ule bende uzun bir yazı döşeneyim ..başkanın dediği gibi ..sigotacı kimliği ile ...kapanışları görelim derim ....son anlar çok şeye gebe ....
uzun yazıyı hafta sonu ..önemli mesaj veren hisseler dahil .....
not : ha de len derseniz alınmam :)
Printable View
ule bende uzun bir yazı döşeneyim ..başkanın dediği gibi ..sigotacı kimliği ile ...kapanışları görelim derim ....son anlar çok şeye gebe ....
uzun yazıyı hafta sonu ..önemli mesaj veren hisseler dahil .....
not : ha de len derseniz alınmam :)
100.000e dayasın bende longlarımı dayarım .altı stop...
100250 gördüğü taktirde 100.000 test edilir ... kırıma olasılığı %5
vadeli de 125 olur sanırım ...
Üstten vermeyip bu marjı kaçırdık.....
halaa 101 üzeri ya da 99300 kapama ihtimali var ..anlık bar atabilir
125 de longlarımın emrini vermiştim gelirse aşk yaşarız ... 124 500 kanal direnci .... kırılsa sınırım ...
çok inat ne hikmetse ...100.250 yi kırmıyor..... haftaya görürüm seni 101 üzeri kapatmazsan :)
ÇOK uçuk BİR İDDİA AMA Bizleri hafızasının bir köşesinde kalmasının bir sakıncası olur mu ?
https://resmim.net/f/KXR8jf.png
söylediklerim varsayım değil matematiksel hesaplar..... tüm hesaplarımın toplamı 80 li yıllara dayanır ...... o günden bugüne ...boşluk yok hesaplarımda ...
etki altında bırakmamak için deneyimsiz arkadaşaları ...2 olasılık veriyorum ..... ben yönümü zaten biliyorum ..sarfettiğim ..kurduğum cümlelere dikkat ediyorum genelde ....
sON BİRDE sosyal medyada gördüğüm Grafiği paylaşayım bari
https://resmim.net/f/jgTsRb.png
KATILIRMISINIZ BU YORUMA BİLEMİYORUM ?
Altın 1219 Brent 48 altındayken Bist i daha fazla tutmak ÇOK zor
100 K psikolojik desteği üzerinde kapanış önümüzdeki hafta için umut vaadedebilir.
Altında kapanışlarda kısa düzeltme beklemek gerekir.
yORUM BANA AİT DEĞİL haaa
RR hocam tebrikler :bravo:
Sağlık olsun birbirimizden Borsa ve piyasalar adına ÖĞRENECEĞİMİZ o kadar bilgi var ki bu samimi ortamda inşaallah başarırız
biri gelir ÇOMAK sokar mı belli olmaz tabiiki
ben vakti EDA edip iş yerinde çıkacağım daha 8 km bisikletle yolum var bırakın gideyim artık değil mi ?
hadi ver şunları ...100 altına atmayacaksın zaten ...atarsa zarar yazarım ..aramızda duymasın :)
HAYIRLI AKŞAMLAR VAKTİNİZ MUSAİT OLDUĞUN DA OKURSUNUZ BELKİM ...
Erol GÜRCAN : Borsa ve dolarda ne oluyor, ne olacak?
http://bigpara.hurriyet.com.tr/bigpa...acak_ID985987/
emri çekmiyorum ..verirse verir ...pztsi gapli - ihtimali dahil yaşanabilecek tüm zararlara kabulum ..ver ule şunları :)
sakın long açmayın derim ..emirlerim duruyor ..o bağlamda yazıyorum .tepki olacak ama boyutu ???
ayın ilk cuması yeşillenemedi bu sefer... :)
GARAN düşmüyorsa endeks için hala umut var demektir HE salarlarsa vay halimize 100.000 altında bulacağız kendimizi
Sosyal medyada ARİF kardeşim cevap vermiş
her şey teknik dün sat verdi ilk kez dedim 100.555 destek dedim 3. bucukta yukarı gitçek dedim ardından döncek dedim bu kadar
önümüzdeki hafta denemeler sonuç vermez ise fiş çekilir..
garanın çeteresini yazarım yarın :) kaç gündür yazdım ....verdiğim seviyeler ve gerçekleşenler ortada .. canına okurum ben onun ..hep para kazanmışımdır ;)
net söylüyorum 91 üzerini gördüğü anda direnişi sadece aldatmacadır .... inanmamı istiyorsa kendisene 97 üzeri kapatsın hele... bugün için :)
vay be + dan - ye geçtik elde 125 600 maliyetli 28 long
şu anki göstergelerime ve barlara göre tepki deneyişi bile zor.... sanırım onayı haftaya alırım... aldığım an öküzün direk boynuna atlayacağım... :)
long squeeezzeeeeee