Müdür kaşıma Maşallah filan diyip ben sana alıntı yapmadım lütfen
Printable View
Müdür kaşıma Maşallah filan diyip ben sana alıntı yapmadım lütfen
Halil reçber 210 bin hedef vermiş borsada
Abd para yakıyorum der. Faizi %5 e getirr sende borsanın b si kalmaz.
Abd para basar 7 trılyon doları aşar. Faiz %0.25 kalkmıs ülkesimiz üretim merkezi parlayan yıldız bilmem ne.
Abd ne derse o olur. Okdr
Yav abiler lütfen cevap vermeyin rica ediyorum müdüre bende memurum bunların ciğerini biliyorum
Milletten topladiklari vergileri, millete karşı kullaniyorlar.
Protestoculara inat rekor bile kirdirirlar. Nede olsa sonsuz dolar var, borsanin onu sonsuza kadar acik.
Altini bile sonsuz parayla baskiliyorlar. Bunlarda ruh yok. Tamamen kendilerini paraya teslim etmisler..
Beni tanıyamazsn zaten. fazla ahaber izleyip sallama burada. O yıllarda fed faizi %6 idi.
Fed faizi %3 e getirdi 2018 de allak bullak oldun nevrin döndü.
O yıllarda birde istanbul depremi oldu.
Hadi istanbul yıkılsın fed faizi %6 ya getirsin ekmek bulamazsın.
Fed faizi %0.25 10 lira istiyorsun depremde selde hastalıkda
yazındaki şu hamasete bak:
"...Yine ülkemize güvenen yaşadığı topraklara ihanet etmeyen ülkesini seven insanların bakış açısı galip geldi hayırlı olsun"
burada "ülkesini seven" insanlardan bahsedilerek onların long pozda olduğunu anlatmaya çalışıyorsun sanırım, sevmeyenlerin ise short poz açtığı ima ediliyor herhalde.. ayrıca short poz açanlar "yaşadığı topraklara ihanet eden" oluyor senin bu ayrıştırıcı ve kutuplaştırıcı düşünce yapına göre..
borsada alanlar ve satanlar var.. hisselerde alıcı ve satıcılar var.. viopta da.. mesela birisi hisse aldıysa birisinin satması gerekiyor bu hisseyi..
bu tür işlemleri hamaset dolu biçimde yorumlaman şaşırtıcı değil.. çok fazla akape nin ilkel mantığına maruz kalmışsın..haber kaynaklarını değiştir..
Zenci, palyanço ve hipne
Dow short için beklenecek zamanı yazdım size.
Güzel oldu bu kafiye..
Secbuldan hediye.
:oleyo:
bu forumda gercekten çok ergen ya da ergen kafası olanlar var.....isteyen sort olur ısteyen long....size ne kım long kım sort....kaznıyorsan bereket versın.....ınsanlar belkı kaybedıyor.....sız de gelmıs ustune saçma sapan laflar kımse kımseye long ya da sort dıye tavsıyede bulunmuyor.....bulunuyorsa da bu suctur.....şu saatten sonra bu şekılde satasma yönunde yapılacak her türlu uygunsuzlugu sort ya da long farketmez şıkayet edeceğim....saygılar
amerikaya ne koyar?
Eskiden 2000 puan alırdın sanki SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Zaman ne zaman? Geriye dönük bakmak çok zorSM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yan amerika masallah dow
Kıyaslama yaparken doğru düzgün yapın. Çillerine önüne telekomu 40 milyar dolara sat denildi 1994 de satmadı. Ecevit zamanı fed faizi %6 idi. 99 depremi olmustu. Ama ecevit telekomu tüprası satıp cıkmayı düşünmedi.
Sımdı fed faizi %0.25 10 lira ateslesene diyor hergün. Depremde selde hastalıkda.
Elde ne telekom kalmıs ne tüpras en mahremın askeri fabrıkan bile özelleşmiş.
ŞİMDİ SORUYORUM KİM DAHA YERLİ MİLLİ. EN ZOR DURUMDA KURUMLARINI SATMAYAN LİDERLER. EN RAHAT ZAMANDA YOK FİYATA GİDEN KURUMLAR.
Düzgün kıyas yapın. Atıp tutmayın. Ozaman sartlar neymiş nasılmıs bilmiyorsanız öğrenın.
Yabancı spotta satmaya devam.ediyor. karsiliginda viopta longluyor. TEB te öyle yaptı. Bundan sonra shortcular için en tehlikeli şey yabancının spota geri gelmesi olur. Makasta nerdeyse kapandı. Asel bim ve tuprasla son 3-4 günde biraya getirdiler. Mgros THY pgsus Tekfen de iyi destek attı. Yukarı hareket ancak bankalarla olur bundan sonra. Çok yükseldi diye shortlari cogalmak batırır. Ben üç parça yaptım burdan ama çoğaltmaya niyetim yok. Geçen 120.950 den long olmustum risk edip gece seansında, ertesi gün 2 bin eksi gap acacakmis hissi vermişti. Şu piyasada su makasta long olunsa bile bekleyenim alnından öpülür ben bekkeyemedim. Ama iş shorta gelince kuzu gibi bekliyiruz :)
Zamanı daha önceden belirtmiş miydiniz manasında sormuştum. Zor olan bu başlıkta mesajları geriye dönük bakması...SM-J730F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
https://m.dunya.com/amp/kose-yazisi/...mpression=true
Gözü kapalı hisse senedi alan fena ütülebilir!
02 Haziran 2020 07:00
Thebigshort bu sen misin :)
Dediğim gibi kimse silah zoruyla poz açtırmıyor o yüzden kimseye kızıp küfür veya beddua etmenin anlamı yok ben sadece birilerinin kaybetmesinden memnuyetini belirtilen kişilere uyuz oluyorum kimseye bedduada etmem sadece ayıplarım yok şu kadar eksi veya artı GAP olsa da keyfimiz yerine gelse falan ayıp bunlar yaz ozaman pozunu delikanlı gibi örnek (Dalgacı) gibi bık bık yapma sonra (delikanliliga örnek Dalgacı) umarım şansın bol olur arkadaş
Pala sonunda longta bekleyenleri ödüllendirdi
Makas kesmiyorculardan da bahşişini almış görünüyor
Kredi çekip millet borsaya giriyor
Bu spotta 120 xxx de malı yıktıkları yatırımcı kesmedi
Şimdi tekrar yatırımcı arıyorlar
Satanla alan ayni kisi olmadin. Yabanci cikiyor havasi verip bize short poz actirmis olabilirler mi?
Simdide yuksekten yabanciyla alip musteri cekme oyunu da olabilir.
Endeksin - %8 actigi gunu hatirliyorum. Herles anlasmis gibi butun kagitlar tabana yakin acildi. Kendi arslarinda top cevirip araya aldiklarini soyuyorlar gibi bir hisse kapildim.
Hervgece EYT Lilerin gadp efilmiş haklarina kavusmalari icin destek atiyorum. Tweet kullanan arkafaslar destek olurlarsa sevinirim
Bol sanslar