Hisseyi ,lönkü dolarla mı alıyon bilader?
ne işin var dolarlan. :he:
Printable View
https://invst.ly/slv41
ne nane yediniz....
114bin 500 den
daha zeri bir tepki beklerdim.
şahsen tek duş 120 bin gibim.
Babalar 50 gün ortalama altına salmıyor. 1144 de şu an. Dünde yazmıştım. Karanlık odada üstüne almışlardı.
Eğer 1-2 Kapanış ortalama altına yaptırırsa fibo desteği 112 bin de. Oraya gider hızlıca.
TSKB yine tavan.
pozlar kapandı.
çorba timam.
4 gun onceki faiz kararından beri usd den 4000 puan almışım ki pozlarım cok cuzidir
Muthis para kazanıyorlar dolar kontratlardan
8.28 seytan diyor bas shortu
Rte damat aklima geliyor zor tutuyorum kendimi
Kapanışta longları kapattım.
Dipten toplanan hisselerle devam.
Barlar sabah gene alım fırsatları olacak diyor.
Dipten 2 tahta aldım vicente abla ikiside badem style :)
Dolares in de kanal üst dirençten aşağı sekmesi lazımdı da :) nasıl olacak bu yönetim ile hiç bilemiyorum.
Teknik hiç çalışmıyor artık onda
Aaaaa... TCELL Kasım vadeli hisselerimin maliyeti 0.00 TL ye düşmüş.
Gerçi azıcık birşey bıraktım akşamdan sabaha.
Ama gurur duydum kendimle, 13lerden 17.50ye ordan 14e çok mücadele ettim ama. Kısmetse 20leri göreceğiz yılbaşına.
https://i.hizliresim.com/4JUjKh.png
https://i.hizliresim.com/ddMhUP.png
Graf okuyan neden hamle yapmışık anlar , volilitenin olduğu zamanlar tredar ların güzel para kazandığı zamanlardır VİCENTE abla.
merhaba arkadaşlar. hiç viopa-kaldıraça bulaşmadan ,paramız kadar alabildiğimiz altın kodu vardı. neydi o acaba ?
bi de fiyatlar gram altınla birebir mi gidiyor orda ?
Sirketler cok iyi bilanco acikliyorlar rte riski olmasa bist 150 bine dogru giderdi
Ooooooo
İktidar elini çabuk tutmuş
Ziraat bankasından mesaj geldi
Değerli müşterimiz kredi ödeme planınızı buradan ulaşabilirsiniz
Daha 25 gün var acelen ne bilo
Parayamı sıkıştın yoksa icramı göndereceksin bilo
Çok beğendim boynuzlumun bilançosunu. Böyle getirsin taşırız sıkıntı yok siyasi olaylar haber akışları bir yere kadar bir noktada rakamların tekrar onem kazanması gerekir.
Rakamlar demişken, tahvil korkunç. Bu tajvilde 5 üstü her türlü FK PAHALI. Borsa bu tahvile göre ucuz değil, pahalı.
Tahvil 9 olursa mesela 160 da değil 200 beklerim ama öyle bir ortam yok tam tersine sürekli artıyor.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sağlık Bakanı Koca'nın imzasıyla gönderilen genelgeden:
- Salgın sürecinde sağlık çalışanlarının istifa talepleri kabul edilmeyecek
- Yıllık izinler durduruldu
- Yaş haddi ve malulen hariç, emeklilik işlemi tesis edilmeyecek
MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bugünkü damadın konuşması, borsanın tutulması bir tek şekilde açıklanabilir. Ya da ben öyle açıklayabilirim. Bunlar büyük olasılıkla birileri ile anlaştı, doların belli bir yüksek seviyeye getirilmesi karşılığında ülkeye 3-5 milyar sokulması için. Ya da kendi paralarının bir kısmını yukarıdan sokup, dövizi baskı altına alıp, elde edilecek kar ile ucuz dövizi alıp tüyecekler. Başka bir açıklama bulamıyorum. Tek soru, hangi dolar seviyesinden para içeri sokulacak.
Ülke aleni soyuluyor.
Lenovo P1a41 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
ağır hasta sayısında ki artış gerçekten korkunç
önceki günde söyledim
hergün ağır hastaalrdan yaklaşık 70 kişi ölürken ağır hasta sayısı azalacağına nerdeyse ölenelr kadar artıyor
2000 hasta ortalamasında hergün 140 ağır hasta %7 ye denk gelir
doalyısıyla 2.000 hasta sayısı gerçeği yansıtmadığı buradan bile anlaşılıyor