Sayın iboağa 1,20 fiyat hedefi çok iddialı. Dediğim gibi niye satmamızı istiyorsunuz? YTD
Printable View
Bunlar dediğin gurallar ve bu dediklerim 2013 te ayrıldılar 2013 ten önce hepsi aynı şirket te lerdi kutahya porselen de ve hepsini zengin işadamı yapan kutahya porselen di gurallar ve NG sonradan kurulmus şirketlerdir. Kütahya porselen kazandıkları parayla kurulan şirketler yani kutpo nun parasiyla kuruldu ama hem şahsi şirketleri oldu. Kimse de hesap sormadı aynı kutahya seramik teki gibi
Üstad sorun yok, dediğin fiyatı söyleyebilirsin. Yatırmcıya giren boru sağlam. Bu saatten sonrası acıtmaz.
Bu hisse ile ilgili ne yazarsak ne söylersek söyleyelim hepsi hikaye. Rahatlamak için karalıyoruz burada. Yani öfkemizi bu şekilde kusuyoruz. Elden de başka bir şey gelmiyor.
Tabii ki tüm analizlere saygı duyarım.Bu arada patrona tahammül etmiyorum ama yapacak birşey yok. Sizin yorumlarınızda maalesef analiz yok! Ne teknik ne temel! Bu durum maalesef forum okuyucularına çok katkı sağlamıyor. Bir ara firmanın batacağına kadar vardırdınız işi! Ytd
Bistte teknik ve temelle para kazanılamayacagını bildiğini sanıyordum...emin olun 6.50₺lerde yorumlarımdan faydalanıp almayan yada satan olduysa....ama buradaki yorumlara bakarak asla yatırım yapılamayacağını bilmeniz gerekir,hem sohbet hem ticaret olarak düşüneceksiniz.. çünkü bizler yatırım danışmanı değiliz...ytd...!!!
Üstad, bu hisse mutlaka bir gün yukarı döner yeni fiyatlar oluşur. Senin söylemlerinde güne gider. Borsada şuan fiyatının yarısına gelmiş bir çok hisse var. Bu ekonomik koşullarda olsğan bir süreç. Senin bunların dışında kutpo özelinde bu şekilde aşağıya çekmen tuhaf olan durum. Bak etrafına bizden çok kötü batskta olan şirket varken Kutpıya odaklanman enteresan do you understand?
Son kelimeleri anlamadım.memnunsan almaya yada elinde tutmaya devam edebilirsin,ama benim burada yazmama fikir özgürlüğü penceresinden bakacaksın...."bizden çok kötü batakta olana şirket varken....," Derken batagın iyisi kötüsü olmaz.. ayrıca konu başlığına göre birkaç yerde muhabbete giriyorum.. şikayetçi olan varsa da bir daha Kütahya'ya gelmem[emoji3]....ytd...
olm. basin da alalim şu hisseyi!😂
Güzel kardeşim, burada her şeyi yazabilirsin. Terbiye sınırlarını aşmadan, saygı sınırlarını aşmadan. Senin yazman ile kötülemen İle Kutpo ne iner ne çıkar. O yüzden alınganlık yapma. İçinden nasıl geliyorsa yaz. Hiç sorun yok. Kutpo bana göre güçlü bir şirket. O yüzden alabildikçe alıyorum. Keşke dediğin fiyatlara gelsede çok daha alsam.
Kardeşim dediğine göre,50 yaş ve üstü olman gerekir...sorun yok ömrünün sonuna kadar alabilirsin...senin ne kadar iyi deme hurrıyetin varsa benim yada başkalarının da o oran da kötü deme hakkı var.kimse kimseden ne yazacağım diye izin alamaz.saygı ve terbiye ye gelince bu sayfada kimse terbiyesizlik yada saygısızlık yapmadı bunu konu etmende art niyetli olarak görüyorum.... somutlaştırmak gerekirse pozitif enerji varsa negatifide olur....ha bu arada Venedik şehrinin önümüzdeki dönemde sulara batacağı konuşulmaya ve önlemler alınmaya başlanmış.....[emoji3]ytd...!!!
