Davadanda hiçbirşey çıkmadı, miras hukuku vs derken galiba geri adım attı hükümet
Printable View
Davadanda hiçbirşey çıkmadı, miras hukuku vs derken galiba geri adım attı hükümet
Ermeni olaylarına Abd yıllar sonra soykırım dedi,büyük ihtimal halkbank davasında da Türkiye yi suçlu bulacak,AB süreci askıya aldı,dolar gıdım gıdım gidiyor,işsizlik kriz pahalılık derken artık gündemi değiştirecek konu kalmadı,kanal istanbul iş bankası darbe muhabbeti halk nezdinde yer bulmuyor,millet geçim derdinde,son anketlere bakıldığında da ciddi erime mevcut.kasa da para da kalmadı,yolsuzluklar dolandırıcılıklar ayyuka çıktı.Akp şu saatten sonra durumu toparlayamaz.Adnan Bali geçen sene o konu kapandı dediğinde kimse dikkate almadı.Türkiyenin fabrika ayarlarına dönme vakti geldi.
Okacha Gardaş sen yorum yapmasan mı? Bence bi düşün bunu[emoji112][emoji112][emoji112]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Niye yasak mı var,gerçekler zor mu geliyor!!!!!!!
Malesef bu iş kapanmıştır yada en azından benim için 3 yıllık yolun sonu ne dava ne hükümet ne banka hiçbir pozitif gelişme yokken artık fazlada bel bağlamamak en iyisi YTD
Kesinlikle...
İnanmıyorsanız satın gidin kardeşim...
İskuru olan da yazıyor olmayan da...
Okacha sen çok biliyorsun iskurum yok diyorsun yazıp yazıp duruyorsun hayırdır garibanın elindekini almaya mı çalışıyorsun?
Santino sürecin bittiğine inaniyorsan sat gitsin...
Küçük yatırımcı ne kadar çok azalırsa sürecin o denli kisalacagini düşünüyorum...
Defalarda yazdım gene yazayim '' küçük yatırımcı tarih yazacak'' o kadar
ZG1453 [emoji457][emoji457][emoji457][emoji112][emoji112][emoji112]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ky azalırsa hızlanırmışta tarih yazarmışta bilmem neymiş yok sat gitsinmiş, sanane satıp satmıcam kusura bakma hisse ve hikayesi patladı işte ben analizlerle konuşuyorum 10 günde bitsin denen olay 1 yıl geçti 1 kere bile konuşulmadı umarım yanılırım neyse polemiğe girmicem
İş bankası imtiyazlı hisse sahiplerinin çoğu bu forumları okumuyor bile.
Onlar neye sahip olduklarını ve değerini biliyor.
Bu yazı 08.02.2018 de İş B sayfasına yazılmış 137 nolu mesaj
Şimdiki fiyatlarla aradaki farka bakarmısınız ? ( Not bu fiyatlar o anki borsa fiyatları değil arkadaşın fiyat beklentileridir. )
Baktımda 2 şubat 2018 sonu İş B 1.245 TL imiş
İş A 1 şubat 2018 de 15.992 TL imiş
Ne kadar düşük kalmış değilmi?
Ben 10 yıldır hissedeyim...
Ben ve arkadaşlarım bu hisseyi almaya başladığımızda ne Recep tayyip erdoğan ne de bir başkası...
Biz hisseleri bankanın yapi bozukluğundan aldik ve elbet birgün bu son bulacak...
Biz hisselerimizi bankaya vereceğiz....
Ayrica şişelerin birleşmesi doğru yolda olduğumuzu gosteriyor dip not olarak yazayım 😜
Selâm ve dua ile değerli ortaklar
Cam grubunun birleşme açıklaması önceden bağıra çağıra gelmediki imtiyazlı hisselerle ilgili gelişmeleri bağıra çağıra bekleyelim.
Selamlar dostlar
Aleykumselam
2 ile 4 milyon dolarlık işkur değerlemesi yapılıyordu ben bu hisseyi aldığımda 3 yıl önce yaklaşık, geçmiş temettü kayıpları yüzden fazla iştirake (şişecam tskb vs vs) olan ortaklık bankanın holdingleşme planı veya hükümetin hazineye devri derken mantıksız gelmemişti ancak hissenin şu an bu durumda olması gerçekten yazık umarım kısa vadede en beklenmedik şekilde bi sürpriz olur garanti örneği misali güzel bi değerlemeyle bu iş biter ara ara olumsuz düşünsemde
HİÇ BİRŞEY OLMASADA BİRŞEYLER OLUYOR...
