Reis marmariste milletin kafasına cay fırlatıyordu yarım saat önce. Hadi yine iyisiniz. Agzı acık kovalayanlar onlar orda trolleri burda
Printable View
Reis marmariste milletin kafasına cay fırlatıyordu yarım saat önce. Hadi yine iyisiniz. Agzı acık kovalayanlar onlar orda trolleri burda
Reis şimdi jetine atlar yazlık saraya geçer marmarise gelmısken. Malum hilal kaplan reisin tatile ihtiyacı var dıye 650 m harcanan saraya hakkı demıstı.
Halk yangını söndürmeye calısır. Avelleride işleri elinden gitmesn diye sağda solda kendını parçalar.
Marmariste çam balı üreticileri ile konussun reis bakalım yangın söndürme hakkında halkın fikri ne. Ancak iş verdiği trolleri toplar kafasına cay fırlatır.
Bunlarda böyle sevıyor demekkı
candarma kendini gösterdi
iyi geceler.
Bu tür olağanüstü durum eğer kapasitesi olan biri olsaydı. Ben olsam ülkede ne kadar yangın söndürme cihazı var satın alır kurye ile dağıtırim vatandaşa. Ne kadar tomo var oraya sevk ederim. Askeri oraya gönderirim. Rüzgar varken belirli bir alanı kurtarmak için yapılabilecek hiç bir çaba yok devletin. Askeri kargo uçağına koy itfaiye araçlarını havadan sık. IBAN dan başka bir şey bilmez bunlar
Bu ne ilk ne de son olacak. Belirli yerlere yangın söndürmek tazyikli olacak şekilde metal borular ile şu borularının döşenir böyle durumlar olmadan önce sulanır ormanda kurumuş ağaçlar pislikler çalı çırpı kozalaklar temizlenir. Bunun için talimata gerek yok bizde aslında bakana da gerek yok herşeyi talimatla yapacaksa
Benim kadar milliyetçi ülkesini seven biri olduğunu sanmıyorum. Burada yanan her ağaç ülkenin serveti burda yetersiz bir bakan var. İlk gidecek bakan bu. Eğer bu yanan şeyleri kurtarmak mümkünse 10 bin vereyim getir. Biz köyümüze ağaç ektik niye kıyamet kopacağını bilsen bile o elindeki fidanı ek hadisi şerif için. Ülke yanmış canımız yanmış herşeyi kaybetmişiz sen partizanlik yapıyorsun. Üç kuruşluk karakterin var kim ipini tutuyorsa ona havlarsin.
bu yeni abd başkanı biden 2 gün önce ne dedi ?
"- iranla nükleer konusunda görüşmeler sonsuza kadar sürecek değil"
dedi mi bunu ? dedi. ne zaman dedi ? iki gün önce..
İran hedefte. şimdi sıra ona geldi.. İran da parçalanacak.. ötekiler gibi..
sonra sıra Tükiyede.
5 mlyon suriyeli + 5 milyon afgan + ne kadar iranlı geleceği şimdi belli değil ama onlar da gelecek.. ,
çünkü gidebilecekleri başka yer yok..
iran işi bitince sırada Türkiye..
siyasal islamcılara sıkıntı yok ama, servetler londraya transfer olnuş zaten.. onlara her yer paris.. satılmış hainler..
Benim çalıştığım hastaneye biri geldi elinde şeker cihazı 6 kutu şeker sitribi üçünün tarihi geçmiş. Beynimden vurulmuşa döndüm cebinden çıksa bunlari böyle alirmiydin dedim kovdum kimse. Benim bu ülkeye bir hastane yapacak kadar kazandırdığım fayda var. Ben ülkem için dağları taşları yırtarım. Üç kuruş için ona buna da havlamam
kem sözler sahibine iade eksiksiz fazlasız
ahirete kalmasın.
Bu iktidarı birgün gidecek. Benim cezaevi ve ceza sistemim hazır. Kapının önüne para dolu çantayı koy kimse elini süremez. Bir Allah'ın kulu birine haksız yere dayilik yapamaz tokat atamaz. Suç oranı iki yılda şuan kinden 10 kat daha az olur. Cezaevine girmemek için herkes totosunu yırtar. Bir lokma ekmek bir yudum su için totosunu yırtacak suç işleyenler.
afgan ve suri denilen insanları bu ülkeden göndereceğini söyleyen ve bu icraatını yapan iki dönem yönetir ülkeyi..
bu ülke ortadoğunun mülteci çöplüğü değildir , bahçeli reis gerekeni söylemiş (Türk olduğu aklına geldi galiba)..
biden çok meraklı ise afgan ve suriyeliye alsın ülkesinde beslesin..
mülteciye çok merakı olan varsa kızını versin , oğluna kız alsın ve kendi evlerinde ağırlasın, burda kafa s.
