Yapılan hamle eğer demokrasi karşıtlarına yarayacaksa bu kaleyi sen kendi ellerinle teslim etmiş olursun.
Kale'yi savaşarak kaybetmekte sakınca yok ama savaşmadan teslim etmek anlamsız ve amaçsız olur.
Printable View
Ne olursa olsun kaos surecine girdik resmen. Secime kadar degil sadece ondan sonrasi da. Ama secime kadar cok sert gececek. Her gun hop asagi hop yukari ziplatacaklar bizi.
Arkadaşlar
Ben Beylikdüzü Yaşam Vadisine gidiyorum
Ekrem İmamoğlu çağırmış...
Hep destek,tam destek...
saygılar/başarılar
Ysk ak parti temsilcisi recep özel: Yeniden seçim sonrası sonuca saygı duyacağız - ht
:kahkah::kahkah::kahkah::kahkah:
bu nasıl bi kafa ya
Bu pazar seçim yok.Bakalım seçime kadar ne dümenler dönecek.Ne numaralar olacak...
buraya uğrayıp uğrayıp , bu insanları hayin ilan ******** troller vardı.
Bakın sayfaya hiç kimse dolar arttı diye sevinmiyor, herkes ülkesinin derdine düşmüş.
Bu sayfanın her ferdi ; ülkenin yüz akıdır, en saygıdeğer en onurlu insanlarıdır.
Şu da önemli kaç bin oy fark atılırsa seçim kazanılmış oluyor bununda netleştirilmesi lazım boşu boşuna kimse kazandık demesin gene seçim gecesi
CHP ve muhalefet seçimleri boykot kararı alırsa bu dediğiniz konuşulabilir. Yok aday gösterilecekse sizin tavrınız AKP'ye hizmet olur. Dönüp dönüp kırık plak gibi aynı şeyleri söylemeniz samimi olmadığınız hissi uyandırıyor, haberiniz olsun. Trol değilseniz muhalefetin kararını beklersiniz..
gelsin 1000 tl bayram harcligi..hadi yine iyisiniz
birde herkes secim yenilenirse 7 liradan acar vs diyordu sanirim yanildilar..
Ben ve benim gibilerin sesi yükselsin ki CHP yönetimi ne istediğimizin farkına varsın.
Her seçimde chp ye oy verdim dedimse chp nin paralı askeriyim demedim herhalde. Tamamen bağımsızım bana ne yönetimin ne karar vereceklerinden.. Bağımsız hür düşüncede olduğum için chp ye oy verdim ama sizin gibiler yukarı ne diyecek hele bir onu bekleyelim diyorsa orada zaten ben olmam
Fake attın demek başkanım senden korkulur
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Ben gidip yine imamoğluna oy vereceğim.
Ama akp kazanacaktır. Aksi mümkün gözükmüyor.
oy verirken utanacağım.
Ytd.
SM-A510F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Gelecekte tarih kitapları keşke chp yönetimi bu olaydan sonra sine-i millet hakkını kullansaydı diye yazacaklar...
Bunu da buraya not olarak düşüyorum
Beyin göçünü artıracak gelişmelerde bugün!
Güzel Türkiyem mafyaların eline kalmış çok yazık.
güzel mazbata da iptal edilmiş
Yeni versiyon yalama troller türemiş maşallah maşallah ne vereyim abime
iShares MSCI Turkey (TUR)
21,939 -0,880 -3,86%