3. Dalga için artık kısmet hocam. En kısa zamanda bu işin sonlanması dileğiyle. Acemiyim söylediklerim beni bağlar. KESİNLİKLE YTD
Printable View
Yazmışsın biraz ustu tahmin ediyorum.
Y.t.d
80K
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hafta yine 23.300 e gelebilir
Grafiğe baktım düşe Kalka gidebilr yanilmak istemem ama artık nasip fiyat çok değişiyor inan bazen tamam diyorsun ama bilmediğim çok şey var bu hisse için yalnız günlük bazda 19500 den aşağısı hâlâ sat durumunda örnek meksa 13.55 de aldığı ucuz hisselri kapanışıta sattı parası olduğu için veşleşmeyi istediği gibi yönlendirip al sat yapıyor eğer devamı gelirse gider yoksa 1 ileri 2 geri
18934 yukarı kirarsa güzel ya da yine 16*** kadar gelebilir ama hemen alim geliyor
cikacak hayali verip 22 kusurlerden satiyor bu spek efendi sonra 16lardan milletin umitsizce sattgi kagtlari aliyor ve biz kucuk yatrimcilar izlemekle kalıyor uz malesef
Meksa hep bunu yapıyor başka oyuncu lazım
LLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İsbtr çoğunluğa sahip grubun amacı ne kendi kendine işlem yapıyor yukarıdan alıyor alttan veriyor yatırımcıyı bezdirip büyük alım yapmayı planlıyorsa bu seviyelerde sadece kendisi oynar diğer konu ise sağlıksız fiyatla ilgilivo kadar şikayet edildi cimere yazıldı yine aynı cambazlığa devam ediyor zaten sığ olan hisseyi iyice sıkıştırdı 16 dan aşağıya salamıyor 25 üzerine de hiç çıkmıyor bakalım daha ne aptallıklar yapacak
Venus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu tarz hisselerin ozelligi bezdirip birden kopup gitmesi
Kardeş bunun kopup gideceği yok zaten yukarı taşıyan da yukarıdan maliyetlenenlerdi grup 2 kez tavana çizdi sonra her girene verdi malı olay buVenus Z10 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Arkadaşlar ben bu hissede fiyat tartışmasını anlayamıyorum açıkçası. Günlük 20-30 işlem olan bir hissede serbest piyasa koşulları oluşamaz diye düşünüyorum. Alış yönü için oluşsa bile satışçılar için fiyatlar satışçının istediği yönde gerçekleşecektir. Bu da yapay fiyatlar oluşmasını sağlayacaktır. Örneğin 200 lotu olan biri piyasayı istediği yönde etkileyebilir. Özetle normal bir kağıtta spek olmak için gerekenden çok az bir maliyetle tahta yapmak mümkün gibi geliyor bana.
Bu hisseye alsat için gelmediğimi de belirtmeliyim sanırım. Düşük ihtimal ama en kaynaklısı temettü, olmadı imha. Satasım yok[emoji3]
Bol kazançlar. Saygılar. Ytd
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Grafikte ne demek istendi anlayamadım aşağı mi yukarı mi üstad
eşleşme 10 adet bari küsürat koy da inandırıcı olsun
12.55https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...e25fa7d650.jpg
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ben üye oldum yorum yazan kimse kalmadı
Arzu edilen taban fiyatta sabitlenmedi işkur almak için basamak olarak görülüyor ve sürekli alsat yapan grup göze soka soka manipülasyon yapıyor tüm bunların doğrultusunda yatırımcıda yazacak moral kalmıyor
hissede hacim iyice düştü yeni bir trend başlatacak.Tahminim satıcılar bu kadar isteksizleşmişken yönün yukarı olması gerektiği ancak piyasada
beklenen ya da gelmesini beklediğimiz haber akışının gecikmesi satış baskısınıda arttırıyor.Umarım tahminim gerçekleşir ya haber destekli ya da tamamen .hacimin bu kadar düşmesine istinaden yukarı yönlü bir hareket başlar
Ortada haber yokken düğmeye bastı kendi alımları ile tavana çizdi son 1 tavana kadar lotların çoğunu kendisi aldı yaptığı dalgalanma nedeniyle düşük maliyetli yatırımcının çoğu satıp işa ve kurucu aldı artık iyice hacimsizleşti bu işlemleri kendisi yapıyor bilinçli olarak düşürüyor 16 nın altına inmiyor çok fazla alım geliyor 20 üzerine de çıkartmıyor hemen kendi lotları ve alımları ile frenliyor bakalım daha ne kadar sıkıştıracak
Aynen öyle harfiyen katılıyorum dediklerinize ve eklemek istediğimde bir kaç güne artık yönün net belli olacağı umarım tahminim gerçekleşir yukarı olur ama bu fiyatlarda uzun kalmayacak.Bu sefer ya 16.000 kırıp çok daha aşağıları hedefleyecek ya da tekrar 20.000 kıyısına yanaşacak.Dediğim gibi bejklentim yukarı olacağı ve düşündüğüm ihtimal %65 yukarı yöne gideceği aşağı salarsa yeni allım yapmak için bekleyen bir çok kişi tanıyorum çok mal kaptırır
Düşmesini buradaki arkadaşlar zarar görebileceğinden istemem ama olaki düştü lot sayımı artturmak için hazırım cephanem dolu bekliyorum bu arada yorum yapan düşğncelerini paylaşan msa ve baybasat’a çok teşekkür ederim
Eyvallah kardeşim inşallah sabreden kazanacaktır bu borsanın değişmez kuralıdır ayrıca bu özel bir hisse ve farkında olan yatırımcı yeterince var hemen hemen hepsi ( başta ben olmak üzere ) pusuda bekliyor bakalım bu puslu havada kimler avcı olacak :-)))
Pazartesi günü saat:12.00'da Füsun hanımın söyleyeceği birkaç kelime bile hisselerin seyrini değiştirebilir. Bu nedenle kelimeleri seçerek konuşacaktır, tam ve net bir şekilde cevap vereceğini sanmıyorum ki yuvarlak, tatmin etmeyen cevaplar verecektir diye düşünüyorum.
