7.90'a stop koydum,düştümü bı hırsızlar tam düşürüyor,şu sıralar 8 altında 7.91 yaptırmıştı:notr:
Printable View
7.90'a stop koydum,düştümü bı hırsızlar tam düşürüyor,şu sıralar 8 altında 7.91 yaptırmıştı:notr:
Hırsızın önde gideni,7.70 yaptırdı bir ara,devamlıda satıyor,7.90 stop çekmiştim %50-7,78 biraz ilave ettik korkarak,çünkü korku salıyor,zamanında 13 yaptırıp peşinden 5.50 yapmış hisse,oradan 9.60 tavan çekip,şimdi 7.70 cıvarında:notr:
9.60-şimdi 7.60,hırsız vaaar,buda haddini bildiren yokmuuu,bu sefer stobum 7.70 idi,geç kaldım %70 kadarını zararına postaladım 7.60,şu sıralar 7.50,bunun huyunu bildiğimden bulaşma yapmayayım dedim şeytan dürtükledi,bunlar hırsızdır,namerttir çekerler yukarıya mileti avlama yaparlar,ebemi zikmişti zamanında 1.5-70 arası:vk:
Yuh be 7.03,guya şimdi 7.30,inandırıcımı,sanmam,çünkü 7 sınırına indi birkere:notr:
7.22-7.35 kafasına göre takılıyor bu adi hisse,en fazla kafama takılan 5.50'ye neden düştü 13 binden,tekrarında 9.60 yapıp buralara neden düşmesi,bunların hepsi puşt ve hırsız olması,bir ara kurtulduydum bnlardan 1.5 maliyetlen 2 üzeri satarak,peşinden neden tekrar bulaştım anlamadım:notr:
Nalet hisse 6.80 gösterdi bir ara tekrarında 7 üstüne attı,cins hisse,patronlarıda cins tahtacısıda,devamlı %50 içeride bırakıyorum,çünkü hiç işine belli olmuyor tak 2-3 tavan çekebiliyor cinsya,düşerkende çaktırmadan seni mallandırarak indiriyor,geçmişte 13 yaptıktan sonra 5.5 yapmıştı,fazla bende yoktu,burayı gördükten sonra fulledim her çıktıkça okuttum kademeli olarak,8 olduğunda dikkat kesildim peşini bıraktım bir baktım tavan olmuş 9.60,fazla kalamadan aniden tabana yapıştırdılar,8 demeden 7 küsür yaptırdılar,peşi 7 altı,şimdi üstü,valla halka arzdada çözemedim şimdide:notr:
Bu yamuk hisse 7.42 yapıp tekrar 7 sınırına indi,guya aklınca gel,gel yaptı,kim inanır len senin gellere,her yukarı çıktığında postaladım en son 7.40 verdim,şimdi 7.06 cıvarında:seyt:
6.30 neden gösterdiki bu namuzsuz onu anlıyamadım,6.60-80 arası bayağı oyalandı,bir baktım 6.30 inanamadım,zaten önceden 13 yapıp 5.50 göstermişti,bildim bileli cins hisse sol gösterip sağ çakıyor:notr:
Egosunu tatmin ediyor tahtacısı,adama sormazlarmı 13-15 neden yaptın peşinden 5 cıvarına neden indin diye,üstelik bunu 2 defa yaptı bu namızsız.
Tavanladı 6.51,yarısını postaladım bunun huyuna belli olmaz diye,6 k kadar almıştım kalsın 3k vs,çünkü maliyeti 6.05 yapmıştım yüklü alımlarlan,bu akşam bilanço bekleniyor deniliyor,neme gerek işi sağlama almak lazım,bu hırsızların işine belli olmaz,geçen aylardada 9.60 yapmıştı peşi 6 altı,oda yetmedi onun altı,hırsızlara güven olmaz çift kilit lazım,normalde bunun yeri burası değil 10 üstü bir yer,üstelik borsa atmış 10.000 üstüne:notr:...ytd.
