banamı yazı sayın kubılayn ben yazmadım yazıyı twıterdan alıntı yazan dangöz başka
Printable View
Son durum nedir arkadaşlar?
kim ne yazarsa yazsın okuyun geçin..fazla takılmayın kafa karışıklığı yapar.
keyif çayı için, keyif sigarası için..kahve için
Tavan 30 696
KARTN tavanda bekleyen (çok erken satmışız!)
https://i.hizliresim.com/ucFnxi.png
Terki joe şu engin bilgi birikiminle pasta börek durumlarını bize açıklasana ne yapalım alalım mı satalım mı ? Bu gidişat nasıl gidişat, tarlaya ektim kabak gidişata nasıl bakak ?
Son durumu paylaşana şimdiden teşekkürler
26836 tavan
26836 tavan
Teşekkürler
İyi mi kötü mü ne olacak şimdi..Normalde diğer kağıtlara gelince kötü performans gösterdiler diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzeltin..
Habere düzeltme geldi 3 ayı 1 ay olarak düzelmişler.YTD.
Allah'tan tek fiyat cezasi gelmemiş...
Bir gecede tahta kapatmalar, bazı hisselere hiç tedbir getirilmemesi, jantın brüt takası ve en sonunda kartona verilen ceza....kim kimi nasıl koruyor insan anlayamıyor
tavandayken nasil aliyormus?
Ceza değil tedbir. Spekülatif amaçlı dalgalanmadan para kazanmak isteyenlere spk sopa gösteriyor. Zaten tavanda alıcı varken kimse satmıyorken bir etkisi olmaz diye düşünüyorum. Gün içi -10 dan + 10 gibi bir marjda dalgalansa o Zaman bir anlam ifade ederdi.
KY panik ile satmak isteyebilir.
Mi MIX 2 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kredili mallar patlar..çok Kısa bir süre önce brüt takas geldi kartona olumsuz olmuştu Konyada da olumsuz oldu.Bakalım dede ne yapacak..
Kredili alım nasıl oluyor arkadaşlar ? Bulaşacağımdan değil bilgi bilgidir. Kısa ve net bi şekilde açıklar mısınız? Teşekkür ederim
İnternet cezası almadıktan sonra hisseye hiç bir olumsuz etkisi olamaz Bu hisseye de internet cezası vermek biraz yürek ister
Terki joe alırım derse alır bu alımlarını B/Y dan yapar o bir K/Y dostudur yanlış yapmaz kredililer satarsa alır mı almaz mı onu bilse bilse kendi bilir ben karışmam ytd
Girdik bir kere yola.2 ay gibi bir süreç var önümüzde.Bakın KENT in süreci nasıl oldu.En kötü ihtimalle birkaç tabandan sonra birkaç tavan sonra dengelenme ....Ondan sonra bölünme onayı....!!!
Alan alsin satan satsin.Demirden korksak kartonsana 6. tavandan binmezdik....Kartona selam yola devam .
vay spk ya bak.. :yahoo: on numero :ok::ok:
Peki önce 3 ay sonra 1 ay olarak düzeltmeyi nasıl yorumlarsınız ?
Kent ve bfren temmuz ayında brut takasa girdiğinde açılışta taban açılıp sonra Kent günü tavana yakın kapatmıştı....Bfren ise o günü taban açıp tavan kapatmıştı.
Tabii ki karton bu hisselere göre çok büyük hacimli bir hisse ne olur bilemeyiz ama herşeyin hayırlısı. 4 işlem günüdür tavanlara nasıl sevindiysek yarın taban kapatırsak aglamayacagiz....Nasip bakalım .
Çok haksız bir karar idi.Vay ve demiş ,şok olmuştum. 3 ay ceza olsaydı bedelsiz onayı ve bölünme ile brut takasli hissede mal pazarlama aşaması çok zor olurdu.
1 aylık ceza çok iyi oldu.Çünkü bedelsiz onayı tahminen 40-50 gün sonra gelir yani brut takas bittikten sonra ...Böylelikle de spekler hisseyi yukarı surerlerken kredili mal olanlar da olur ....
yarın panıkle satıs olmassa hersey olur panık kotu sey
Hakim bile suçluya bu kadar ceza vermiyor. SPK kara kaplı defterde ne kadar ceza varsa sıralamış
Neden ilk önce ikaz mahiyetindeki Brüt takas değilde hepsi birden . Ceza Neden kademe kademe değil de bir bütün.