Gönül isterki önümüzdeki günlerdeki İŞBANKASI sürecini açık ve net bir şekilde anlatsın ki herkes izleyeceği yolu çizsin.....
Herşey gönlümüzce olur İNŞALLAH.
Acemiyim söylediklerim beni bağlar. KESİNLİKLE YTD
Açıkçası soru sorulmaması konu ile ilgili en güzel yol olur.Nedenmi? Bir yeniden yapılanma düşünüyorsa bile iş bankası füsun hanım” evet böyle bir durum var “asla demeyecektir.Sorulara şu anki mevcut durumun devam ettiği şekliyle cevaplarla geçiştirecektir.Bu durum her üç hissede moralleri bozar bence hiç sormayın.Ben buna benzer bir olayı farklı bir hissede yaşadım özellikle piyasada konuşulan hisse ile ilgili ortaklık söylentileri hakkında soru soruldu katılan ceo direk yalanladı ve hisse %10 düştü sonrası 8 ay sonra ansızın haberi kap’a bildirdiler heleki bu kadar prim yapmış bir hissede bu konuyla ilgili sorulacak sorulara verilecek standart cevaplar hissedeki düşüşü çok hızlandırır.Tahtacının ekmeğine yağ sürmeyin çünkü sorulara en ufak olumlu yanıt vermeyecktir
Isbtr dekı psikopat tavan gösteriyor.. 21 lotta bekleyen varmış..
BELKİ İPTAL OLMAZ :-)))
20 alıcı 15 bekleyen oldu:)
YİNE ALIMI ÇEKECEK ÇÜNKÜ BU SEVİYELERDE O ŞAHIS YA DA GRUBA RAKİP YOK DİLEDİĞİ GİBİ OYNAMAYA DEVAM EDECEK HİSSE ZATEN TOPLU DURUYOR AYRICA TOPLAMAYA İHTİYACI YOK EĞER DUYUM ALIRSA VE 20 CİVARINDA CİDDİ RAKİP ÇIKARSA O DA YUKARI BASAR TAVANA ÇİZER ANCAK ŞİMDİLİK ÖYLE BİR DURUM YOK SAYGILAR SADECE KURGULUYORUM
Cuma günü aksine satış çok olursa alır az olsa ne yapacakLLD-L31 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
12:55 te belli olur
Yalancı çoban hikayesini hatırlatmak isterim..
Şöyle forumlara baktım artık kimse tavan olacağına inanmıyor.Bu hisse için çok iyi..
Demekki maya tutmuş..
Geçen aylarda TE deki her tavan heyecan yaratırdı.Millet kesine yakın beklerdi.Şimdi yine numaradır yine silecek deyip kimse umursamıyor..İşte burada algıların değiştiği görüluyor..
Ne zaman ki küçükler buna inanmayıp malını ortaya koyarsa alır giderler..
Sıkıntı ortalığa çok mal konmuyor.3-5 lotu alıp niye hisseyi sürüklesin?
Büyük lokma istiyor..
Ben biliyorum ki elinde 10 dan fazla B si olan çok var.Onların malını istiyor.Sürekli çalkalıyor..
Burada eskiler bilirler 4000-32000 hareketi takaslarda büyük lotların satışıyla başladı..
4000 civarındayken 5 günde HCBS yatırım 98 lot mal çıktı ve ne olduğunu anlamadan hisse katlandı..
Sonradan öğrendik ki büyük lokmayı kaptılar ve hisseyi sürüklediler..
Bu aksiyonda çok mal kaptırılır.Heleki hikayesi belli olan bu kağıtta en iyi strateji kıpraşmadan beklemektir..
Kendi görüşümdür..
Varsayımdır...
YTD...YTD...YTD...
LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi