Vay be! Borsa çöktü, kılı kıpırdamadı.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Printable View
Yedek akçeden en fazla 0,03 kuruş gelecektir. Bu yılki kardan da normal şartlarda 0,19 olması gerekiyor. Yani toplamda 0,22 gibi bir rakam gelecektir. Fakat piyasa kötü gidiyor, hisseyi de ister istemez baskılıyor. Normal şartlarda şimdi 0,96 olması gerekiyordu.
Kardan sonra 0,22 kuruş düşeceğini düşünürsek hissenin en az 1,08 olması gerekiyor ki temettü sonrası 0,86 olsun. Zaten 0,86 ile seansı açsa; o gün 0,80'ı görür. 1,08 lere çıkmazsa kar sonrası fiyatı çok aşağılara gidecek.
beyler üzücü bir haber şimdide spk nın sitesinde 241,871,735.24 // 1.506057 bu veri gözüküyor.
Abi zaten 244 çok şaşırtıcı olmuştu
SM-A700F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
o ayrıda 94 te asılı sallandı değmedi .ama bu veri göstergesindeki değişim bence çok saçma ,aldatmaca gibi birşey var bu işte ,bunun sorumlusu kimse yada neyse şikayet edip buna bir son verdirilmeli.şirketse şirket ,spk ise spk çözmeli bu sorunu.şikayet edebilecegimiz yer varsa yazın edelim.
portföy entsrümanlarındaki oynaklık, değerlerdeki anlık değişimlere neden olabilir. anlık yükseliş ve düşüşler bu bağlamda kısa vadede sanal kalabiliyor. en iyisi haftalık yayınlanan raporlardaki verileri rehber edinmek.
G3421 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
gözüken veri : 243,553,846.29 // 1.516531
arkadaşlar ekranlar değişmiş yeni ayar yaptım satıs toplam ve alıs toplam miktar bölümleri ile son hacim göstergelerini açtım ) anlayamadıgım alıs ve satıstaki toplam miktar ( alt ve üst ) teki tek kademeler içinmi yoksa tavan ve taban için mi geçerli.
Haftalık rapor henüz Kap'a düşmedi değil mi?
Haftalik rapora bakıyorum da.
Portföyün yüzde 40’ı eurobond’da. Geri kalanı yüzde 42 repo ve vadeli, 18 de tahvil olmak üzere TL’de. Doğru mu anlıyorum?
96 hayırlı olsun arkadaşlar.portöy değeri spk sitesinde 243,847,269.05 //1.518358 olarak gözükmekte değişmez ise tabi.
Bu hafta 1 TL'yi görürüz inşallah.
Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir. Hem acemi hem amatörce yazılmış yazılarıma yatırım maksadıyla itibar etmeyiniz. www.esramarka.com
alıs için aşağılarda bekleyenler aktiflerden mal alsa tavana ramak kalacak, satıştaki toplam miktar :2,747 milyon // alıstaki toplam miktar:1,222 milyon.
aman önce portföy büyüklüğümüzü koruyalım da.. fiyatlama için Şubat sonu genel kuruldaki temettü oranı belirleyici olacaktır. sonrası hacimli bir yükseliş gelebilir. şu an hacim düşük. ama bu avantaj gibi duruyor şimdilik. ben bunu buralarda tuttunma isteği olarak görüyorum. şu an 1,xxli rakamlar hacimli satışı getirebilir. bence daha erken. amaaa olur da 4_6 hafta içinde NAD 1,55i aşarsa işte o zaman tüm kaygıları bir kenara atıp, huzurla Mart sonunu bekleyebiliriz.
246,132,278.00 // 1.532586 doğrumu sizce .
aman nazar değmesin, değişmesin böyle güzel gidiyoruz. en azından geçen sene temettü ye giriş rakamının üzerindeyiz ve geçensen ilk 3 ayda 5 milyon kar yapmıstı ,ama busene şuana kadar 4 milyon kar var,böyele giderse her ay 4 koysa seneyi 48 milyonla kapar iyileştirilmiş rakamlarla 40-45 milyon kar gelir diyelim ama böyle giderse.acaba diyorum bu yeni bir dalga çıktıya adı algoritma onumu kullanmaya başladılar ,yoksa yönetim bukadar hamleler yapmazdı,yabancı menkul alıp satıyor 1 günlüğüne portföye katkı için ve bunu başarabiliyor bizimkilerin harcı değilmiş gibi geliyor ama haklarınıda yememek lazım tabi.
Bilanço öncesi 1.00 TL'yi görebilirsek çok güzel olur.
burda herkez satmıs heralde .serkan -trade sahark -hakem nerelerdesiniz ?
Pazartesi günkü haftalık rapora göre Eurobond toplam değeri 98, 4milyon civarı. üç hafta önce bu miktar 94,9milyon civarıydı. nominal değer ise aynı. bu bağlamda en büyük getiri hala bu kalemden sağlanmakta diyebiliriz.
Özel Sektör Borçlanma Araçları ise geçen haftaya göre 1,5milyon geride. ama nominal değer de azalmış. yani değer düşüşü elden çıkarılanlarla ilgili olabilir. bu kalemdeki toplam miktar 39,9 milyon.
Diğer Varlıklar bölümüdeki ara toplam ise geçen hafta 103,5milyon iken, bu hafta 105,1milyon.
Bankalar ve Özel Finans Kurumları başlığında ise 1milyon 178bin tl'ye tekabül eden 200.000 adet yeni giriş gözükmekte. ihraçcı bilgisi verilmemiş ama geçen Cuma 5,89 kapanışla bu miktar Akbank'ı doğruluyor gibi. benimki sadece tahmin. tabii bu arada 5,89 o anki birim fiyat. maliyetlenilen fiyat bilgisi şimdilik verilmemiş.
749.999 adet isgsy hala portföyde.
Şubat sonu vadeli VİOP Bist30(XU030) ve Altın(XAUTRY) UZUN, Nisan sonu vadeli USD KISA mevcut.
Pazartesi günkü rapora göre portföy büyüklüğü 244,2milyon. NAD: 1,52
Dün sabahki spk verilerine göre 246,4 milyon. NAD: 1,53
Bu sabahki spk verilerine göre ise 245,9 milyon. NAD: 1,53
247,146,934.00 // 1.538904 gözüken veri. an itibari ile bu sene 5,059 milyon kar olustu ki bu rakam geçen sene 3 aylık olusan kardı. önümüzde daha 2,5 ay var ve böyle giderse ilk 3 ayda muhteşem bir kar elde edecektir. birde sermaye artırımı olabilir 300 milyon olan tavana yaklaşıldı ama yine temettü vereceğinden dolayı portföyde gerileme olacak mart itibari ile.2019 olmasada 2020 de bedelsiz sermaye artırımı olma ihtimila var gibi bana göre.
satıstaki toplam miktar: 2,4 milyon -- alıstaki toplam miktar: 1,023 milyon. alıstakiler aktiften alım yapsa tavana yaklaşırız.