6.15-olmadı 6.50,yemedi 6.15 topla 6.30-şimdide şu aralar 6.23,maşak geçiyorlar resmen,bilançoymuş,iyi gelse ne olur,kötü gelse ne olur,sen 13-15 yaptır peşi 5,resmen kafasına göre takılıyor,geçendede 9.60 tavan çelmişti yine 5,beşşş,dür.zü bunlar,birazda iktidardan torpilli galiba,hiç olmazsa 13 yaptırdın,10-13 arası oyalansa sözüm yok,5-6 neyin nesi,al satçı olduğum için zarar yok,ama malı 10 üstünden kitleyip 5 cıvarına indirmek onlara kahbe,lik,zamanında aynen 5 yapıp,sonra 1.5-2 arasındaki oyalanma işine benziyor bu,2.5 olsun diye yırtınıyorduk o zaman:bravo:
Ne o bilanço 298 milyon gelmiş,önceki 25 milyonmuş :notr:,madem yüksek geleceğini biliyordunuzda neden 10 üstünden 6 altına indirdiniz:rtfm:
7.19 yapıp 6.70 cıvarına inmesi normal,çünkü kimse bilemiyordu bunun 10 kat bilanço açıklayacağını,elinde malı olamayan çok:notr:,bekleyelim bakalım ne olacak,normal yeri bu bilançoya göre 10 üstü,ama unutulmamalıki bunun tahtacısı ve yönetimi çok yamuktur,her alavera dalavera vardır...ytd.
Tam yamuk,bu kadar karı hangi k.çına sokacak acaba,7.19 yaptır kapanışta gel 6.46 yaptır 48 kapat:seyt:...10 kat bilançoya göre 10 tavan yapması lazım,çünkü 2 tl fiata göre iyi bilançoya göre 7 tavan çekmişti kademeli olarak,bu ayardaki şirket hisse fiatları çok yukarılarda,10 bile ucuz sayılır,neymiş gap mapı doldurmamış doldurursa ver eliniymiş,yerim gapını mapını sapını:bravo:
6.26 bile gösterdi dev bilançoya göre:evil:,sanırım bilançoyu bahane ederek patronu,elamanları,uşakları,tahtacısı sattı,tekrar aşağıdan aldı,ben sadece 2.30-40 arası alabildim,sebebi işbank sistem arıza verdiğinden,böyle arızalarda devamlı 5-20.000 arası zarar yazıyorum,oturtmuşlar oraya bebeleri,aradığımda ne o arızamı vermiş,biz birşey görmüyoruz diyor,oysa sistemleri arıza kodu veriyor 1 saatten aşağıda düzelmiyor:seyt:
10k falan üzerine çıkarttım bunda yeni maliyet 6,51 olmuştu,eğerki 6.30 altına indiğinde alabilseydim çok daha iyi olabilirdi,melun işbank bana kelek yaptı,5 k kadar 80-90 okuttum ne olur olmaz diye,zaten endexte havalar puslu sert satıcılı,endex 10.550:notr:
6.50 kapattı,ilginç:notr:,neymiş temettü vermiyecekmiş,tamamda 11 kat bilançoyu neden açıkladı ?,bu bilançoya göre en az 3 tavan çekmesi lazımdı,tek tavanda çuvalladı,şirketin içinde hırsız lavuktan bol ne varki, iktidar tarafından böyleleri kollanıyor gibi izlemi yaratıyor,eskiye göre an aşağı orge kadar olması lazım fiatı,orge fiatı nerede bunun fiatı nerede:notr:,orge fiatına göre karşılığı 10/1 fiatında...ytd.
6.50'yi bırak 6.20 altına bile sarkıttılar,ayıp yahu bu yaptıklarınız,o zaman yüksek bilanço neden açıkladınız ???
Lavuk yönetim sürün yukarıya artık neyi bekliyorsunuz,dahadamı ucuzlatmaya çalışıyorsunuz,zaten ucuzlattığınız kadar ucuzlattınız:ss::seyt:
6.11:kahkah:,valla sinirden gülüyorum,11 kat bilanço açıkla gel buraya kadar in,indir bakalım lavuk domuzlar 5 k daha alacağım 20 k üstüne inat değilmi,sıfıra indirecek değilsinya mecbur pes edeceksin,yetmez gibi bana lot versinler diye yalvaracaksınız,bu kadarda olmazki:ss::ss::seyt::seyt::seyt::seyt:
Bir arkadaşın hesabı aynen arkasındayım,fk 3.33 şimdi size bir hesap yapayım 6.21/3.33 = 1.86 hesap çıkıyor sonra bunu 6.21x1.86 = 11.55 çarpanlarina göre gereken dip fiyat 11.55 olması lazım.
