Takozcu, koçum nasılsın, benim mallar hala bende artırıyorum da, böyle kal... Mal alyoruz bak. Slm.
Printable View
Takozcu, koçum nasılsın, benim mallar hala bende artırıyorum da, böyle kal... Mal alyoruz bak. Slm.
Usak seramik brüt takas yedi, oradaki yatırımcı az da buraya gelseler keşke, bekleriz kendilerini.:)
Takozcu sürüneceksin demiştim dimi.. Hadi canım...
Takozcu çakaal sürüün, benim portföyün 1/3u burda rahat oool.
Tavan bile olsa 9 olamıyor, ne hallere düşürdün hisseyi pinti tahtacı, bugün 1 eylül, artık başlaman lazım.
Çimentocularda bir hareket var, bu vatandaş ise her zamanki gibi diklemesine aşağı çakılıyor.
3 milyar pd kaldı mı oğlum.
Çimentocular, gyolar, yapı malzemecileri ivme kazanırken yine sadece bakıyor Egser, kıyamet kopsa benim değerim bu demek istiyor. bu fiyatlarda yalansın sen.
Hepsi gitti bi bu kaldı.
Tavanı bile çift hanelere yetmiyor, çok geride kaldı çok.
Bugün yoklama çekti, koçum. Yarın devam.
Çok çıktı ya bugün yine çıktığı yere geri döndü, millet fezaya çıktı düzeltme bile yapmadan, çift haneler hayal oldu resmen, kendilerini bu fiyatlara layık görüyorlar.
Takozcu şu takozu çek yürüsün, görüyorsun satışlar gelmiyor, hadi koçum.
Bugünümüzü de harcadığınız için size minnettarız toprağı altına çeviren sayın patronumuz...
Takozcu ne güzel kazanıyoruz değil mi.. Durrr,,,, sü rü ne cek siiin. Beraberce neyse ki 1/3 ile burdayım koççç.
Tüm senetleri her akşam incelerim, egeser alıma en uygun 5 senetten biri, bu gün dünkü açığını kapatacaktır.
Bugün normalde 9 üstünde olmalıydı ama yok, bu mübarek günde yatırımcının ahını almayı tercih ediyor.
Egeser.. Egeser. İyi dinlendin hadiii.
Takozcu genç, iyi oldu bugün yeniler ortaklar hayırlı olsun. Ehhh bizde biraz daha aldık.
Takozcu, hayırlı hünler arslanım.
Beraber sürünelim koçum.. Öteki 2/3 hisseyle idare ediyoruz.
Takozcuuu daha duuur neler olacak neler... Yarın üfff.
Bugünümüzü de heba edenlere yazıklar olsun.
Takozcu naber... Koçum salma egeseri bastırrr.
3 milyar yani 100 milyon dolar sanai şirketi varsa egeser gibi, satayım koçum. 400 milyon yakın kar eden egeser, artık 1 milyar gündemde.. Onun için kazanırsak beraber kaybedersek de.. Öteki hisseler, arsalar zaten kazanıyor koçum. Sert kayaya çarptın bil.
uşak yıllıkta % 250 prim yaptı ve egser in piyasa değerini geçti.
egser yıllıkta % 9 prim yapmış.
Takozcu...
Takozun üstünden geçtiler nihayet.:)
Daha bu ne ki... Aylardır bekletti yuhhhh.
Önü açıldı netekim... Kısa süre sonra 15 yapar, üstü de var.
Takozunu kırdılar mı koçum..
Benden bu kadar egserden çıktım kalan yatırımcı arkadaşlara bol kazançlar.Yolunuz açıkolsun...
Yarın güzel bir gün olur gibi, kaleser bu fiyatlardaysa. Uşak da.
Efe abi hissedemisin ?
Diğer ortaklar ne alemde ?
Diyorsun...
Neye göre diyorsun?...
Bu sayfa ile ne alakan var?.
EGSER ne üretir? ne satar? nereye satar? ne ile satar? bilgin var mı?...
Sen bollingere göre, indikatörlere göre al, sat...
Başarılı ol, bol kazan....
Mümkün değil ya bana göre,
Olsun...
Kaybeden biz olalım.