Hesabınız doğrumu sn fox22 eminmisiniz
Printable View
https://twitter.com/Ekonomikuss/stat...159552/photo/1
toplayan akzo olabilir
kendi alım heberi gönderse zaten hissede tavan serileri baslar, ama ürkütmeden baska yerleden toplamaya baslarsa ki topluyordur o zaman alabildiğince aşağıdan mal almış olur
AKZO %95'e ulaşması için MRSHL tahtasında tavan serileri yapmak zorunda..Başka türlü nasıl hisse toplayacak ki...
gecen her gün kendi ayağına sıkıyorsun akzo, gel al malları zaman daralıyor 70-80 desen zaten fazla ky kalmaz, ama oyuncunun biri gelir sonun qnbfb ye benzer
Benim sürekli anlatmak istediğim de buydu bazıları yanlış anladı. Tekrardan düşüncelerime tercüme olduğunuz için teşekkür ederim.
"HİKAYENİ KENDİN YAZ" Eskidereli cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ortam tavan için çok müsait. Kimse 40 liradan vermez. Tarihi zirveyi geçmek lazım.. 80 üstü şart. 200 milyon dolar piyasa değeri ile akzo almıştı galiba .. fazla sıkmaýın endeks 125 bin oldu... [emoji3]
SM-N975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sn fox22 ben de yanlış olabilirim :) ama böyle hesapladım.
1.174.551,94 lot hisse %11,74 yapar
%6,74 hisseye ihtiyaç var bu da 674.000 lot yapar. Bu kadar toplarsa işi bitirir.
Başka bir deyişle KY bin elinde 500.551 lot varsa bir halt yiyemez.
Soru şu sizce elinde 674k lot varmıdır?
Eğer elinde bu kadar mal yoksa şimdiden telaşa girmesi gerekmezmiydi.
Soru;
Farz edelim ki yok elinde. O zaman bu hisse kaça çıkar
Borsa dışındaki 293.000 lot hisseyi bir şekilde aldığını / alabileceğini varsayarsak 674.000- 293.000 = 381.000 lotu borsadan toplaması gerek bu da halka açık kısmın yaklaşık % 43.25 i demek.
1 aylık sürenin sonunda SPK ya bir yazı gönderip ben bu işten vazgeçtim diyemez mi?
Diyelim dediğini yaptı neyle karşılaşır biliyor musun? şirket, ya bedelsiz açıklayacak ki bu lot artışına neden olur, ya da yüklü temettü kararı vermek zorunda. Sence hangisi Hollandalı için mantıklı, kottan çıkmak mı? yoksa bedelli ya da temettü mü?
Akzo gerekli lotların bir kısmını daha önceden toplamışsa ve şimdi X aracı kurumundan borsa fiyatının %20 altından 40 tl.den gönüllü çağrıya verirse SPK bunu muvazaalı ışlem kabul edip geçersiz sayabilir mi?
oynak beyi Mrshl ...
KY bin elinde 500.551 lot varmıdır sizce
77/78 hedef fiyat benim acimdan halen gecerli.Az kalmis oraya 3/5gunluk islem :ok: YTD
Baskıla bakalım nereye kadar ???
#MRSHL Sterlin grafiği...Zaman doldu..Mavi trendi kırma zamanı geldi...
Ek 24150
Sterlin den ziyade ruble grafiğine bak hocam
Bu adamlar gönüllü payları gönülsüz gönülsüz seve seve alacaklar ama ne zaman
Bence 20.02.2020 saat 16:00 da alacaklar galiba🤔
Bu gün bari göstermelik 1 adet alsaydılar ne güzel dalga olurdu😤
Allah mazlumu korusun.
Mrshl haftaya karar verecektir. 550k mal KY de varsa eğer bu hisse 84 ü de görebilir-106 da. Ancak o zamana kadar KY elimde malı satmadan tutabilirmi sorusu önemli.
Bu kağıdı 11 senedir takip ederim.
İki grup var belli başlı.
Üstadlar daha iyi bilir böyle durumlarda olası senaryoları
Selamlar cümleten. Ben yazılarınızı okuyorum, düşüncelerim zaten aynen devam. Sterlin bazlı grafik paylaşılmış. TL bazlı zaten bizim öngörülerimize de oturuyor. https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...a2e93ff048.jpg
Grafik hikaye bunda dyo iki günde %20 yaptı bu mrshl da bilanço da fos gelecek belli , çıksada borsadan kurtulsa herkes
Çıksada kurtulsa derken hakkımızı vererek çıksın tabi
kimse şirketin dün yaptığı açıklamayı yorumlamıyor, onu dedin bunu dedin gibi polemiklerle sayfalar doluyor. Dün akşam gönüllü çağrı ile ilgili herhangi bir alımın henüz olmadığına dair bir bildirim geldi. Ben uzman değilim çok da anlamam ancak bu açıklama önemli diye düşünüyorum. Tecrübeli arkadaşlar yorumlarsa sevinirim. Bol kazançlar..
400 milyon cirolu bir şirketten her an herşey beklenir ve toplam lotu 10 milyon ve kârı eksiden artıya geçmiş ise ve piyasada sadece 900 bin lot varsa size 3,5 ay veriyorum 😂😂😂 4 ay kadar beraberiz bana mrshl diyen abi daha önce 140 liradan İşbir dedi 3-4 ayda 400 oldu. Bunada favorim dedi 😂 100 dedi 😂 o dediyse katıksız güvenirim. Bir yerden bilgi alma yok yanlış anlaşılmasın 👍 karlılığı artıyor inşallah yüzümü kara çıkarmayacak , sizde yaaa sen geldin bura da şenlendi diyeceksiniz 😂😂😂 İşbir de dedikleri gibi 😀
Ben bu sessizliği tanıyorum elinizden mal kaptırmayın 5-10 liraya kanmayın bir anda ziplatacaklar
Kendi aranızda paslaşmalarınız bittiyse inat etmeyin artık biz burada bekliyoruz silkelediğiniz yeter alıma geçin artık
Borsa dışı pay alımı yap bari. O işlem de nasıl olacaksa bilgisi olan varsa yazsın????
Sayın serinkan ustalardan bilgi çıkmıyor. Ben de birkaç soru sordum ama cevap alamadım. Bildiğim şirketin eski sahibi olan ailenin elinde 293.000 lot var borsa dışı. Akzo nobel ile anlaşıp 40.tl.den gönüllü çağrıya katılabilirler...Bu durumda 381.000 lot daha borsadan almaları gerekiyor...Belki de daha onceden almışlardır... Ben kendi adıma bir lot dahi satmayacağım başkada bilgim yok. Bol kazançlar dilerim...