Bana 10 olsun yeterli...ytd.
Garip gerçekten bu hisse benimde dikkatimi çekti, az bişey aldım. Sürekli basmaya çalışıyorlar. 10 kat çıksa kimse pahalı diyemez tuhaf bir yer borsa hakikaten.ytd.
Bassa bassa 5'e basar eee sonra.
30 milyon dolar piyasa değerli böyle bir şirket tuhaf. Halka açıklığı fazla olunca böyle oluyor herhalde.
Garip 2 örnek mesela.https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...4410f7eac1.jpg
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...8abf14bf11.jpg
Lotu az, sermaye düşük uçur gitsin.
5.96 yaktı bugün:notr:,oradan destek geldi 6.20 üstüne attı kapanış 6.13:bravo:
Zamanında hedef fiatı 50 diyenleri biliyorum 13 iken,sonra ne olduysa 5.50 oldu kısa zamanda,oradan 9.60 tekrar 6 altı,11 kat bilanço gazıylan 7.19,sonrası deli dumrul yine,ne yapmaya çalışıyorlar bende anlamadım,bir hisse tepeye göre 100 puan aşağıya inermi ?,artık 10 üstünü geçtik 7 bile zor oluyor yani anlamsız,orge zamanında bunun 2 katıydı,şimdi o 60 üstünde,öz semayeleri ayni,kar oranı orgeye göre 90 milyon fazla,halka açıklık bunda %85,orgede 50,en az fiatı 10 üstünde olması lazımdı,ne dümenler çeviriyor bilmiyoruz,sadece hırsızlar acımadan hisse satıyorlar,spk nerede dersek onlar çok yükselenlerlen uğraşıyor,zaten iktidara yakın hisse oradan torpilli gibi,neyse attık bir kenara dursun bakalım saman gibi:plc:
Bugün 6.05 yaktı borsa düşüyor diye :evil:,geçende 5.96 yapmıştı 6.30 üstüne attı,sanırım yine aynisini yapabilir,7 üstü bu aralar zor gibi,çünkü içinde lavuk çok yöneticileri dahil devamlı her çıkışta satıyorlar,SPK denen bir kurum zaten yok,olsaydı ümüğünü sıkardı.
5.92 yaktı bir ara destek bulmuş gibi yapıp 6.10 yaptı tekrar patron bozuntusu uşakları sattı 6 yaptırdı,yani önüne gelene mal dağıtıyor,ne yapmaya çalıştıkları belli değil,11 kat bilançoyu millete mal itelemek için kullandılar,spk tarafından torpilliki bunu yapıyorlar.
5.78 kapattı pes doğrusu:bravo:
5.72 kapattı valla pes
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Guya düşüşün sebebi 54 milyon zarar açıklamış ilk çeyrekte:notr:-tamamda geriye 240 milyon kar kalıyor o ne olacak,yani yersen,bunların alayı hırsız.
Bademlerin hissesini alırsak bizide bademlerler,11 kat bilanço açıkla düş,54 zarar açıkla düş,bunların alayı hırsız,ne bu ülkeye nede borsasına yatırım yapılır.
Bademin fiatı 5.66 :evil:
Haydi bademler bu kadar döktüğünüz yeter çekin bir tavan,nasıl olsa 5.60 altınıda gösterdiniz,dahada aşağıya indirmek kıçınıza dokunuyor,13 neresi 5 neresi :oleyo:
6 zor yapıyor kafayı 5.90 cıvarına taktı,5.60 cıvarından çok topladığımdan maliyette 6 cıvarına indi,üstüne çıktığında postalayıp düşen hisselere aktarıyorum:notr:...10 üstüne nasıl çıkmtı bu badem bozuntusu acep,sanırım milleti sattırmaya zorluyorlar gibi benim gibilerini,elimde bayağı k cıvarı lotlar vardı yarısını maliyetine postaladım gitti:Sad:
Bu hissede bir durum var,5.60 cıvarındaykende böyle inekliyordu,5.90 yaptı yine inekliyor,sanırım bir üst rakam hazırlığında %50 ile beklyorum,istersen döksün bakalım ne kadar dökebilecek.
6 üstünde tutunamıyor 5.90 yapıyor,artık ne mok varsa burada,bekliyoruz yarı lotlarlan.