Güzel uyumuşum ha..
.
.
Aynen hulk depo ve long devam...:oleyo:
.
.
.
Caho ses ver cahocan..:kahkah:
Printable View
Güzel uyumuşum ha..
.
.
Aynen hulk depo ve long devam...:oleyo:
.
.
.
Caho ses ver cahocan..:kahkah:
Niyet ettim geçen turksel den aldıklarımi vadeli endexte short yaparak palaya hediye etmeye :) 133.450-475-500-800-850-900 emirlerin son 2 parçası gelmedi henüz.
https://i.hizliresim.com/Rrsb9F.png
https://i.hizliresim.com/1fOO8Q.png
Durum bu şekilde .
Nasd** spot eksi kaparsa bu iş bitti derim... Nah bugün... Şimdilik dağıtım devam ediyor, ibre +0,80... Süre 24 dkka... Maç bitti bitecek... Zamandan yana sıkıntısı var, zaman malı taşıyanın lehine çalışıyor... Kel gözüktü gözükecek, pozunu ayarlamalı...
Hocam endexte işlem yapmak bana saçma geliyor hisseler tek tek incelenip tahmin etmesi daha kolay oluyor 30 farklı fiyatın hareketini tahmin etmek çok zor. Biri çıksa biri düşüyor bazıları düzeltme yapmış bitirmiş oluyor bazıları yeni düzeltmeye başlıyor. Çok karışıyor endex tahmini
Kendi kendinize terapimi yapıyorsunuz, sağ lop sol lopu mu susturuyor belli değil.:kahkah:
Shortlar için Cazibe hanımın gündüz düşleri filmi geliyor aklıma. Düşüş çöküş dedikçe yukarı sürüyor adamlar piyasayı.
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Kesinlikle ben de böyle düşünüyorum. En dandik en dangalak hareketler gün içinde endeks kontratında dönüyor. Girip çarpılmamak imkansız. Endeks kontratında kazandığımı daima bi sekilde fazlasıyla geri vermişimdir er geç.Hisselerden şaşmıyorum artık
RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
05/03/2020 gap kapandı...
yurt dışı aşağı/yukarı giderken ağa yerinde sayıyordu...
yükselişin ana nedeni bu...
teknik çalışır...
https://www.tradingview.com/x/61qO0k4s/
.
.
Yol uzun daha bence.. Fragmanları seyrettik daha bence.
.
.
2018 hatta 2019 dibinin altındayız hala..Ooo oooOoo
Sabah bir güzellik yapar eksi açarsa şortları kapatıp longa geçeyim bari. Şort zamanı gelmemiş henüz.
BBHT de analist düzeltmelerde çok dayak yenmeyecek seviyelerdeyiz dedi.
Panik yapmayın, uzun vadeli düşüşünün sözleri de arttı. Yükseliş sağlıklı, alan elinde tutuyor deniyor.
Sn Semabora cok iddialiydiniz ? Hatta sayenizde gaza gelip para kazanmistim. Satasma gibi algilamayin bazen cok gaza gelebiliyoruz hepimiz. 68 lotu cok zarar etmeden kapatabildiniz mi?
Bir gün sabah ; marjin %20 ye cikartildigini ögrendigimizde ;shortcularin felaketi olacak..
dowda 28 e
bist 100 de 120 lere hazırlanın.
hemde short kıyımı yapacaklar.
ondan sonrada dow da 16 lara
bistde 80 lere bakın
Giriş/gelişme/sonuç/açılış
Bu sefer geliyor
Nasıl olur böyle bir şey
Dowu eksi biz artı
Ve sabah açılışı.
Günlük forum ritüeli tamam sanırım.
ABD'de mahkeme ithal çeliğe uygulanan gümrük tarifesine yönelik itirazı reddetti -AA
WASHINGTON (AA) - ABD'de Yüksek Mahkeme, ithal çeliğe uygulanan yüzde 25'lik gümrük vergisine yönelik itirazı reddetti.
Amerikan Uluslararası Çelik Enstitüsünden (AIIS) yapılan açıklamada, ABD Yüksek Mahkemesinin, enstitünün çelik ithalatına yönelik gümrük tarifesinin anayasaya uygun olmadığına ilişkin itirazını reddettiği bildirildi.
Çeliğe uygulanan gümrük tarifesine yönelik karar nedeniyle AIIS üyelerinin ve çelik tedarik zincirindeki çalışanların zarar gördüğünün belirtildiği açıklamada, kararın yeniden değerlendirilmesine yönelik dilekçelerinin Yüksek Mahkeme tarafından kabul edilmemesine rağmen enstitünün gerekçelerinin doğru olduğu savunuldu.
AIIS, ilk olarak 2018'de Ticaretin Genişletilmesi Yasası'nın 232. Bölümü'nün anayasaya aykırı olduğu gerekçesiyle dava açmış, Uluslararası Ticaret Mahkemesi 2019'da enstitünün davasını reddetmişti.
