tahatacıya fısıldayan adam:p
Printable View
tahatacıya fısıldayan adam:p
kızdırdık delioglanı
Netaş tahtacısı arkadaş şaşırtmadı alışık oldumuz durum bu gerçek yüzünü gösterdi .
Onceki Iki gün ekside olan endekste netas artı da kapatmıştı. Ordan verdiğini bugun geri aldı.
Olayın hepsi bundan ibaret.
Ben Netasa güveniyorum.
Hisse de orta vadede 60.60 lari gorecegiiz.
YTd
Hadi bakalım, bugünkü kırmızı mum nazar boncuğu olsun Netaş ıma...
benjamin toshack ları sağolsun....
Tahta yuzde 3,22 eksi kapatıyor 108.698 lot alış artı yönde aklım almıyor nasıl bir iş çıkarıyor tahtacı helal olsun
Eskiye sünger çekelim artık ortak... Güzel duygular besleyip, güzelliklerden bahsedelim..
Spekimize pozitif enerji yayalım hep beraber... :)
YENİ ŞEYLER SÖYLEMEK LAZIM
Her gün bir yerden göçmek ne iyi.
Her gün bir yere konmak ne güzel.
Bulanmadan, donmadan akmak ne hoş.
Dünle beraber gitti, cancağızım,
Ne kadar söz varsa düne ait.
Şimdi yeni şeyler söylemek lazım.
MEVLANA
Tutukluk sona erdi 25.90 dan sasa jet ine bindim
32.20 donmus gıbı yarın ıcın 32.60 uzerınde kaldıgı muddetce olumlu kagıt....haber sart
https://pbs.twimg.com/media/Esr_w25W...jpg&name=large
eleman analızı yapmıs paylasmıs gözkararı yapıp soyleyınce 20 kurus oynama olmus
Maliyet 202.20 idi bugün 5000 lot daha aldık ve netas alınlarını kapattık maliyet hafif yükseldi ama olsun artık 3 haneye görmeden ne alırım ne se satarım
haber olmayınca ortalık tahtacıya kalıyor
http://share.matriksdata.com/share.a...01271504147642
cok endişe edilecek durum yok ama bır haber bır gelısme olmayınca basıyor aşagı şeeeerefsiz
seans durdurma yemişiz hayırlı olsun
neoldu savaş mı çıktı
Portföyümüzde bi tkuru da yok ki onunla teselli bulalım...
Milleti short a çekmeye çalışıyorlar gibime geliyor...
Piyasasinin en taş hissesi çıktı yine eksi 5
cok ısteklı dusmeye 25 leremı gıtmek ıstıyor nedır
Dün de endeksten çok fazla düşmüştü. Nasıl bir bataklik
bank of 100 bın lot cukkalamıs yanlıs gormedıysem
Giderken gıdım gıdım düşerken bam bam bam :)
yeni ceo kiloluydu herhalde kalp krizi gecirdi :)
olan akrep in 5000 lotuna oldu
Her hissenin bir karakteri vardır değişmiyor demek ki. Şaşırtmadı bizim ki karaktersiz sanki yüzde 500 prim yaptı da düzeltmesini yapıyor yazık 9 yıldır aynı oyun çıkışta ortada yok inişte rekortmen
Endeks düşerken hızlıca düşen hisseler, endeks cikarken hızlıca yükselir.
Düşüş devam ederse, Netas 25 26 lara kadar çekilebilir. Onun icin kendimce 29da stop loss düşünmüyorda degilim.
Yarin sabah tüm hisseler biraz yukari yapıp, sonra tekrar aşağı salabilir diye tahmin ediyorum
YTD
Tam işler düzeldi artık netaş eski netaş değil diyorduk ki gene huylu huyundan vazgeçmedi. Endex den daha hızlı ve iştahlı düştü. Günlükçülere gene tokatını attı ama orta ve uzun vadeciler için sıkıntı yok.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
takip etmedim ama ,
Tahta yapici basacak tabiki asagiya ,
satmak istiyen varsa dipten satsin diye
eskisi olsa yığardi lotları tabana... sattirmazdi :)
halen çözememisisniz bizim speküsü,
pandemi degistirdi onu 2021 daha bir pozitif bakiyor tahtaya :)i ,
Sayın Eksina siz netaşa 3-5 günlüğüne gelip hisse düşünce daha sonra uzuncu olmuştunuz. Yanlış mı hatırlıyorum.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
belli hedeflerım var ama hedeflerı kısa vadede gerceklesmedi alabılecegım hısselerı almadık bunu aldık almadıgım 20 ye katladı buda gelecek vadediyor burdayız 20 30 katı gorene kadar...3-5 gunlugune girmedim hisseye gecen sene 50 olsa satardım hedef buyudu 300 den asagı satmam ....elindeki mıktar az zaten bir ev parası olsa netaşa gırmem asla kesinlikte
https://www.youtube.com/watch?v=UURxs5Ckapw
netaşla ilgili bir ürün galıba birine hazırlamısız galıba baskası satıp para kazanacak :D