250 mi sallamyin. sirketin ici bosatilsa bunkdr dusemezdi be. asla cikamaz bu hise maiyet 110 battim
Printable View
250 mi sallamyin. sirketin ici bosatilsa bunkdr dusemezdi be. asla cikamaz bu hise maiyet 110 battim
su cikista cosan borsada cikamayan jantsa ne zaman cikacak acaba? patron kagidi mi bu ya
dolar bazinda zaten iflas etmis sayiyorum hisseyi ben. bitmis erimis
Ha şunu bileydin,jantsa patron kağıdının dibidir. Patron başka,oğulları başka telden çalarsa gelinen nokta gayet doğal.Nokta
net yuzde 50 zarardayim. coin alsam bu kadar yari yariya kaybetmem. hicbir coinde yarinyariya dusmedim. asil kumar bist :)
Bunlar burda kimseyi bırakmamış galiba :) o değilde jant ne kadar temettü verir acaba?
BU SENE KAÇ LİRA TEMETTÜ VERİR YADA KAÇ DOLAR artık temettüyü de dolar bazlı istemek lazım aslında
Sayın horosanlı,
her ne kadar tanışmasakta,Takdir ettiğim bir yatırımcısınız(egeen), jantsa çok derin bölündü ve rasyoları anormal şişik bir hisse, FK, PD/DD sektörün çok çok üzerinde fiyatlanıyor, temettü verimi ise 0,97 gibi rakamlar.
sadece TOGG haberi ile 250 / 350 olma ihtimalini açarmısınız lütfen. zaten çok şişik rasyolar dahada şişer, olabilitesi pek aklıma yatmadı.
saygılar, YTD
Bistte gerçekten hisselerin rasyolara göre değrlendirildiğinimi sanıyorsunuz? Gerçekten buna inanıyormusunuz? f/k pd/dd vb. rasyoların patron-tahtacının hiç umurunda olmadığı onlarca hatta yüzlerce hisse var.
Bistte tek gerçek var o da sadece tahtacı(adı bazen patron) arkadaşın keyfi..İster beş paralık hisseyi uzaya götürür,ister pırlanta gibi hisseyi baskılaya baskılaya yıllarca süründürür.
Bist 10 yıl önceki bist değil,rasyolara göre,temettüye göre hareket etsin.Parası ve gücü olanın elinde oyuncak olan hisselerden oluşan bist var.
bana soruyorsanız bu soruyu, evet rasyolar önemlidir ve işin temelidir, ha manipülasyon ve spekülasyonla bazı senetler artabilirmi veya azalabilirmi evet mümkün. Burada sorulması gereken soru, doğrusu ne?
Bistin spekülatif olması, borsaların doğaları gereğidir. ABD borsaları çokta farklı değildir, oralardada bazı senetler spekülatiftir.
Biz bizim senetle ilgili gelecek hesapları yaparken, bir grup gelsinde uçursun diyemi bakıyoruz, yoksa temel dinamikleri ilemi uçsun istiyoruz.
Ben şahsım adına temel dinamikleri ile yoluna devam etsin yeter modundayım. bir haberle veya bir spekülasyonla uçmasını istemem.
Öngörülebilirlik, yüksek kardan daha iyidir.
saygılar, YTD
evet:cool:
?
TOGG jantlarını zaten jantsa üretecek, bir haberle de 250-350 lere gitmesi için üretiminin tamamını ihraç edecek şekilde 1 fabrika daha dikmesi lazım varolanın yanına vs...
Bu hisse trade etmeye imkan vermeyen modele büründü ki bu uzun vade tutanlar için sorun değildir...
Bu hisse uzun vade hissesidir, şahsen 3 yıldır her ay düzenli olarak alıyorum ve emekli olana kadar alacağım kısmetse...
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1000573
vergi dairesine sunulan beyana göre 2021 12 aylık kar 351 023 341,95 tl
Bilançoyu inceleyemedim ama kâr güzel geldi, 366.627.261.
Hayrlı olsun.
fk 13 lere düştü
Arkadaşlar bir sorum olacak bu şirketin sermaye yapısı nedir bilen varsa yazabilirmi
SM-A705FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Şans yüzüne bir gülmedi jantsa.
Endeks gitti endekste değildin. Yan kağıtlar gitmeye başladı endeks gitmedi bu sefer seni endekse aldılar
SM-A315F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bu hisse topiği ölmüş kimseden ses çıkmıyor hayırdır?
ahh ahh 2005 zamanları borsayı buradan öğrendiğimiz seneler nereden nereye güzelim hisse net sessizleşti..
jantsa ya gelince bugün yukarı yapmasını bekliyordum ama tırt...
takaslarında son 2 haftadır ky ye mal kitler gibi bir durum var.. ben de o kişilerden biriyim. akşam kapanışa bakalım..
Bilanço sonrası bile yorum yazan kalmamış buralar dutluğa dönmüş
ne konuşalım şirket full kapasite ile çalışıyor... yeni fabrika yatırımı var.. bistteki şirketler içinde en yüksek ihracat oranına sahip şirket olup hissede bu şekilde baskı kurmak hiç hoş değil...
sığ olduğundan dolayı hızlı yükseliyor ve önüne geçemiyorlar ve baskı kurmak zorunda kalıyorlar, madem öyle yap bedelsiz sermayeni yükselt tahtayı derinleştir..
şu zamanda 88milyon sermaye dolara vursan 5.5m dolar ediyor.. şu ihracat yüksek ihracat oranında yarın kredi çekeyim dese 5.5m milyon dolar yurtdışı piyasasında düşük kalır tabi benim fikrim.
neden tavan oldu? niye kimse yazmiyor ya
canları öyle istedi herhalde bir haber var mı ki
baskı baskı baskı nereye kadar... şirket çalışmayan boş bir şirket olsa baskı ile topla ama temeli güzel şirketin illa uzun vadede ederini bulacaktır.
zaman kaybından başka bir şey yapmıyor tahtayı yapanlar..
kuş geçmez kervan geçmez bir forum...
temel olarak en basit 2021/1 çeyrege göre karını 4 kat artırmıssın.. iyi bir firmayı kimse kolay kolay satmıyor işte artık bir salın gidelim.
fk 15...
Rusya-Ukrayna savaşından sonra tarımın ne kadar önemli olduğu gün yüzüne çıktı.
Haliyle tarım makinaları üreticileri de altın çağını yaşayacak önümüzdeki yıllar.
Tarımsal araç jantı yapıyor musun evet yapıyorsun
1000 lot alın atın kenara kilitleyin , arsa aldım deyin.
Yatirimlar hangi yil donem bilancoya yansiyacak kapasite artisi vardi sanirim
Speğinin adeta senette olumsuz algı yaratmak için başı boş bıraktığı senet.
hicbir cacik olmaz birkac yil
Sasirtti bugun
bilanço öncesi yapar hareketini
bu hisse bir ara italya da bir fabrika mı kurmuştu ne olmuştu yatırım yapmıştı galiba yanlış mı hatırlıyorum basında öyle birşey okuduğumu hatırlıyorum
Malesef kimse kalmamış galiba bu hissede, aldık bakalım bilançoyu bekleyeceğiz hayırlısıyla.
sesimiz çıkmıyor ne yazık ki....bilanço öncesi endeks buralar da biz fazla prim yapamadık ne yazık ki
bilanço ayak sesleri mi acaba bu hareket
bir nebze hareket geldi tahtaya
bakalım günsonu nasıl kapayacak....
80 üstü tutunamadın yine...darısı yarına