İnşallah kardeşim de endeks 1200 lerden 1400 lere gitti geldi ama bazı hisseler için de fırsat oldu ,düştüğü yerden cikamadilar bir türlü ya da cikarilmiyorlar bekleyeceğiz artık tekkeyi bekleyen çorbayı içer diye.
Printable View
Çelik hocam beni de telegrama eklerseniz sevinirim kullanıcı adım: has tash
Günaydın, hayırlı cumalar , hayırlı işleriniz olsun ...
Naci Ağbal döneminde gelen 15 milyar doların 10 milyarı ülkeden kaçtı.
%19 faize rağmen.
Cdsler 300lerden 420lere fırladı. Dış borçlanmalarda Türkiye Cumhuriyeti yüzmilyonlarca dolar fazladan faiz ödeyecek.
Biz ödeyeceğiz.
Çocuklarımız ödeyecek.
Allah bu millete gani gani sabır versin.
Sent from my LM-G710 using Tapatalk
Günaydın hayırlı cumalar
Hayırlı cumalar arkadaşlar
Temelreisim açıklama için saol . Bunu hepmerak ediyordum zaten
Endex139 üzeri kapatir bence..
Forum, üyelerin paylaşımı için vardır. Başka forumlara, başka sitelere veya e-mail listelerine üye sağlamak amacıyla kullanılmaması gerekir.
dükkanı kapatıyoruz diyorsanız kapatalım.!!
Sayın Güneysu buradaki paylaşımlarım devam edecek buradaki paylasimlarimi kopyala yapıştır yöntemiyle para karşılığında telegram larda paylaşanlar (ziyaretçi) içinde bir önlem almanızı beklerdim.. şu an sağlık sorunları nedeniyle kısa bir süre ara verdim.paylasimlara devam edicem kapatırsanız da yapicak bir şey yok.
Sayın çelik kardeş bende twitter olayına karşıyım sosyal ortamda o akadar örnekleri varken sizin burdaki paylaşımlarımı twetterde paylaşıyorlar diyip kendinize hesap açıp sizi burdan takip edenleri oraya davet etmeniz bana göre yanlış yada etmesenizde burdaki arkadaşların size benide ekle benide ekle demeside tuaf burda paylaşım yapıp yapmamak sizin elinizde elbet lakin twetter olayına KARŞIYIM buzaman kadar yapmış oldugunuz paylaşımlar için tşk rast gele..
Yüzde yüz katılıyorum size.Ben de borsada şirketin bilançosunu,karını,zararını,döviz durumunu,yatırımlarını incelemenin ve araştırmanın grafik okumaktan çok çok daha önemli olduğunu öğrendim.Büyük şirketlere ,üretim yapan şirketlere yatırım yapmanın her zaman kazandıracağını düşünüyorum.Grafik yada teknik dinlemiyor Türk borsası.
Ayrıca şunu eklemek isterim 7-8 aylık borsa serüvenimde zarar etmedim ama karımın yüzde 70 i gitti.Yaşım 51.Borsada öğrendiğim şudur; günlük,haftalık,aylık olarak borsaya yatırım yapılmazmış.Daldan dala sıçramamak lazımmış.Çünkü zıplarken orta vadede iyi getirisi olanları kaçırıyosunuz.Hangi şirket var ki bir ayda aşırı para kazansın.Bir ayda bir şirkette ne ne kadar değişir. Değişen yapay ve spekülatif hareketden başka bir şey değildir.İşyerindeki borsayla ilgilenen arkadaşlarımın yarısı geçen yıl temmuzdan beri Sasa,aldılar,Alarko aldılar örnek veriyorum sadece.Ben daldan dala zıpladım.Bir ileri bir geri hiçbir şey olmadı.Geçen yıldan beri birçok şirket yüzde yüze yakın yaptı zaten.Ama ben sağlam ve büyük yatırımları olan şirketlerde beklemek yerine haftalıklarla kazanmaya çalıştım.Bunun çok yanlış olduğunu ve çevremdeki borsayla ilgilenen bu şekilde davranan insanların hiçbirinin de borsada kazanamadığını gördüm.Sonuç olarak şunu söylemek isterim arkadaşlar kesinlikle günlük,haftalık,aylıklarla uğraşmayın.En az 1 yıllık düşünün borsayı.Mali tablosu karlı olan,kasasında dövizi olan,yatırım yapan,üretim yapan,bedelli vermeyen güvenilir şirketlere yatırım yapmak gerektiğini gördüm.Böyle şirketleri araştırın lütfen.Tekniğe,grafiğe sakın bakmayın.Teknik te grafik te hikaye.Türkiyede bu kadar oynak bir piyasada işlemiyor teknik meknik.Ben de artık bu forumun format değişikliğini uygun görmediğim için ayrılıyorum.Twitter a da katılmıycam.Çelik Hocamada emeklerinden ötürü teşekkür ediyorum.Allah razı olsun.Sağlıcakla kalın,Allah'a emanet olun.
