Butun hisseler dipten yuzde 70 yuzde 80 tepki verdi.bu yuzde 30 larda kaldi.
Printable View
Butun hisseler dipten yuzde 70 yuzde 80 tepki verdi.bu yuzde 30 larda kaldi.
Oflu61 hadi bir el atin tahtaya.
Kitapci nerdesin yabanci orani veren kalmadi.gerci gecen 1 haftada sahte yabanci orani yuzde 23 den 19 indi.bugunku a1 satislarida ordan duserse yuzde 17 lere gerilemis ilacak galiba.
Senin gibi bende 1 ayda cok firsat kacirdim.yillardir emin oldugum hisseler hepsi topladi.3.90 dan vakko satip 2.38 den ecilc almayi dusundum.ecilc bugun 3.10 oldu.emin oldugum hisseydi..parite yapip kacmadik.tarihi firsat bunlar.endeks topladi.hissler hizla topluyo.bugunlerde para kazanamayan ilerde kazanamaz.kaybeder.zirve yapiyor hisseler yuksek oranda.
Netas ve alcateli 1 ay onceden gormustum mesela...v.s
VAKIFBANK ; 2009 dibinden başlayan dalgalanma serüvenini ve oluşan muhtemel düzeltmesini detaylı sekılde paylaştım,ozellıkle günlük grafıge dikkatinizi çekmek isterim.
https://twitter.com/luxattt/status/1176950422650703872
Şimdiden tüm dostların Cuma sı mübarek olsun.Cuma mübarek bir gündür.Cuma namazına erkekler gider.
Kâr a herkes ortaktır ama zararı kimse sahiplenmez.Adem Nayan dan
Şimdiden hoşçakalın Beyler yolunuz bahtınız açık olsun.
internette arıza vardı, dün akşam üstü çözüldü
feyk yada değil her neyse yabancı satıyor
yatırım fonlarıda
pek fazla aşağı geleceğini sanmıyorum
kazanmayı boş verin
malınızı korumaya bakın
ben vakkoları yerine koyamıyorum şimdilik
ani dalgalanmalarda
adamı çarpıyorlar
ecilc de
trkcm'da parite uygulasaydık vaktinde çok güzel olurdu.
şimdi olduğum kağıtda yazmayacağım artık
başarılar
2 gunde bir ayni oyun.biktik artik spek.bir gun yuzde 2 eksi bas.ertesi gun yuzde 3 arti goster.doldur bosalt habire...
Büyük odunları keserek kalas yapan hızar makineleri vardır, onların dişleri gibi yukarıda grafik hızarın ağzı gibi. bakalım kimi doğrayacak, ama bunun talaşı ince olmaz, kalın talaş çıkarır.
Salı günü bilanço dönemi kapanıyor...Çarşamba çok geç artık :he:
Belli olur...
Pakalum ofli hemşerum ne etcek yarun?:)
Sende beni spek yapmaktan bıkmadın usanmadin.ayrica şu spek mevzusunu anlamıyorum yatırım spek lere göremi yapıyorsun.benim olduğum hisseler beklenti ve geleceği satın alma üzerine kurulu alem spek olsa ne yazar.Plan yapıcıların en büyüğü Allah dir.Birilerini carparsiniz birileride sizi çarpar.Ben birilerini çarpanları çarpanim.biraz abuk sabuk oldu idare edin.
Bu gün şükür zamanı unutmayalım
Bugün gördüğü göreceği rakam önemli değil isterse 5 görsün üzerinde kapanış önemli .
Oflu mali cikmaya basladinmi bugun tekrar asagi gelirse bu sefer geriye donus baslar.elinde patlar mal.kapalicarsida kiler gibi olursun.servetlerini kaybettiler
3.99 satışta yım
Sıra sende sayın kitapçı yolunuz bahtınız açık olsun
Geçmişe göre yazıp çizmek kolay tabide , ilk 4'ü gördüğü zaman satmayı bilip, diğer hisselerde parite yaptıktan sonra dönmek gerekti, bollinger iyice sıkıştı, artık patlamaya hazır hale geldi.ytd
40 dakikadir oflunun malini almadilar 3.99 dan...
ofluların adamları adam gibi adam, olmayanlarıda şeytana papucunu ters giydirir, hemşehrim adam gibi adam olanlarından kanaatim o
Adamsuun sayın kitapçı