ülkenin demografik yapısı değiştirilemez, 3 kuruşluk olmayan beyinleri ıle viop topiğinde trollük yapmasın kimse..
kürt sorunu diye bir kavram varsa bugün bu ülkede , saddam deyyusu bu işte başrolü oynar..
ha birde ;
her canlı doğar büyür yaşar ve ölür..
fikirler de ölür davalar da ölür..
13 tane uçağı olup 3 tane yangın söndürme uçağı alamamakta bilemiyorum artık..
rusya , ukrayna , yunan uçak kiralamış bize , şaka gibi..:)
para bulunur , ekonomi düzelir , şartlar iyileşir lakin demografik yapıyı değiştirirsen geri dönülemez bir yola girersin..
üstte yazdım yineleyeyim ;
Türkiye mülteci çöplüğü değildir..
Sen Türkiye'de kazandığın paraları götürüp İngilteredeki bankaya yatırmadıysan boşuna alınganlık yapıyorsun koçari.. :)
o soysuz hainler kendilerini çok iyi biliyor,. ama onlarla olan hesap ahirete falan kalmayacak. bu dünyada bitecek.
Satılmıiş Vatan hainlerinin cezası bellidir.. hak ettiklerini alacaklar. pkk'lı hainler alıyor.. fetöcü hainler alıyor.. Cumhuriyet düşmanı, Mustafa Kemal düşmanı hainler de alıyor.. hepsi alacak hepsi hak ettiğini alacak..
Aynı hükümetin bakanının bir çvi bile çaıklmayacak sözüne rağmen
otel yapılmış olmasına birşey bulamadınız mı da işiniz gücünüz yalanla
sıyrılıyorsunuz.Yok zaten turizm alanıymış falan ne alakaysa ,
Sonuçta yapıştırdığınız yazı da yanan alanlara farklı
birşey yapılmayacağı söylemiydi sözünde durulmuş mu durulmamış,
bugün durulacağının garantisi var mı yaptım olduyla iş bitiyor zaten.
Olamaz yapılamaz deyip neler yapıldığını bilmesek neyse.
Ne yapalım yani yapılmayacaksa haber diye koyuyorsunuz,
Başkanları tarifeli uçak kullanan ülkelerin 10-20 yangın söndürme
uçağı var,yazık şu ülkeye beceriksizliği ,hataları bi sefer kabul edin
şu konuda bari tarafsız olun diyeceğimde herkes biliyor
ama genelinde menfaat var ucunda bucağından bulaşıyor
4 milyon usd uçakları kaldırmaya para bulamayan
24 milyon usd ruslara kira ödüyormuş..
Hiç bir şeye şaşırmıyoruz..
BUNDAN daha rezil ne olabilir dediğimizde
, olabiliyor..
SM-A315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
2007 nere 20021 nere kaç tane bakan değişmiş ,
o anki konjöktör başka bugünkü başka , ona bakarsan
Kilıçtaroğlu istanbul belediye seçimlerinde işten çıkarılmayacak diye namus
şeref sözü verdi sonra ne oldu
İBB Meclisi'nde Tevfik Göksu: 11 bin 706 kişiyi işten çıkardınız
İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili ve Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu, "Şuana kadar İBB'den atılan kişi sayısı 11 bin 706'dır. 11 bin 706 kişi ekmeğinden ve işinden edilmiş, atılmıştır. Allah aşkına 11 bin kişi aileleri ile birlikte hesap ettiğiniz zaman neye tekabül eder?" dedi.
buna ne diyeceksiniz, meydan boş nasıl olsa salla dur
CHP’li Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen’in yangına karşı evini dozerlerle koruma altına aldığı ortaya çıktı. CHP’li Başkan Şükrü Sözen’in evinin önündeki araçları cep telefonu kamerasından görüntüleyen vatandaş başkana tepki göstererek, “Sayın Başkanım, bu kepçeler sadece size mi çalışıyor? Bizim köye bir tane bile itfaiye ulaşamıyor, iki tane dozer sadece sizin eve çalışıyor. Oluyor mu bu şimdi? Nereden nere? Kaç köy yandı? Ayıp değil mi başkanım! İşte ‘adalet’ diyorlar. Vay be!†ifadelerini kullandı.
