Kapanis tahminimimide salliyim 132500 133025 araligi
Printable View
Kapanis tahminimimide salliyim 132500 133025 araligi
Wells Fargo 2.4 milyar dolar zarar yazmış..
https://www.cnbc.com/2020/07/14/well...ndroidappshare
Wells Fargo reports $2.4 billion loss for the quarter, cutting dividend to 10 cents
Here's what Wall Street expects: A loss of 20 cents a share, compared with earnings of $1.30 a share a year earlier, according to Refinitiv.
Revenue: $18.4 billion, a 15% decline from a year earlier.
117 bin tekrar karar aşaması.. ytd
https://i.hizliresim.com/5MAiDm.png
Tavşan far formasyonu nedir.piyasa okadar çok gitmek istemediği yöne hareketler yaparki.ters hareketi kimse kabullenemez ve pozisyonda kalmaya devam eder bu formasyondan ancak araba size çarptiginda çiksbilirsiniz :yahoo:
Hani lan dusmezdi bummer
BRAVO.....ardından bu FORNASYON gelir.....
ürkütülmüş ve korkutulmuş vetan evlatları.....ARTIK BU BORSA DÜŞEMEZ....SHORT öldürüyor dedikleri anda....
İSKENDER.....TUMOFOBİLİNİN uzun ışıklarını sürünün üstüne yakar.....gözleri kamaşan sürü.....DONAR.
ve artık cok geçtir.....MEFTA KOKUSU YAYILIR.....cesetleri topluyacak insan kalmamıştır.....
ben bu işin bittiğini nerde anladım. Geçen hafta aksa şirket hisselerini satmaya başladığında.
dedim adam bile hissesini pahalı bulmuşki 8 lira üstünden her kademeden vermiş.
şirket sahibine pahalı gelmeye başladıysa hissesi ben niye durucam bu borsada dedim.
çarşamba sattım malımı perşembede shorta geçtim. Burda yazmıştım çevremdeki tüm profesyonller maı bitirip shorta geçti diye.
Hepimiz bekliyoruz ya dom dom kurşunuyla vuracak bizi. Yada bundan sonra ayı bey diyecek pala bize. :)
GORDUN NU FORNASYONUN biteceğine dair sinyal ise sudur.....
bir gün TULUMU giydirir.....dün yüzde 3 yükseliş.....devrisi gün bugun…..yüzde 3 düşerse veya ona yakın....TULUM çıkarılır....
bu hareketle......GORDUN NU fornasyonu bitmiş demektir.....TAVSAN yolda işaretidir bu.....
bugün bunu bekliyorum.....
Rallienysnc
Negatif fayiz beklentisi.....
gazanız mubarek ossun......türkün furuskan evlatları......
dowa rağmen 117 bin yerine 117,500 de direniyor ilginç
valla hemen dalıp çıkıyor. zaten 117 bin trendi çok kuvvetli kırılmasıda gereksizdi ama dowdan önce düşüp dow dipteyken kendini yukarıya atınca kafalar karışıyor.
https://i.hizliresim.com/2FQBBn.png
Vurun şu bistte arkadeş 🐻🐻🐻
silkeleyip tozunu aldı gibi.
SISE'de şansını deniyor.
hayatın numero pala.
sal gelsin 133,000 e.
Vermem allah vermem diyor
Ya sabır 🐻🐻
Arkadeşler darphane yine gelmiş bastığı parayla destek oluyor
Boşuna beklemeye gerek yok
İyi akşamlar
shortçulara yine BAMYA. Bu 30 KERE Mİ OLDU,40 KERE Mİ OLDU?
Rallienysnc....
Trader yabancı çıktı gitti. Yerine gelen yerli de yüksek beklentili genç yatırımcı.
Satıcılar çoktan satıp gitti, piyasada ayı kalmadı.
Mevduattan aradığını bulamayanlar borsada sürekli yeni talep oluşturuyor.
Organize bir piyasa yapıcı böyle bir piyasayı "teorik olarak" sonsuza kadar yükseltebilir.
Şu ortamda ciddi bir düşüş gelme ihtimalini çok düşük görüyorum.
Saadet zincirinin kırılmasına izin vermeyecekler
%5-7'lik bir düzeltme için bile haber akışı lazım, teknik gerekçelerle olacak gibi değil.
YKBNK Koç holdingin, müşterileri tedarikçileri vs sayesinde geniş bir müşteri tabanı vardır. Unicredit varken bu işlere belki giremiyorlardı. VAKBN'da da hem personel vakfı ortak hem de hala satılacak iştirak vs var, 2 bankayı şanslı görüyorum ama önce bilançoları görmek lazım.
bin puanı iki bin puanı çekirdek gibi alıp veriyorlar.. tatil öncesi pozisyonda kalmak şanstan öteye gitmez. çünkü 116 bin kilit rakam. aşağızı bağlar gazeli yukarısı güllük gülüstanlık
perşembe yine gap var
ama ne tarfaf ben bilmedim
bul karayı al parayı
Personel vakfı abartılmasına izin vermiyordur diye düşünüyorum.
Eski bankaların çok gayrimenkulü oluyor, bunların değeri genelde daha yüksek oluyor.
Sigorta iştirak satışı ve tahsisli sermaye artışı bankayı kuvvetlendirmiş olabilir.
Kurumsal vergilerin sadece kamu bankalarında toplanması da önemli bir avantaj.
o görev zararları 2-3 sene sonra anca yansır bilançolara... ilk sene ödemesiz ev kredisini alan adam 2. yılında ödemeyecek de, üstünden 180 gün geçecek de, banka karşılık ayıracak da... 2022'de görürsün anca... ödense bile enflasyon ve faizler yukselınce zarar oluşacak ama o da zamanla girecek bilançolara...
bu çeyrekte çok iyi gelecek vakıfın karı... ama kağıda ne kadar faydası olur bu karın onu görürüz agustosta...
SISE'de citi üzerine yürüdüler.
Bu dow düşmez arkadaş. Düşse de düşmemiş gibi yapar.
Şu cezalılar ne çok yazıyor yahu, özlemişler yazmayı sanırım..benim anlamadığım 1-2 yıldır bu yazma arzusunu nerede gideriyorlardı...hayır içi dolu paylaşımlara bir itirazımız yok da, aynı şeyleri çevir çevir yaz..amaç nedir anlamıyorum, shortsan yaz görüşlerini çekil, her sayfada köpek çişi gibi iz bırakmaya çalışmak nedir,,