ABD Başkanı Donald Trump, Mart 2018'de, ulusal güvenliği koruma gerekçesiyle ithal çelik ve alüminyuma sırasıyla yüzde 25 ve yüzde 10 oranlarında gümrük tarifesi uygulanmasına ilişkin kararı imzalamıştı.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Bu arkadaşın banı kalkmamalıydı @MedwiG lütfen ilgilenin..
Her gün dow göçecek dedikçe bist yukarı yapıyor.. algı peşinde koşturuyor.. her gün bu şekilde söylüyor ki, yarın bir gün illaki düşecek, ogünde ben demiştim diye kafa ütüleyecek..
Şikayet butonuna basalım lütfen.
New York borsası yükselişle kapandı -AA
WASHINGTON (AA) - New York borsası, haftanın ilk işlem gününü yükselişle tamamladı.
Kapanışta, Dow Jones endeksi 150 puanın üzerinde değer kazandı ve yüzde 0,59 artışla 26.023,45 puana yükseldi.
S&P 500 endeksi yüzde 0,63 kazançla 3.117,50 puana ve Nasd** endeksi yüzde 1,11 yükselişle 10.056,48 puana çıktı.
Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında artan vaka sayıları ve salgında ikinci dalgaya ilişkin endişelerle güne düşüşle başlayan endeksler, teknoloji hisselerinin değer kazanmasıyla pozitif bir seyir izledi.
Kaynak : Anadolu Ajansı
Gözüken o ki düşüş bekledikçe borsa yükselmeye devam edecek. 116 bin önceleride önemli bi seviye olmuştu. Yarın yine gaplı olarak 116 binden açılır açılmasına da ordan yukarıya devam mı eder yoksa gapı mı doldurmak ister. Burda akbankın 6.25-6.27 teknik direnç bölgesi fikir verecektir. Ytd
Saatlik rsi çok şişti macd da kafayı aşağı eğdi bizde de Dow gibi bir düşüş olacak gibi sanırım ipler gerildi 108 bin e kadar dusus bekliyorum
DUB-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ABD ADR ler
ABD de bu işlere bakan "yarın bankacılık satıla, havacılık alına" diye işaret veriyor.
https://i.hizliresim.com/tCARtS.jpg
Saatlik rsı nin havasını bir saatlik düşük kapanışla hallederler. Eğer endeks 116 bin ve akbank 6.25 üstünde alıcılı olursa 117.500 - 118 bin aralığı da teknikte olabilir gözüküyor. Short bekleyen düşünenler 116 bin geçilirse offf yetti gari diyip masadan kalkarlarsa belki düzeltme olabilir. Düzeltme şart mutlaka olacak ama 5N1K :)
ABD de başlamış zaten..ama ne diyorlar, bu 2. dalga değilmiş..ne o zaman bu..%40 civarında artış demek 2. dalga demektir..
kavramları değiştirme çabası var..mevsimsel etkilerden dolayı her ülkede benzer artışlar olmadı, belki bu yüzden ikilem yaşıyor piyasalar..
bist 100 ile bankalar ayrı telden çalıyor..grafik yerine grafiğe göre beklentimi yazayım..
aylık göstergelerde taban oluşumu zayıf gözüküyor..bana göre GARAN 9 civarında W nun tepesini tamamlayacak ve tekrar dip arayışına geçecek..6.50 gibi W nun ikinci ayağını tamamlayabilir..
bankalar bence borsanın olması gerekeni yapıyor..bist100 başka alemde..
Tabiki karşı bacak 🦵 Sol cep ihtimali var ama
Şahsen enayi mi arkadaş adamın 30 bin dene 10 bin dene 50 bin dene pozisyonu varsa
Mal mal neden bakar anlamam veremiyorum
Şahsen ben kendi pozisyonum da terse geldiğim de bile deli deli vuruşurken
Gerçi bunun da çözümü var
Opsiyonu var hissesi var dövizi var var allah var
Örnek misal dolar hedgeden yüzde 3 yakın yükselişten korunmuştum
KARDEMİR den yüzde 10 gibi şelaleden hedge vs vs
Akıllı oynamak parayı iyi kullanmak şart
Herifler nasıl buluyor her gün ne alınıp satılacağına hayret ediyorum.
DOHOL de olabilir, KAP da açıklama yapmış iştiraklerini düzenliyor gibi. Teknik gösterge günlük de nötr denmiş investing'de.
BIST30 listesinde son sıralarda ve atak yapmaz ise bir sonraki dönem şutlanabilir.
https://i.hizliresim.com/IGM88w.jpg
Bu borsa allem eder kallem eder shorttan 1000 puan kar ettim diyeni longa çevirip sonra aşağı basar :evil: