30 kuruşluk şirketler birleşdı biz hala spk nazı cekecezğ
Printable View
30 kuruşluk şirketler birleşdı biz hala spk nazı cekecezğ
Şirketi aradım genel kurul Mersin diyor
GM 5 d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Erciyas boru ve ozbalin 6 aylık bilançosunu göre yeni rapor istiyor SPK genel kurulda görüşülecek bakalım ne çıkacak haftaya perşembe 24 Ağustos hayırlı sonuç çıkar inşallah ytdr
Kimseye Erciyas boru hissesi vermek istemiyor sanki hepsini toplayıp birleşme yapicam demek istiyor zaten yüzde 51 senin oranı artırdığına sanki kendileri almiycakmi verin 1000 lot ozbala 500 lot Erciyas bak SPK nasıl onaylıyor ytdr
hakaıkaten her tarafda admın varasa her işin yurur zamanında spk erico bımks mango bu şirketlier borsaya acmışdı eğer bizi erciyesle birlaşme olmassa sonums aynı allah yardımcımz olsun
aynen sorun orda zaten dostum adam çok ketum bir adammış çok mal canlı anlaşma yolu nasıl olur merak ediyorum doğrusu ama erciyas boru çok kurumsal ve güçlü bir şirket olduğunu gördüm hafta sonu bile tam bir fabrika disiplininde çalışıyordu insanlar inş sonu iyi olur diyelim..kurulun mersinde olmasına üzüldüm istanbul yada düzcede olsa bana çok güzel uyardı katılacaktım bakalım tarsus a gidebilirmiyim ..
şu batık şirketlerın gözlermınz onunde yüzde 200 yüzde 300 yaparaken bize bole spknın cezası hiç adil değil
SPK birleşme şartlarını yerine getiremedi diyor hangi sartmis bu acaba neyi yerine getirememis bizde bilelim şirketi arıyorum SPK ya sorun diyor SPK yi arıyorum sesli cevap vermiyoruz yazılı diyor 15 günde cevap alırsınız diyor hiç SPK ya yazılı soran oldumu ozbal hangi şartları yerine getirmemis bizde bilelim neymiş bu meşhur şart ytdr
yazık bu pyasada eksi kapanış
Borusan boru 119 milyon kar bir gün ozbal yada birleşirse Erciyas boruda yazar ytdr
Artık bir hususu iyice öğrenmiş durumdayız. Birleşme olacağı kesin ama ERCİYAS, ÖZBAL'ı bünyesine yüksek fiyatla almak istemiyor. Yani elinde ÖZBAL olan biz küçük yatırımcılara az ERCİYAS hissesi vermek için bütün yolları deniyor. Bütün bu gel gitler onun için yapılıyor. Kağıdı baskı altına almak için de eski sahiplerinde mevcut milyon lotları kullanıyor. Eğer açığa alış satış olsaydı kağıdı bu şekilde baskı altına alamayacaklardı. SPK'nın bu yasaklama kararı da ekmeklerine yağ sürdü (!). Bu yorumum sadece bir fikir jimnastiği olup AL-SAT tavsiyesi değildir.
Bilançoyu yüksek zarar gösterip Özbalın değerini düşük göstermeye çalışıyorlar gibi,şimdi spk son bilançoya göre değerleme isterse bu Yen'i ortalama demek;bu da değerlenmenin düşmesi demek bu da bilançonun şişirilmiş olmasını doğrular nitelikte.toplantıya bizden birisinin katılması gerekiyor.neyin tartışıldığını öğrenmek bize önümüzdeki süreç ile ilgili yol haritası sağlayacaktır.spk ya dilekçe ile başvuru yapılırsa da neyi eksik gördüklerini öğrenmiş oluruz.
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Birleşme gerceklesseydi Borusan boru 119 milyon kar açıkladı Erciyas boruda karı patlatirdi borular güzel kazanmış bu kadar yoğun boru satışında ozbal bile kar yazması lazımdı oranı düşük tutmak için zararmi gösteriliyor ytdr
15 Ağustos salı hayırlı işler...
Mayısın sonu idi,Ağustosun ortası olmuş...
Çıkan rekor kıran,düşen endeksle alakamız yok..
Eski ve yeni patronların(beraber) hesap işleri var..
Katılıyorum fakat endeks deki negatif hareket özbal için iyi olmaz.. destek kalmadı alışta .. bir tane ufak trader var .81 den alip 3 e yazdi:) ekmek parasi normal .. misal bu arkadasi spek sananlar var .. siz spek gormemissiz diyorum özetle.. spek olsa nefes aldırmaz ..alicisiza kadar yikardi tahtayi Allah tan boylesi yok tahta da..
Ustteki msji duzeltiyorum , bizden biri bile satis yapsa dipleri goruruz.. gercekten su haller komedi hacimsizlik olayi..
On numara korunuyoruz. Zararına malımızı satalım çıkalım desek satamıyoruz tabana kadar.
Ek 7432
Piyasada dengeyi bulur...
Alamayan kaçırdım diyen,maliyet düşürmek isteyen,alttan almayı bekleyen her türlü insan olabilir..
Piyasa son sözü söyler,fiyatı gerçekleşen veya makul gören (alır-satar) işlem yapar..
ne oldu böyle bilgisi olan var mı?
Satış emirleri silindi.....
Satış da alışlar gibi sığlaştı....
Fiyatı baskilayip oranı yukseltmemek amaç öyle gözüküyor yoksa bu fiyattan kim veriyor göz doymuyorsa bir avuç toprak aç gözlüyu doyurur ytdr
Vasaklar iyi korkuttu milleti inşallah kaptıran olmamıştır ytdr
Sayın sancaktar sayın drc şimdi destek zamanı
Elden ele kaldıralım. Bari 2.90 kapatalım
Destek verdim ytdr
Bir ara 3 bin lota dip oluyordu isteseler dip olabilirdi iyi korku saldi haftaya perşembe günü genel kurul adam gibi bir karar çıkarsa d*****n kuyruğu kopar bayram üstü deli dana gibi olabilir 🙂ytdr
Bugün en sağlam bildiğimiz Ereğli -4 Petkim -4 ozbala -4 ytdr
Net yasagı ne zaman bıtıyor
Ayın sonunda
LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2011 yılında ÖZBAL hissesinin 4.10 TL den piyasaya arzedilmesine ONAY veren SPK'nın , 6 yıl sonra daha aşağı bir fiyat değerlendirilmesi karşısında tavrı ne olacaktır gerçekten merak ediyorum ?
Kimsede derman bırakmadı herkes kenara çekilmiş umarım panik yapıp zararına satan arkadaşımız olmamıştır bunların olacağını söyledik son ana kadar ellerinden geleni yapacaklar ama sonunda kazanan biz olacağız umarım bizden yüklü alımı olan arkadaşlar sıkıntı yapmamışlardır tahtaya bakıldığında satışlar çok cılız aktif alışlar gelirse çok farklı şeyler olur
Ek 7478
Ne yapmaya çalışacak bakalım
@zeytin @zamanadurdemek
google chrome'dan girin, yada f5 ile refresh edin, ctrl+alt+del ile oturumu kapayıp tekrar açın.v.s...