TEŞEKKÜR EDERİM.
DİGERLERİ AYNEN GEÇERLİ (İSKENDER BEY-OSGYO-MAALT-TİRE ve KFEİN) CUMA GÜNÜ TAKİBİME ALDIĞIM HİSSE İSE ...
MTRYO ... Kesinlikle YTD.
Printable View
OSTIM 4.30 kapanış yaptı...
4.39 - 4.53 muhtemel olabilir ilk etapta...
4.20 üzerinde kaldığı sürece...
Y.T.D.
Sayın Prof hocam sizin gözünüze takılan bir hisse var mı acaba?
Konu başlığımızda yer aldığı gibi ben hemen hemen tekniği kısada günlük iş yapacak çok spekülatif olmayan her hisseyi alıp satıyorum...Sizlerin de paylaştığı tüm hisseleri hemen hemen alıp sattım...
Sizlerin takip listenizi önemsediğimden geçerse al dediğim bir çok hisseyi Al-Sat yaptım...
Ama özellikle Uyuyan devlere karşı uzun vadeli zaafım vardır... Bunlardan iki önemlisi KARTN ve KONYA dır...sermayemin üçte ikisini bu tip hisselere yatırırım ve beklentimi karşılayana kadar tutarım...
Diğer üçte biri ile de hiç rahat durmam...
Yani kısacası elimdeki devler oldukca primlendi ve devam ediyor... Belki dahada gidecek ama çok şiştiği için öneremiyorum...Ama okuduysanız zaman zaman Sağlam batıklar diye bir yazı yazmıştım...
Bunlar bankalar ve diğer güncelden etkilenen çok sağlam ve büyük şirketler...
Bankalar hariç çoğunu o üçte ikilik bölümde toplamaya devam ettim düştükçe de ediyorum... Mesela THYAO yazdım daha önce, 7.41 seviyelerini gödüğünden 10.00 seviyesini görene kadar topladım...Prensip edindim tekrar kırarsada toplamaya devam ederim...
Bunun gibi bir çok hisse var zaten bir temel analizci olarak siz bunları çok iyi biliyorsunuz...
Yazılarıma başladığımdan bu yana hemen hemen hiç direkt olarak öneride bulunmadım hep imada bulundum...
Böyle devam esselocan bey...
Y.T.D.
Hayırlı pazarlar dostlar. CEOEM son yükselişin fibo 62 seviyesini geri almış bu iyi. Haftalıkta Tilson 6.45 seviyesini destek alınarak takib edilebilir .4s olgunlaşmış, Günlükte olgunlaşma yakın. Kısacası 6.50 seviyesi üzeri pozitif. Temel rasyolleriyle ilgili hiç bilgim yok. Bizde izlemeye alalım ki tanıyalım diye.
Hayırlı pazarlar dostlar. CEOEM son yükselişin fibo 62 seviyesini geri almış bu iyi. Haftalıkta Tilson 6.45 seviyesini destek alınarak takib edilebilir .4s olgunlaşmış, Günlükte olgunlaşma yakın. Kısacası 6.50 seviyesi üzeri pozitif. Temel rasyolleriyle ilgili hiç bilgim yok. Bizde izlemeye alalım ki tanıyalım diye.
PRKAB ise son yükselişin fibo 38 nı geri almış. Spek yeterli görmüşse tekrardan dönüş başlamış demek. Ama en sağlıklı geri alişlar fibo 62 seviyeleridir. Şöyle yapabilir spek A B C dalgalarıyla fibo 50 veya 62 seviyesine indirebilir. Bu ihtimalide akildatutmaliyiz. Orta ve uzun vade için bunlarida hesaba katmaliyiz. 4s.ise olgunlaşmış kısada izlenebilir. Ama orta vadede belirleyici olan temel rasyolleridir. Kesinlikle YTD.
Adem beyin listesinden MAALT ve TİRE günlükte çok güzel gözüküyorlar.
Bende bu hafta AFYON, CEMTS ve TMSN daha yakından takip edeceğim. YTD.
Pazar günü mükemmel bir köy ortamında sırtımı güneşe verip semaver çayı yudumlayarak siz değerli ky dostu üstadlara VERTU 'yu sormak istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için. Bu sayfada emeği geçenlere selam olsun.
SM-A105F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
MAALT ; 88.30 kapanış...
80.20 üzerinde kaldığı sürece hareketli bir kanalda...
DİRENÇ ; 91.64 - 94.92 - 97.40...
DESTEK ; 87.06 - 80.20...
Aşağıda ; 80.20 üzerinde kaldığı sürece ; 97.40 muhtemel görünüyor... Tabiki temel veriler ce güncel analizde önemli...
Geçerse de; 100.80 - 106.90 takip edilecek...
Y.T.D.
Hocam selamün aleyküm ANHYT bakabilir mısın?
PRKAB için yükselen kanal desteği 12.44 gözüküyor. 13.60 taki Düşeni kirarsa sonrasında 14.62 direnç gözüküyor.YDT.
Aleyküm selam...
ANHYT ; 8.40 kapanış...
DİRENÇ ; 8.55 - 9.00 - 9.32 - 9.57...
DESTEK ; 7.88 önemli desteği...
Üzerinde kaldığı sürece tutulabilir ve hedef direnci ; 9.57 yapabilir...
Burayı da geçerse ; 9.90 - 10.50 takip edilecek...
Çorba var görünüyor... Takipte...
Y.T.D.