https://www.haber7.com/guncel/haber/...ana-sert-tepki
akparti sütten çıkmış ak kaşık değil
ama chp de bu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yönetiminin mali performansını ağır şekilde eleştiren İBB Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili M. Tevfik Göksu, yeni yönetimin İstanbul için hiçbir yeni kaynak üretemediğini, mevcut kaynakları da etkin ve verimli bir şekilde kullanamadığını kaydetti. 'Seçimden önce 'İstanbul nimet nimet' diyerek bu 'şehrin bütçesini yüzde 50' artıracağını söyleyenler ne yaptılar?' diye sordu ve gelinen noktayı şöyle özetledi:
'İBB borç batağına battı'
'Seçimlerde borçlanmayı İstanbul'a ihanet olarak niteleyen, 'İstanbul nimet nimet' diyen ve İstanbul'un bütçesini yüzde 50 artıracağını söyleyen Sayın Başkan iki yılda bu konuda ne yaptı biliyor musunuz?
İBB'yi bir kuruş borç alamayacak noktaya getirdi. İBB, 28 yıldır ilk defa borç limitlerini tamamen doldurmuş ve büyük bir borç batağına saplanmıştır. Yani yeniden Nurettin Sözen dönemine dönülmüştür. 2020 yılı sonu itibariyle İBB'nin borcu tam 43 milyar 402 milyon 795 bin 786 TL'dir.
Yani kanuni borçlanma limitini 7 milyar 142 milyon 545 bin 647 TL aşmış durumdadır. Tören yaptıkları borçlanmanın onayını biz mecliste alırken, bugün o töreni yapan CHP Grubu ve sayın başkan, o karara ret oyu vermişti. Yani ret oyu verdikleri kararın törenini yaptılar. Aslında bu tören, acziyetinizin ve kendinizi inkarın törenidir.'
Denetim raporuna da yansıdı
İBB'nin borç batağına saplanması İBB'nin 2020 Yılı Denetim Raporu'na da yansıdı. Sabah'ta yer alan habere göre, Raporda borçlanmalar tablo halinde verildikten sonra, 'Yukarıdaki tabloda açıklanan hesaplama neticesinde İBB'nin 31.12.2020 tarihi itibariyle borçlanabileceği üst limitin 35 milyar 923 milyon 231 bin 732,90 TL olduğu.
Mevcut borç stok tutarının 31 Aralık 2020 tarihi itibariyle 43 milyar 402 milyon 795 bin 786,34 TL gerçekleşerek bu miktarın yasal sınırların üzerinde olduğu incelenmiştir' denildi.
https://www.yeniakit.com.tr/haber/im...a-1551659.html
Seçimlerde borçlanmayı İstanbul'a ihanet olarak niteleyen
İstanbul nimet nimet' diyen ve İstanbul'un bütçesini yüzde 50 artıracağını söyleyen
Sayın Başkan iki yılda bu konuda ne yaptı biliyor musunuz?
yukarıya bakın
istanbul nimet nimet
"istanbul belediyesinin mali performansını ağır şekilde eleştiren ...."
hahahaaa.. bu yazıyı dikkatle okuyun.. ilkel zihniyetin oyalandığı şeyler böyle şeyler.. amerikancı ve gayrı milli bu zihniyet amerikanın tüm isteklerini bir bir yerine getirirken, ülkesini mülteci işgaline açık hale getirirken, hazineden 128 milyar dolar kaybolmuşken ülke yıllardır resmen sürünürken ve 25 yılda istanbulu yağmalayıp gırtlağa kadar borca sokmuşken yeni yönetimin istanbul belediyesindeki mali performansını dert edinmişler..
o belediye tamamen içişleri denetimi altında.. keşke akape belediyeleri de denetlense ama denetlemiyorlar.. daha iki tane uçak alamayan zihniyet başkalarına mali performans dersi veriyor.. üstelik 20 yıldır tüm imkanlar elindeyken..ilkel zihniyet.. tamamıyla bu ülkeye zararlı..
Erdoğan’ın, ‘Türkiye’nin Taliban’ın inancıyla alakalı ters bir yanı yok’ sözlerine tepki yağdı: Şeriat devleti mi olduk?
https://www.cumhuriyet.com.tr/haber/...-olduk-1854110
https://i.ytimg.com/vi/U4gNOreSDwM/mqdefault.jpg
çay önemli.. mutlaka dağıtılmalı.. bu derece artmasında ağır ihmalleri nedeniyle sorumlu oldukları yangın sürerken seçim mitinglerinde yaptığı gibi çay dağıtmış.. vizyonsuzluk ilk akla gelen şey.. ama tek akla gelen şey değil..tamamıyla negatif bir sürü mesele var bu karede..
bu zihniyet 2018 te ne dedi seçim kampanyasında..
buzdolabı çamaşır makinesini bunlar döneminde bu halk görmüş zırvalığı dışında.. evet bunu söylediler gerçekten .. :kahkah:
zırvalık ama inananlar vardı..neyse..
evet ne demişlerdi.. yetki verin enflasyonu doları düşürelim.. neoldu ?? enflasyon ve dolar arttı..
neden peki.. dıjjjj güücjjjler...evet açıklamaları bu.. hahahaa..
