:party:
Gelecekmi
Gelirse ilk sözü TCD'mi olacak:kahkah:
Printable View
alkislarla:bravo: o geliyor aka Webster :kahkah:https://youtu.be/t5-EzEQGLQ4
23.52'de bitti.
Gelen giden yok:kahkah:
tcd nın getirisi hesaplanamaz durumda.Bir ay önceki pörtföy üzerinden varsayım yapmak doğru olmaz.
SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Giriş yapmış fakat buralara uğramamış :)
Emmi
BrewMaster oldum resmen
Türbeyi dikelim buraya.
Syn guneysudan uyeligimin komple silinmesini arz ederim.syg
Hafif eksi açılış olacak gibi
Hadi oradan mizikci.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Dostlar bu Garanti bankası beni iyice bıktırdı önce KREDİLİ HESAP FAİZİ adı altında hesaptan günlerce para tırtıkladılar, itiraz ettim iade edildi, şimdi de 2007 YILI NİSAN AYI EKSTRE+BSMV ÜCRETİ, 2007 YILI MAYIS AYI EKSTRE+BSMV ÜCRETİ adı altında paralar çekilmeye başlandı.
Sonuçta 18 yıldır kullandığım bankamı değiştirmeye karar verdim, fon ve hisse alım satımı için tavsiye edeceğiniz büyük bankalardan hangisi var, bugün gidip hesap açtırayım diyorum.
Hisse alımı için banka kullanmayın derim. İlla banka isterseniz komisyon oranında anlaşıp HSBC kullanabilirsiniz bu dediğiniz şekilde absurd işle karşılaşmadım
Ben Burgan Yatırım kullanıyorum hisse işinde..gayet memnunum
Yuksek hacim yapiyorsaniz banka iyi olmaz. Hem banka hem de onun yatirim hesabini kullanabilirsiniz. Gecen baktiydim 15 tane gibi hesabim varmis.SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Webster yazmaya baslamazsan Aydin'la atlayip arabaya Ankara'ya geliyoruz. Sonuclarina katlanirsin ustad.
SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Emmi
Sonuçları ne olacak :kmk:
Gözümden kaçmış bu detay :kahkah:
Sayın webster
Sayende 10 günde 14 K kazandım.
Tavsiyelerinin devamını bekliyoruz
Yataya yakın hafif eksi
Tüm gün de yatay gider bence yarın , Amerika kapalı çünkü
Trump'tan yeni bir tweet.
Bakalım yarın BİST'e etkisi ne olacak?:kahkah:
https://twitter.com/realDonaldTrump/...18185865535490
Beyaz eşyalar 2 senede %90 zam yemiş
Hepsiburada hesabımdan iki sene önce aldığım buzdolabı, çamaşır ve bulaşık makinelerine baktım..
Güncel fiyat iki sene öncekinin iki katı
Selamun aleykum dostlar
3-4 gündür uyumadım, gece hayatım renkli geçiyor. Sabah Webster üstadı okumak isterim.