Esselocan bey şu TKNSA için bir araştırma yap bu Doçe ve Cıtı neden topluyor. Satış hikayesi vardı
Selam değerli hocam. Bu hafta ARDYZ haftası olabilirmi ben grafigin yalancısıyım. Sizde böyle bir ışık seziyormusunuz?
Estağfurullah hocom.Bizimkisi acemi çaylak bakış açısı. Bilgi ve tecrübeye sahip olan herkese karşı boynumuz kıldan ince. Ben yazdıklarımı Siz kıymetli hocaların bilgi süzgecinize sunuyorum. Çelik Çomak hocamızın ve sizlerin bilgi ve tecrubelerinize inanıyor ve güveniyorum. Az bilgiyle bir iddia sahibi olanlardan değiliz. Haddimizi biliriz. Bazen ortam neselensin sıkıcı olmasın diye bir üslup kullanıyoruz ama nerde duracagimizi biliyoruz.Bizler için kullandığıniz iltifat sizin gönlümüzün güzelliğinden gelen bir değerlendirme .Teşekkür ediyorum hocam. Saygılar sunuyorum. Cümleten hayırlı akşamlar. ...
Teşekkür ederim esma hanım...
Yazdığımdan umarım yanlış anlam çıkarmamışsınızdır...
Sizin yorum ve paylaşımlarınızı hem beğeniyorum hemde ben ve birçok kişi faydalanıyoruz...
Neşe katıyorsunuz, gözlerimiz yazılarınızı arıyor...
Daha öncede söyledim çok iyi bir analizci olacağınızı...
Biz bize öğretenlere fikir verebiliyoruz şuada hatta sağolsun danışıyorlar...Yeri geldiğinde bizde sana danışacağız...
Güzel çalışmalarınıza ve paylaşımlarınıza devam...
Yarın yoklama var geç kalmayın...
Sizede hayırlı akşamlar...
[QUOTE=esselocan;4946477][QUOTE=Adem13;4946432]Şöyle yapalım hocam ...Esselocan bey listeyi güncellesin ne dersiniz
03 Kasım-20 kasım günleri kapanışlar////
Usak 2.44-2.52 İeyho 1.29-1.18 Crdfa 5.62-5.88. Tire 7.09-6.61. Ostim 4.33-4.30. Odas 3.15-3:53. Karsn 3.10-2.98 kfein 18.24-17.81
İsmen 10.38-13.08 papil 18.30-23.24 alkim 14.00-14.32 cemts 13.60-14.89 vkgyo 3.67-3.85 afyon 4.20-4.52
Gsdho 2.13-2.25 bntas 5.05-5,36 brksn 5.86-6.26 przma 6.50-6.01 petkm 4.20-4,04
ArdyZ 33,93-36,04 kutpo 40.04 tmsn 9.58-11.36 ve bucim 6,46-9.44
Şeklindedir.
Tamamen yatırım tavsiyesi değildir
cümleten iyi akşamlar. öngürülen hisse sıralamasını biraz daha açık paylaşırmısınız? ekim ayından beri hedefini tamamlayan hisseler var. listeye hangileri girdi hangileri çıktı paylaşırmısınız?
çok mu şey istedim birden :)
Sn.Eski-prof iyi akşamlar.THYO durumuna bir gözatabilirmisiniz.!2 yi geçiyor tutunamayıp geri dönüyor.Gençlerin kay kayı gibi.Bunu hep yapıyor son zamanlarda sizinde mutlaka dikkatinizi çekmiştir.Saygılar.
cümleten iyi akşamlar. öngürülen hisse sıralamasını biraz daha açık paylaşırmısınız? ekim ayından beri hedefini tamamlayan hisseler var. listeye hangileri girdi hangileri çıktı paylaşırmısınız?
çok mu şey istedim birden :)[/QUOTE]
Sayın tolgahan bey, listemiz herkesin aldığı sattığı hisselerden oluşuyor, şu çıktı demek zor. Çünkü herkes istediğini alıp satmakta Özgür. Ayrıca hedefine geldi demişsiniz? Anlamadım. Burada 3 kasım ve 20 kasım günsonu kapanış fiyatlarını yazdım. Herkes kendi hedefini kendi koyar. Kimseye al sat tut tavsiyesi yapmıyoruz.
Saygılar.
İyi akşamlar...
Aynen öyle altında Covid- 19 marka kay kay var...
İşte o kaykayın tekeri kırıldığında kanatları çıkacak bu sefer...
THYAO ; 11.88 kapanış...
DİRENÇ ; 12.35 - 12.71 - 12.97...
DESTEK ; 11.86 - 11.12 - 10.19...
Yukarıda ; 12.35 ilk etapta yükselişin devamı için önemli... Ama özellikle ; 12.97 sağlam geçilip desteklenirse kanatlanmaya hazırlanıyor anlamına gelebilir... Hedef direnci ; 15.75 olur ve hızlıca yapabilir... Eğerki dünya normal duruma geçmeye başlarsa ozaman görüşelim... İnşallah.
Aşağıda ; koyu renkte işaretlediğim iki destekte çok önemli... Özellikle ; 10.19 kanal desteği... Burayı kırarsa ben yine duruma göre kumbarayı doldurmaya başlarım...Ama bu borsa... Dünyada neler olacağını Allah dan başka kimse bilemez...Herşey bir anda altın olabilirken bir andada tenekeye dönüşebilir...Örneğin Covid-19 biter...Bidon-19 çıkabilir ortaya...
Risk ile kazanç kardeştir...
Y.T.D.
Hocam müsait olunca ISFIN hissesini yorumlayabilir misiniz?