https://s12.directupload.net/images/201031/oholnmx2.jpg
Printable View
https://s12.directupload.net/images/201031/4gjr9wju.jpg
iki haftalık takas
https://invst.ly/snvt6
spek kardeş çok kötü niyetli gözüküyor..?
ABD başkanlık seçimi ve AB durum tüm dünyayı ilgilendiriyor..?
turp seçilirse parasal kaynaklara devam ve bize görede + olur
bit seçilirse parasal sıklaştırma ve gelişmekte olan ülkelerde sıkıntı - olur..
elinde olanlara: BOL ŞANSLAR
zır deli kardeş bunlar belli de kimin seçileceğini bilemiyoruz...biden gelirse borsa 1 ayda dipler gibi..trump gelirse de değişen bişey olmaz..bu durum devam eder... fakat buzim borsa endeks değilde coğu kağit haketmeden cok cok yukarda fiyatlanmis. ve coguda nerdeyee batık...ortalık tiz duman inşallah olmaz.
ayak bu.))))) hayırlı olsun
.https://i.hizliresim.com/DTnp8f.jpg
bit %12 önde gözüküyor kamuoylarına göre ve oy olarakta :bizde olsa KESİN KAZANMIŞ gözükürdü ...fakat ABD,de ise oylar başkanı seçmiyor eyaletlerde delelge sayısını kim kazanırsa o başkan oluyor..isterse ülke genelinde %75 oy alsın birşey olamıyor..?
onun içindirki ABD oluşacak bu durum tüm borsayı etkileyecektir..
bizdeki durum çok farklı CDS çok yuksek BORÇ gırtlaga kadar ..borsa en ufak iyi veya kötü haberi hemen anında yansıtıyor hemde çok sert buda yatırımcı algısını ne kadar degiştigini gösteriyor..
ACSEL dün TAVAN yapmış iyi olmuş peki sen hisse aldınmı dersen ben biraz yukarıdaki düşüncemden dolayı yogurdu üfleyerek yemek istiyorum ..batık şirketler bakıyorsun 2 veya 3 tl den 1000 tl gidiyor aklı lacak gibi degil..
borsada güçlü yükseliş bist 30 ve banka hisselerine ne zaman alımlar gelirse işte o zaman istikarlı yükselişler görecegiz..BOL ŞANSLAR..
Ata yatırım aldığı 250.000 lotu bugün tavandan tamamen verdi
ABD'deki seçimleri Trump kazanırsa Acsel'e faydası olur. Çünkü geçenlerde yaklaşık 790 bin lot satan ABD'li danışmanlık firması yeniden alım yapabilir diye düşünüyorum. Siyasi belirsizlik nedeniyle elindeki hisseleri sattığını tahmin ediyorum.
YTD.
Düşerse de ekleme yapıp önümüze bakarız, ne de olsa geleceği güzel.
Bizi turp yada bidonun kazanması pek etkilemez neticede ikiside ABD li ha yeşil gözlü olmuş ha mavi gözlü aynı kuyunun suyu gibidirler bunlar ,790 bin lot yabancı satışına rağmen o gün çökmemesi kağıdın gücü ve geleceği açısından umut verici çünkü tahta sığ ,bakalım ilerideki günlerde ne olacak ,hakkımızda hayırlısı olsun
Selam arkadaşlar
YORUMSUZ
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/886427
Allah bereketini dahada artırsın
Sayın Horasanlı, kapasite artışı yaparak şirket emin adımlarla yoluna devam ediyor, arsa satışı olsa güzel olur, satış olmasa da sürekli kapasite artışı olmaya devam edecek gibi, her halükarda olumlu, hayırlı olsun.
Sayın egeizmir böyle küçük sermayeli neredeyse bir mahalla yada köy bakkalı sermayesi gibi kağıtlar eğer sürekli ve düzenli iş hacmini yükseltmeye başlamışsa ,altın madeni bulunmuştur demektir. bu şirket o bakımdan gelecek vadeden ender borsa şirketlerimizden birisidir ,arsa olayına gelince hani bir söz vardır gelecekte bir gün gelecektir ,o arsda günün birinde mutlaka satılacaktır .çünkü satılması için emlak şirketiyle bile anlaşması yapılmıştır.
bir diğer husus asıl bu arsa satışından gelecek para ile ne yapılacaktır bunu her halde temettü olarak dağıtmazlar dağıtsalarda cüzi bir kısmı dağıtılır peki geriye kalanı ne olacak işte benim şirkette ısrarla kalmamın sebebide burada ,o arsanın parası büyük bir ihtimal şirketin büyümesi için yada yeni büyük bir yerli yada yabancı oratklığa dönüştürlülmesine harcanacaktır düşüncesindeyim işte o zaman bu 10 milyon sermayeli şirket gidecek size göz kamaştırıcı bir büyük şirket doğacaktır ,yoksa arsayı durup durduğu yerde neden satışa çıkardılar ki arsa onların sırtınamı biniyordu ,ağırlıktanmı kurtulmak istediler tabiki hayır ileriye dönük bir projeleri mutlaka vardır bu bugünden yarına olacak bir iş değildir ,özetle beklemesini bilenler helvanın hasını yeme şansına sahip olacaklardır fikrindeyim
YALNIZ KERASUS PASCHA NIN BONCUĞU EKSİK BURADA ,BONCUĞU YERİNE KOYSUN LÜTFEN
https://i.hizliresim.com/e9poKw.jpg
eklemezmiyim
verus
vertu
acsel
mutlu günler bekliyor
ilave
tcell
arçelik
ytd
Deniz menkul bugün biraz alım yaptı tahminim olarak gelecek hafta devam ederse iyi yerlere gelecektir...
PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu gün Flamayı yukarı kırması için kritik bir gün. Bu seviyelerden kapatırsa yükselişi teyit etmiş olacak.
Bu hareket ile yilin ve tum zamanlarin yuksegi olan 23.xx leri test etme ihtimalimiz icin ne dusunuyorsunuz?
tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.
güzel grafik güzel beklenti...ytd
Bu gap'li açılışlar başımıza bela oluyor sonradan. Doldura doldura gitsen daha iyi değil mi?
🧿 yolun açık olsun
Daha yolun var. Hemen salma..
19.99dan dondu. Bakalim kapanis nerede olacam. Su an aort 19.19 ama anlik fiyat 18.5x
ANISINI YADEDİYORUM izlenmesi dileğiyle
https://www.youtube.com/watch?v=iLomGsHsgFk
Ne oldu şimdi bu kağıdı ben anlamadım tavana giden kağıt tabana gidiyor
inşallah brüte sokarlar kağıt egeendüstride olduğu gibi sağlıklı bir yükselişle yoluna devam eder,temennimiz o
Hisse neden bu kadar oynak? Kasıtlı mı yapılıyor? Anlamak çok zor.
Kademeler cok bos ve genelde ky hemen etkilenip dalga boyunu buyutuyor. 2 yonde de gecerli.
altında gap var. 16 70 lerde onu doldursaydı iyiydi umarım yarın doldurur. gidip 25 den geri gelmesi daha kötü olur. .
gayet sağlıklı haraket.
ytd
[QUOTE=Egeİzmir;4918273]Sayın Horasanlı brüt takas hisse için iyi olur mu bilemedim. Önceki brüt takasta performansı zayıf kalmıştı.[/QUOTE
Sayın egeizmir şahıslara göre değişir bu durum, bana göre brüt takas er meydanıdır ,gerçek işlemdir açık kaçık olmaz ve parasız kabadayılık yapmayada yer yoktur ,samimi hissedarların kağıda gerçek yön verdiği bir dönemdir deiğim gibi bana göre son derece olumludur ,hayırlı uğurlu olsun.
egeendüstriye bir göz at bakalım brüt takastan sonra neler olmuş ,bütün çakallar kağıttan uzakta kalmış vaziyette ,uzaktan ulumaktalar buralardan almayada artık cesaretlride kalmamış ,özetle kağıtla oynamak sonuçta tecrübesizleri meletir,inandığım kağıtta sabretmesini bilmenin her zaman faydasını gördüm günlü yada aylık hareketlere takılmak bana göre iş değil
Bana sorarsanız hisse brüte girince zaman kaybediyor. Acsel istatistik olarak brüte girdiği hiç bir dönem yükselmedi hatta çıktığı ilk hafta hep aşağı kırdı. Kağıt ne zaman belini doğrultsa bi boğa Grubu kağıda musallat oluyor ve kağıt yine brüte giriyor. Bunu yapan muhtemelen telegram grupları ... Bunlara en ağır cezalar verilmeli...
Sent from my iPhone using hisse.net
Sorun değil düşerse bir miktar daha ekleme yaparız, sabırla uzun vade bekleyeceğiz Sayın turkuazmavi.
Papaz her zaman pilav yemez ,ege endüstriyi onun için burada zikrettim ,kağıdı yıllarca sosyal medyada ve günlük al satlarla baskı altında tuttular ,ne zamanki kağıt brüt takasa girdi ,bu çakal grubu oyun dışında kaldı ,artık kafalarını duvarlara vuruyorlar kağıdı ellerinden kaçırdılar ,şimdide bu fiyattan girmeye cesaret edemiyor ve bir kenarda kıskançlıkla kıvranıyorlar ,olacağı buydu ,onlar alışmışlardı havadan ,beleşten çayın taşıyla çayın kuşunu vurmaya ,hesaplarını brüt takas bozdu ,brüt takasa alındığı gün kağıt 1000 liralardaydı bu gün 1476,60 yani tavanı gördü en çok işlemide o kademede yaptı hemde bir kaç gün içinde
özetle gerçeklerle hareket etmek akıllı insanların işidir savaştada bu böyledir ATATÜRK e meydan muharebelerini kazandıran onun reailitik davranarak,düşünerek ve hareket etmesinden kaynaklanmıştır,burasıda tıpkı bir savaş meydanıdır ,her türlü ve binbir türlü atakla karşı karşıyasınız ,burada aklı selimi devrede tutmak elzemdir.