Kesin balıklar sarhoş olmuştur:he:
Printable View
İreis 16'da konuşma yapacak,bakalım kime giydirecek yine,acep diyorum zamı geri alırmı ?
Sigara ve alkol grubundan alınan Özel Tüketim Vergisi (ÖTV) artış gösterdi. ÖTV'deki artış oranı yüzde 47 oldu. / NTV
Enflasyon korumalı mevduat açtırdım hangisini baz alacam.
ÜFE
TÜFE hangisi.
ÜFE isterim.YTD.
Seçmeli olmalı.:hah:
aslında yaptıklarıda tam olarak bu.. yukarıdaki canlının söylediği...
Kabine sonrası Erdoğan açıklama yapıyor
Erdoğan : Ekonomi icin bazı kesimler yalanlarla milletimizin moralini bozmaya çalışıyor .
Erdoğan : Yurt dışından Türk ekonomisine yönelik sinsi saldırıların önünü kestik
Erdoğan : Kur korumalı mevduat’a kısa sürede 78 milyar TL’nin katılım sağlanması vatandaşımızın ülkesine olan güvenini gösteriyor
Erdoğan : Yeni ekonomik kararlar yarın meclise sunuluyor
Erdoğan : Dogalgaz ve elektrikte uygulanan tarifler vatandaşımızın lehine düzenlenmiştir
Erdoğan : Elektrikte vatandaşımızı ezdirmemek sözümüzü yerine getirdik
Erdoğan : Vatandaşımıza kömür yardımı yapılmasının yanında doğalgaz yardımınında yapılmasına karar verildi
Erdoğan : Market raflarındaki artışın bir kısmın kaynağı küresel fiyatlandırmadır.
Erdoğan : Bir kısım fiyatlar açıklanabilir degil bunun üzerine gidiyoruz
Erdoğan : Enflasyon rakamları Amerika , Almanya , İspanya da en yüksek enflasyon rakamlarını yaşamaktadır.
Erdoğan : Her ne sebepten olursa olsun bu yıl açıklanan enflasyon rakamından dolayı üzgünüz . Enflasyonun boynunu kırarak en kısa sürede tek haneye düşürmekte kararlıyız .
Erdoğan : Vatandaşlarımızı enflasyonun altında ezdirmemek için önemler aldık almaya devam ediyoruz
Erdoğan : Memurlarımızın maaşlarında toplam 28% artış yapıldı , Ocak döneminde %5 dönem zammını da %7,5 olarak uygulama kararı aldık
Erdoğan : Düşük maaş alan emeklilerimiz icin düzenleme yapıyoruz , hiç bir emeklimiz 2500 TL’nin altında maaş almayacak
Erdoğan : 1500 TL’den başlayan maaş alan 1 milyon 566 bin emeklimizin maaşını 2500 TL yapıyoruz .
Açıklamaya göre emeklilere ayrı bir zam yok , sadece 2500 TL altında maaş alan emeklilerin maaşı 2500 TL’ye çıkarılıyor
En alt kademede 2500 TL altında maaş alan 1 milyon 566 bin kişi varmış
Zaten emeklilere ek zam beklemiyordum,alt limiti yukarıya çekip zam yaptım diyeceği malumdu,aynende öyle oldu.
Benim eşim 2.325 tl alıyordu. Bize ek zam yok gibi.
Ek zam yok evetSM-M215F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.