Hocam şu gsaray beni borsadan soğuttu.
Hocam iyi geceler tsgyo kanal istanbuldan etkileceklerdenmi
Forum siyaset arenasına döndürenlere müdahale etmeyip, insanları birbirine düşmesine müsade ettiğinizin farkındasınız.Siyaset ve furbol konularında yazı kabul edilmiyor deyip kontrol etmediğiniz de ortada.Borsa paylaşımı dışında sürekli bu ve benzeri paylaşım yapanlar konusunda da hassas olsanız.
Celik_comak hacam bitcoin için benide telegrama eklermisiniz
Çelik hocam başta size ve diğer tüm destek olan arkadaşlara Esma, mebes, hakan v.s. destek olan arkadaşlara teşekkür ederim. Ramazan ayının ülkemiz için hayırlara vesile olmasını dilerim. sayenizde Bizimi maliyet düşürerek 10.000 zararla kapattım. Lkhkm den bir kısım zararımı çıkardım. Şimdi portföy olarak
Hatek
lkmhkm
ostim
arsan
olarak tanzim ettim. Teşekkürler. Şu an biraz zararda da olsam geleceği olduğunu düşünüyorum. Sessizce takibe devam.
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam kv degerlendirebilecegimiz sisteminizin al verdiği kripto varmidır acaba. Zira xrp uzaya çıktı sayılır. Galaksiler arası yolculuk yaparmı bilmiyorum ama tekrar girmeye çekiniyorum.
Tekrar teşekkürler.
Bu memleketin tozlu,toprak sokaklarında geçti çocukluğum.
Yağı, Şekeri hatta sigarayı bile karaborsa dan almıştık.
Nerede şimdiki bolluk,bereket, ihtilaller, günübirlik hükümetler.
Çocuktuk işte çelik çomak oynardık o tozlu, çamur dolu Memleketimin sokaklarında.
Ozaman bir dostluk vardı. Bir saflık; Belkide çocuk olmamızdandı.
Mahallede herkes birbirini tanırdı, Nermin teyze, Fehime ve Hatice
Nermin teyzenin kızına aşıktım; Ne zaman görsem gözlerimiz kenetlenirdi.
O Anne olurdu; Bende baba! Evcilik oynardık sokak aralarında.
Akşamları televizyon seyretmek için bir evde toplanırdı mahallenin çocukları.
Pkk dan önce, Deniz gezmiş ler vardı, Mahir çıyanlar.
on iki eylül ihtilali ve arkasından pkk gibi üstümüze sıçanlar,
Bu ülke, Bu Vatan,Bu gözler neler gördü, hala da görüyor.
Abdulkadir Çelik
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Çelik hocam bende telegram indirdim benide eklermisiniz orda paylaşımlar nasıl olacak hocam pek anlayamadım buraları keşke bırakmasaydınız alışmışdık hocam
Rica etsem otkar yorumu alabilir miyim?
Çok sağolun
Çelik hocam ziyaretçi olarak yıllardır sizi takip ediyorum çok şey kattiniz sizden çok şey öğrendim Allah razı olsun.
Telegram işi olunca üye kaydimi yaptım bizi yanlız bırakmayın hocam ya telegrama alın yada buradan devam edin lütfen hocam
Hocam saygılar, gubre fabrikaları hakkında görüşünüz nedir. Mali tabloları güzel görünüyor, aldık bakalım.
WAS-LX1A cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İyice ıssızlaştı buralar şu endekste yorum yapan kalmadı