BBC NURETTİN CANİKLİDEN BAHSEDERKEN ŞU CÜMLE DİKKATİMİ ÇEKTİ NEDENSE:)
UYGUN ZAMAN BEKLENİYOR GALİBA...
Canikli, son dönemlerde İş Bankası'ndaki Cumhuriyet Halk Partisi'ne ait hisselerin Hazine'ye devrine ilişkin yasa değişikliği çalışmalarında da yer aldı.
https://www.bbc.com/turkce/haberler-turkiye-54871545
Yahu güzel kardeşim bu nasıl bir satır arası okuyup medet ummaktır helal 😀😀
Reis geçen mayıs ayında 10 gün içinde bitirin demişti bu Mayıs noktayı koyarmı acaba
Vay be 1 yıl mı geçmiş..daha dün gibi :)
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Hisse 300 - 500 bin TL arasında hareket ediyor hükümetin meclis gündemine alması veya işbank yönetimi şise deki gibi atr btr ve ctr yı birlestirme kararı alması durumunda farklı fiyatlama görülecektir.
Heran hersey olabılır. En kötüyü gördük en iyiyi de bekleyen görecektir.
Ytd.
CITI İŞB almış neden acaba ?
Harekete bereket güzel haftalar olsun
Alıcı satıcı varmı görebilen?
işbank yönetiminde aynı tas aynı hamam devam ediyor. insanların sabrı kalmadı. işbtrde dökülme başladı.
belli fiyat aralığında islem goruyor haber akısı olursa fiyatlama olur yoksa bu yıllarca git geller devam eder
Bedelsiz poatansıyelı olan hısselerde oldugu gıbı Konya karton egeen gibi. haber düşer elinde hisse ya vardır ya yoktur.
Ytd.
AKP İş Bankası'ndaki Atatürk hisseleri için plan değiştirdi. Diyanet'e de pay aktarılacak
İktidar partisi AKP’de CHP’nin temsil ettiği İş Bankası’ndaki Atatürk hisseleri ile ilgili planlar değişti. Konu ile ilgili AKP Genel Merkezi’nde Hayati Yazıcı başkanlığındaki komisyonun çalışmaları sonuçlandıramadığı kaydedilirken, hisselerin hazineye devri için yeni anayasada mülkiyet ve miras haklarına yönelik bir düzenleme yapılacağı belirtildi. Hazineye devri durumunda hisselerin gelirinin bir bölümünün ise Diyanet İşleri Başkanlığı’na aktarılması da seçenekler arasında bulunuyor.
https://www.yenicaggazetesi.com.tr/s...sion=true&s=08
Kısaca bu iş yaş deniliyor. Anayasa değiştirecek veya referanduma götürecek çoğunluk yok Cumhur ittifakında
bu İŞin içinden biz çıkamadık diyorlar kısaca. hükümet ve ortağı yeterli çoğunluğa sahip değil bunu bilmemek aptallıktır. hem diyanete kar payından vereceğim dersen toplumda infiale sebep olur. siz hiç toplumu okuyamıyor musunuz? diyanete karşı olan azımsanmayacak topluluk var ülkede.
bu ülkede anayasayı kendisi yazan darbeciler (1982 anayasasından bahsediyorum) iş bankasını aldılar ama ne oldu miras hukuku buna engel oldu. geri verildi CHP ye. bugün Atatürk hisselerinden dolayı miras hukukunu çiğnersen yarın benim mirasçılarımın da hakkını çiğneyen birileri çıkarsa ne olacak?
Zor işiniz
1.Ya hisseniz yok
2.hisseniz varsa da bu psikoloji içinde nasıl hisseyi taşıyacaksınız bilemiyorum
Selam ve dua ile
Adam Ayasofya’yı açtı
iş bankası onun yanında çerez kalır gibi geliyor bana.
ben 1 sene önce imtiyazlılara yatırdığım para ile sıfır araç alabiliyordum. şimdi ise elimdeki imtiyazlıların 2 katına aynı aracı zor alıyorum. Allah açlıkla sınamasın kimseyi işsiz güçsüz bırakmasın ama bu ekonomik şartlar ile seçim çok zor geçer hükümet için. bu da bütün beklentiyi bitirir.
En azından hükümet için konu kapanmamış buda bir gelişme