çay önemli tabi.
favorim patatez çuvalı
Yangından etkilenen bölgelerde acil ihtiyaçları karşılamak için 50 milyon lira ödenek gönderilmiştir.
Yanan ve hasar gören evlere ayrıca kira yardımı yapılacak. Tarım, hayvancılık ve sera faaliyetlerinin hasarları karşılanacak.
1 yıl içerisinde afet bölgesindeki evler, yöresel mimariye uygun şekilde tüm müştemilatı ile tamamlanacak.
Genel hayata etkili afet bölgesinde vergiler, SGK primleri, esnaf kredileri ödemeleri, Tarım Kredi, Tarım Ziraat borçları ertelenecek.
Bölgede yangınlardan 16 mahalle zarar gördü.
Yangından etkilenen bölgelerde elektrik sıkıntısı yaşanan 35 köyden, tedbiren kesintisi süren 12'si hariç diğerlerine elektrik verilmiştir.
Hiçbir vatandaşın mağdur olmasına müsaade edilmeyecek, her türlü zararları karşılanacak.
Son üç günde 4 bin personel, 6 uçak, 45 helikopter, 1 insansız helikopter, 9 İHA, 660 arazöz, 65 iş makinesi, 117 itfaiye aracı, 31 ambulans görev yaptı.
Yanan alanların yeniden ağaçlandırılmasına ilk yağmurlarla birlikte başlanacak.
yaw he heee..50 milyon muş.. 50 milyon ne yaaaaa.. zarar çok çok büyük..milyarlarca lira...
20 yılda yangınla mücadele edecek filo kurmamış ama 300 odalı yazlık sarayını yapmış..o tür şatafat için para var.. ama yangın için açil ihtiyaç kapsamında 50 milyon ???? paramı o yaaaa.. 50 milyon tl nedir ?? dalgamı geçiyorsunuz..
tek kalemde direk bölge belediyelerinin emrine 1 milyar tl vereceksin.. daha sonra zaten milyarlarca lira harcayacaksın..önden 1 milyar tl sini ver..ama verdikleri 50 milyon muş.. paramı.. 5 milyon dolar rakam..hiiç bir şey çözmez..
haritaya bakan, yıkıma bakan bunun komik ve insanlara hakaret eden bir rakam olduğunu net anlar..
Parçalanma olacak..
Bunun için Dış güçlerin fazla mesai harcamasına hiç ihtiyaç yok..
Erdoğan'ın gelmesi/seçilmesi yetti...
ALMANYA ..1 milyon suriyeli almış, seçmiş,elemiş, işine yarayanı almış..
ALMANYA .Türk vatandaşlarını da almıştı. Seçti,çağırdı.. Eleman yokluğu,2.dünya savaşı sonrası v.s...
Biz kapıları açtık, suriyenin istemediği,kovduğu ,sokaktaki çöp toplayıcılarını bize gönderdi..
Dün Tuzpazarı/Bursa'da 2kişi benden para istedi. Gün gelecek belki bıçakta çekecek ,para için..
Belki kendi aramızda örgütleneceğiz,bilemiyorum...
DEVLET ortalıkta yok...
ERDOĞAN ve tayfasının sonu olacak mı? Olacak tabi ki! Ama nasıl? merak edilen bu...
50 milyon ??? hahahahaa.. 50 milyon tl 'yi acil ihtiyaç için önemli bir rakam olarak görüyorlar.. insanlarda utanma kalmamış bir de bunu savunuyorlar.. 50 milyon ne yyyaaaaa.. para mı? haritaya bak yıkıma bak.. milletle dalga geçmeyin..
oradaki bir yazlık 8 10 milyon eder zaten.
sen 50 milyon yardım yapmasan bile bu vatan bu ülke insanı yapar o yardımı. !!
kaldıki konu para değil. ama fındık beyinliler 50 milyon yardım yapacaklarının reklamını yapmak için yalamadığı tarak kalmaz.
mesele bu
fikir fahişeliği mesele.
akape nin ülkeyi getirdiği ekonomik çöküş noktasında 50 milyon tl nedir düşünelim: 5 milyon dolar civarı bir rakam.. yangın tarihimizin en büyük yıkımlarindan birisi, acil ihtiyaç için milyar tl mertebesi HEMEN gerekiyor ama acil ihtiyaç için 50 milyon tl bulabilmişler.. rezalet..