Üstad, fazla demagoji yapıyorsun gibi geliyor bana. Art niyetten bahsediyorsun ama bence yine yan yola giriyorsun. Bu foruma bak bakalım geriye dönük art niyetli bir tek cümle bulabilecekmisin. Sana diyoruz ki, burada her türlü yorum, analiz, fiyat yazabilirsin eyvallah. Gayet tabii biz iyi yazıyorsak kötü yazanlarda olacak. Bunu yazdıktan sonra zaten geriye bir şey kalmıyor diye düşünüyorum. Venedik sulara gömülebilir ama ben gömülmen evelallah. Bizde yeteri kadar boy var. Sular akar geçer allaha şükür. Hep yazdım yine yazayım. Elimdekileri seve seve benim istediğim yerden satacağım. Burayada yapıştıracağım. O zaman merakın gider. Acele etme biraz sabır😀😀😀😀
Hisse fiyatı böyle olunca konuşulan konular diyaloglar faydalı bilgilerden çok uzak oluyor biraz pozitif olalım borsa yükselirken, daha bir acı olduğunu biliyorum.. Herkes bol bol dua etsin lütfen Allahtan başka kurtaracak yok bizi zarardan.. yanlış tercih yapmışız tecrübe oldu... Esen kalın bol kazançlar
Lenovo P1a42 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sayın efe ve iboağa, geriye doğru bakarsanız iboağa Uzel’i örnek gösterdi ve Titanik bile batar dedi. Bence de batmayacak firma yoktur ama bu verilerle batar denirse art niyet ararım! Firmanın borcu yok işletme sermayesi pozitif, özkaynakları patlamış! Kusura bakmayın ama Bu firma ile Uzel’i karşılaştırmak en azından abesle iştigaldir! Sayın Venedik’in dediği gibi biz aptal yatırımcılarız ve almaya devam ediyoruz! Nafi gariban ya destek atıyoruz. Biliyorum ki birileri tek tek tüm lotları sayıyor ve kimde ne var bildiğini sanıyor! Aslında nafi’yi De kandırıyor. Çünkü ne kadar goy goy ne kadar gel gel ne kadar bilanço oyunu yapsalarda topluyamıyorlar. Zaten toplamış olsalardı fiyat buralarda olmazdı! Ben onbeş senedir bu kağıtta işlem yaparım. Her türlü bilgisini ezbere bilirim ve her yerden firmayı ve işlemleri takip ederim. Bu güne kadar şu fiyata çıkacak, bu fiyata inecek demedim.Allah razı olsun beni zengin etti. Ama her zaman dediğim gibi çelik gibi sinir, derviş gibi sabır lazım! YTD
Düşeni kirmadigi sürece düşüş devam eder.ytd
yatırım tavsiyesi kesinlikle değildir.ytd
Bir Fenerbahçe iki kütahya porselen.....bizim spek slimani gibi bir şey çarptı gol oldu o da ofsayt aynı bizim tahta gibi yüzde 10 yaptığı gün eksi kapatıyor
Birde adel kalemcilikvar. Yüzde ondan fazla yaptığı ve güzel bir haberle süslediği günü sıfırda kapatmıştı. Yukarı mumların tamamı gün içi geri geliyor. Hem kutpo da hem adelde. Hemde alnus al gedik sat. Her iki hissede borsada zarar yazmayan nadide hisseler, fakat birileri sanki bu şirketler batıyormuş gibi vuruyor kafalarına.
Elinde olmayan kâğıdı kötülüyorsun demesinler diye biraz yatırım yaptım, hayırlı olsun... hayırlı cumalar...ytd...!!!
Bu para adama neler yaptırıyor. 😂😂😂
Kim bu 31 ci. Tüm alt kademerin sonu 31 malı elimize verecek galiba
Bir gözü kalk gidelim diyor, diğer gözü bok yeme otur yerinde diyor.
Kutpo bildiğimiz gibi. Damardan kanserojen vermeye devam ediyor. Onlarda diyordur ne adamlara çattık malı vermiyor diye. Ölene kadar mokoko😀😀😀
Tek satıcı angus ve herkese veriyor boşuna angus demiyorum..
Elimdeki malı istiyorsa şöyle bir 6.5-7 lere gelsin bir bakarız.
4.35 ten ısrarla satıyor çok kar etti sanırım teprik etmek lazim
Burda asıl mesele son Bilanço karton fabrikasının kapanması karlılığı erkilemeyecek dedilerek dedikleri gibi gelirse birde güzel bilanço gelirse patron karton fabrikasını kendi çocuğuna satsa bile kimse ses cikarmaz seramik fabrikasında olduğu gibi
Satışları karşılayan kurumlar hangisi.
Şirketi çok iyi yönettiğinden elimizde kalan çalışan 4 porselen fabrikası
4 .82 üzeri iyi olur
4.35 ten 90 bin işlem olmuştu acilista kesin satan odur
Arkadaşlar bu hissenin oyuncusunun klasik yıldırma taktiği..
Bist çıkar bu bakar..bist duser bu duser..nasil olsa az bir hisseyle tahtayı istediği gibi yönlendiriyor.. yatırımcının cogu bu baskı süresinde satar...kalan ilk harekette trede yapacagim diye satar...yillardir takip ederim hep ayni jenerik..
Hissenin oyuncusu istediği toplu malı alamıyor. Çok fazla ky cı kaldığını düşünmüyorum. Özellikle elinde yüksek adetli olan bir kaç kişi kaldı. İnat ile dökülmelerini bekliyor ama nafile alamıyor. Çoğu kişimin maliyeti 6,5-7 arasında kopmalar orada olur. Şayet oraya kadar çekip malı toplar ise hisseden para kazanmak için bu seviyelerin yukarsına seve seve çıkarmak zorunda. Bize bu baskının maliyeti varsa ona kat ve kat maliyeti var.
sirketin temel sikintisi yok. bosuna olumsuz algi pompalamayin. ha elimde az var asil 3.99 a verirse 3.75e kadar kademeli fullerim. kaldirirsa elimdekilerden alkar ederim.
O halde haydi "gözümüzü kapatıp gündüz vakti..gece olmuş diye bağıralım.." olumlu yorumlar yapalım belki çıkar :) Bu hisseyi dün almış olanın haliyle psikolojik algısı pozitiftir...Bu hisseyi bir ay önce almış olanın ise negatif...çok daha önce almış olan ise Allah yardımcısı olsun" 580. Sayfanın ilk sayfalarında da yorumum vardır.....bugünde ...yıllar değiştirmedi hissenin hareketlerini..
Hayatta değişmeyen tek gerçek ölüm be dostum. Kutpo da bir gün değişeçektir. Ölmez sağ kalırsak😂😂😂
Vay anasına sayın seyriciler, hisse alınca demek ki herkes halüsinasyonlar görebiliyor. 😂😂😂