Petkim gibi bir kağıtta haftalıkta oluşan muma bakın:)
Printable View
Petkim gibi bir kağıtta haftalıkta oluşan muma bakın:)
algıyı iyi kullanıp istedikleri gibi manipüle ettiler, sonrası darmadağın. Her haber ekonomik etkisi göz önüne alınarak servis edilmeye başlandı son zamanlardaMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2020 de 51 yıllık hayatımda görmediğim şeyler gördüm
enteresan olanı ise birden fazla anormal şeylerin olması ve borsaların hareketleri.....
daha Dünya nüfusunun beşte dördü hikayesi ve küresel ısınma+susuzluk savaşları başlamadı bile
tkfen ilginc bir grafik oluşabilir bundan sonrası için... haber grafiği oluşmuş gibi.
özeti...seçim mi geliyor yoksa? ben pek ihtimal vermiyorum ama...
.......2007 seçimleri öncesinde Trakya ve Tuz Gölünde doğal gaz, Manisa’da petrol bulunduğu ilan edildi. 2010 Anayasa halkoylaması öncesi yine Manisa ve Ergani’de petrol bulmuştuk. 2014 seçimleri öncesi Diyarbakır’da Türkiye’nin 40 yıl ihtiyacını karşılayacak kadar kayagazı müjdesi verilmişti. 7 Haziran 2015 seçimleri öncesinde Trakya’da, 1 Kasım öncesinde Karadeniz’de doğalgaz bulunduğu duyurulmuştu. 2018 seçimleri öncesinde Mardin, Şırnak, Hakkâri, Batman ve Siirt’te yeni petrol yatakları, Trakya’da doğalgaz bulunmuştu. Nihayet 31 Mart yerel seçimleri öncesinde yine Siirt’te petrol, Trakya’da doğalgaz müjdesi verilmişti....
TUPRAS+PeTKIM de yapılan hacimle,
yeni bi rafineri kurulurdu...:)
yasal sorumluluk oluşmasın diye bende pek yorumlara dökmüyorum
Vestel dün tavan oldu.Tavan olmadan evvel aldıklarımı tavana satışa yazmıştım
Tavana giderken tekrar alım yaptım.Tavan oldu diye sevindim tavanı bozdu aşağı verdi portföye baktım satış gerçekleşmiş
diyor fakat elimde var görünüyor
Enerjilerle uğraşırken onu unutmuşum
Aşağı vermeye devam edince bende kol kestim sattım
Satmasam zarar ettirecek köftehor eleman..
arkedeşler günü özetleyim
https://lh3.googleusercontent.com/pr...J1Nb0pQ4iI_lgc
viop pastası tam olan var mı?
tebin 150.000 kontrat longu duruyormu acaba?
Citi mal satıp hedge ediyor desek, tebin rakam öyle bir rakam ki tövbe estağfurullah... Hayırlısı diyelim
SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
artık farklı stratejileri var, paranoyak ettiler biziMI 8 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
veriler tammı bilmiyorum ama hsbc bugün tkfen tahtasını süpürmüş..
diğer kısmı satmış hsbc 1.5 milyon lot mal almış.
https://i.hizliresim.com/Rrqb1a.jpg
teşekkürler bearbull.
görünen oki teb longlara devam...
Soru; Bu manipülasyona duyulan ihtiyaç neydi? Köpük partisi veren il başkanı çocuklarına köpük katmak olmasa gerek.
The looting of the Libyan people's wealth..35 billion dollars from the Sarraj government to Erdogan
https://www.thereference-paris.com/13077
35 milyardan filan bahsediliyor ama ilgili mi pek incelemedim.
Fitch pas mı geçti?
Haber yok daha
Fitch Revises Outlook on Turkey to Negative; Affirms at 'BB-'
PETKIM hacim ve haber ve TABANı görünce..++
-2 gün önce Reis manipülasyon yaptı..
-Herhalde ailenin elinde olan yüklü petkim kağıtlarını çıkmak için bu cılız hikaye kullanıldı..
-Böylece ailenin malları hem yukarı giderken, hem de aşağı giderken satıldı..
-Ellerine de temiz 500 milyon dolar NAKİT kaldı...
Ben olsam bunu yapardım.. !! Ki buna yakın bi senaryo olduğu kesin...
Fitch, Türkiye'nin kredi notunu ''BB-' olarak teyit etti, görünümünü 'Durağan'dan 'Negatif'e revize etti.
Fitch, Türkiye'nin kredi notunu ''BB-' olarak teyit etti, görünümünü 'Durağan'dan 'Negatif'e revize etti. Foreks anketinde beklenti görünüm ve notun değişmeyeceği yönündeydi.
Aytun Çıray
@TCAytunCiray
·
20 Ağu
@TCAytunCiray
adlı kişiye yanıt olarak
SPK’nın derhal işlemleri durdurup, son 48 saattir kim ne aldıysa soruşturması gerekiyor.
Başta bu bilgiye kamuda erişebilenlerin soruşturulması kanun icabı.
Şu anda görev ihmali suçu işleyen kamu kurumları:
-Devlet denetleme
-Hazine ve Maliye Bakanlığı
-SPK
-Borsa İstanbul
Görünümü negatife çevirdiler, not değişmedi.
https://www.fitchratings.com/researc...-bb-21-08-2020
Ana Sayfa Zaman Akışın
Foreks Haber
@ForeksTurkey
·
4d
Fitch, Türkiye'nin kredi notunu ''BB-' olarak teyit etti, görünümünü 'Durağan'dan 'Negatif'e revize etti. Foreks anketinde beklenti görünüm ve notun değişmeyeceği yönündeydi.