Sizi etkileyecek bir durum yok üstad siz parayı bağladınız. Kalanları da yeni eşya ve cart curt düzenlemelere gider gelecek paralar için düşünün artık :)
Printable View
O neyi anlamış ki bunu anlasın. O benim için tam bir ters indikatördür.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Erken rezervasyon güzelde bana pek gelmiyor :) 2 gün öncesinde yaptım rezervasyonu buraya. Belekle bodrum hemen hemen mesafe olarak aynı size. Ama beni düşündürüyor 6 saat yol çocuklarla o yüzden biraz geri duruyorum o tarafa birde nem olayı çekilmiyor o tarafta özellikle sezonda :)
Hizmet şekli gittiğiniz yere bağlı belekte de otel var otel var begendiklerimden biri geçen gün size söylediğim konsept biraz daha yabancı ağırlıklı o yüzden negatif bakıyorum ben o tarafa :) Gitmek istediğim bir tane var o tarafta mutlaka gideceğim oraya çocuklar biraz daha büyüsün diye bekliyorum :)
Şu anda altın %25 bende ancak 150-220 TL aralığında topladım. Bu fiyatlarda altın pozisyonu arttırmayı düşünmem. MB ne yapar onun bilmesine imkan yok. HALKB 9 TL iken millete uçar dedi 4.90'a kadar çakıldı. O yüzden kimseyi dinlemeyin kendi bildiğinizi yapın. Bu dönemlerde sepet yapın bence ve ani kararlar vermeyin. Biraz izlemeye alın piyasayı. Özellikle dövizde ani karar zarar ettirir.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
Ustadim beni dinleyin ic santai ye gidin
Size soyle soyleyeyim otel cocuk uzerine kurulu ve deli keyif alirlar...kids clubin icinde dahi cocuk havuzu var birde ayri var. Kids club gordugum en buyugu ve konseptten dolayi heryer cocuk. Biliyorsunuz cocuk cocukla eglenebiliyor...kalite harika...yaslarina gore burasi max a gore daha uygun...
Bencede değmez ama insan oğlu doyumsuz biliyorsunuz hep daha fazlasını istiyor :) Mevduat faizleri 25'lerde iken 30'ları, dolar 7 iken 10'ları istemiyor muyuz elimizdeki enstrümana göre bu da öyle birşey ? Pansiyonla başlayan tatilde böyle birşey işte belli olmaz belki bir çadır alır kampta yapabilirim ben bu arada :)
Ben webster in yerinde olsam Ankara yerine Ege sahilinde yazlık alır sezon boyunca 700-800 Euro haftalık kiraya verirdim .
İki haftada kendime seçer ben giderdim
hisse.net kullanarak iPad aracılığıyla gönderildi
bodrum bölgesi için ne önerirsiniz sayın webster oteller konusunda deneyimli bir görüşe ihtiyacım var bende çocuk büyük konsept sınırsız alkol olsun yeter :))
geçenler de birileri enerji şirketinin yuksek faizli bonosundan bahsediyordu onlara gelsin bu haber :kmk:
http://www.patronlardunyasi.com/habe...u-kredi/222886
47 milyar dolarlık borç! 20 enerji santrali batık
47 milyar dolarlık krediyi ödemekte zorlanan enerji sektörü için fon hazırlanıyor. 7 yerli kömür, 5 HES, 8 doğalgaz santralı ile 2 elektrik dağıtım şirketinin kredilerinin geri ödemelerinde sorun yaşanıyor.
ilgilenenler bunu da okusun tabi ki ne kadar risk o kadar köfte
http://www.patronlardunyasi.com/habe...-azaldi/220347