deniz info a cap ! bugün fena terste kaldınız be...
her gün de açık yapılmaz ki...
Printable View
deniz info a cap ! bugün fena terste kaldınız be...
her gün de açık yapılmaz ki...
Adi şerro üçlüsü bugün kellenizi keskin kılıç ile koparmak lazım kopacak da. Büyük zarar yazarsınız inş
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tabi bugünün münafıkları da var iş ve qnb gibi.
Sabah düşükten alıp kara geçince satıp üzerine fazladan sağa geçenler
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Yılın ilk günü Tombul Kuş nerede kalmıştık mı demek istiyor ✈
THY 2023’te yüzde 17 büyüyecek. https://www.haberturk.com/yazarlar/g...e-17-buyuyecek
Ne oldu ha açıkçılar iyimi böyle :) acı yok acı yokk :)
Adamı böyle çarparlar demedi demeee :)
Vay be! Biz Tombul Kuş avındayken Sasa gerilerden gelerek 190 lara yol almıştı. O zaman kuş peşindeyken geyik kaçırdık modundaydık. Sasa şu an 90 ları görecek gibi.
Gel zaman git zaman Tombul Kuşun değerini anladık. Ne varsa bizim Tombul Kuş da varmış. ✈
Tombul kuş ne zaman bilanço hareketi yapar?
İngiltere' deki demir yolları grevi ile ilgili bizim tombul kuşa olumu/olumsuz etkileri ile ilgili duyumlarınız var mı
Tombul Kuş hoşuma gitti. Duruşu sağlam.
2019 yılına göre bu gün tam 50 uçuş fazlası var. Uçak başına yolcu kapasiteleri de en az yüzde 10 daha fazla. Doluluk oranları buradaki kritik bilinmeyen değer diğer tüm veriler muhteşem.............
Hadi hayırlısı 01/03/2023 4Ç22
Hepsi düştü de bu niye çok düştü???
Devre kesti. Seansı kapattı.
şu hisseye de bunu yapıyorlar ya ! borsada gerçekten hoş olmayan işler oluyor. spk da iş işten geçtikten sonra açıklama yapıyor. thy özelinde son bir ay da oldukça fazla küçük yatırımcı geldi. hiç bir olumsuz haber olmamasına rağmen bu kadar geri çekilmenin, son zamanlarda bu kağıda gelen yatırımcıyı dökme hareketleri olduğu belli. Bilançolar gelsin bakalım bu rakamlarda tutabilecekler mi ! kağıt pd/dd 1 e geldi ve son bir yılda yaptığı kar ortada ...ytd.
127.4 gösterdiler. Yıllık zirvesi 150.4 ten %18 aşağısı...
BofA nın aldığı sattığı, THYAO KOZAL ASELS alıp AKBNK SAHOL satıyor,
https://i.hizliresim.com/a2ywlr4.PNG
Düzeltmeni yaptın ama herkese alım fırsatı verdin:)
Dert insanı şair edermiş..:vk:
THY topiğinde şairler kalmamış...
2021 eylulde hisse 12,20 lerde iken yazanlar kaybolmuş....:halay:
Armada adlı "düşecek, düşecek" diye yazıp duran biri vardı o zamanlar.... bari başka yerden para kazandı mı?
haftalardır hisseyi baskılayan çakal Deniz yatırımın boğuluşunu izliyorum keyifle
Tombul Kuş bilanço hareketi başlatmış olabilir ✈
Bu ay 200’ler görülmesi mümkün. Bilanço muhtemelen bu fiyatlarda açıklanabilir.
Sayet yabanci gelirse Biste ,
ilk alacağı kağıt bence Uçan Kaz :)
beklentime karsilik verdi :)
Akyatırım:
4Ç22'de net satışların ABD doları bazında %42 artmasını bekliyoruz. FAVÖK'ün 4Ç22'de ABD doları bazında yıllık %29 artmasını bekliyoruz.
Son çeyrek kar beklentisi: 9.4 milyar TL!
2 Ocak-20 Ocak aracı kurum dağılımı.
https://i.hizliresim.com/jmt40zz.png
Maşallah zirveleri kıra kıra gidiyor. ✈✈✈
THYAO hedef fiyatları,
Deniz yatırım Thyao hedefi 202,40 TL
Yapı Kredi Yatırım Thyao hedefi 200 TL
Şeker Yatırım Thyao hedefi 194,70 TL
Hedef 200’leri beklemek. ✈
2 Ağustos 2022'de yazmıştım bu mesajı. 7 ay oluyor.
Kağıt o zaman 50 liraydı. Hedef 200 demiştim.
Aracı kurumlar ise yeni uyanmış. Onlar 200'ü daha yeni işaret ediyorlar.
Tabi 140-150 liraların yeni taban olduğu açık. 50 liralarda yaptıkları beton dökme işlemlerini bu kez burada yapıyorlar.
Şimdi hedef 4x. Bu da 550-600 arasına denk geliyor.
Tabi yukarılarda yeni bir taban oluşturma durumuna göre hedef daha da yükselebilir.
Ocak 2022 yazım. 15.xxTL Hisse o zaman. Genelde pandemi sonra havacılık sektörü çıkacağı zaten aklı selim olan herkes bilmesi gerekiyordu.....
Rahat yaklaşık 1.5 yıldan fazla 12.xxTL den beri sağlam alıp burda beklemekteyim , eski thy forumda takip eden okumuştur veya görmüştür az ve öz zaman zaman yazılarımı...
Çayımı demliyorum sabırla bekliyorum diye. Ve hala daha değişmedi birkaç kez kar satışı yapıp ortalama çıkmış ama THY , Ereğli ve Tüpraş ekleyerek yolumuza devam ediyoruz tav havacılığı satıp.
Yanında biraz Tarkan biraz Cengiz Baba takıla takıla bekliyoruz...
İlk hedef 150TL diye gördük ikinci hedef şimdi 200TL beklemekteyiz...
Önemli olan sabırla bekleyebilmek... Seçim öncesine kadar bekleme niyetim var ... 1 hafta 10 gün önce temettü hisseleri dışında hepsini satıp nakit yapıp seçim sonrası durumlara dore hareket edeceğim..
Ve selam.
Herkes kendi aklını kullansın lütfen..
YTD
RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burda da gene hedefimi yazmıştım ve tahmin etmiştim ileriye dönük neler olabilme ihtimali var diye. Tabiki şahsi fikrimi bana göre.
Hamdolsun daima şükürler olsun iyi tahmin etmiştim maşAllah [emoji3478] bana [emoji2969] Allah herkese bereketli versin.
Ve gönlüne göre verir inşAllah.
Çok verip kudurtmasın az verip aç bırakmasın.. [emoji3526] Balikci2 ,Balina ,Agha , Yanlız Mehmet , Dvk_Psh, Özmen ve Artubey vardı o zamandan beri forumda takip eden ve yazı paylaşan. Aklımda kalan ve unutuğum başka abilerde vardir kesin kusura bakmasınlar.
Ve selam.
YTD
RMX3301 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Teb hedef: 335 tl. ✈
KY malını ya zirvede yada dipte kaptırır, maalesef durum bu, trend yukarı ise sadece sabır…
Tilkinin dönüp dolaşcağı yer Kürkçü dükkanı hesabı.. Yine döndük Tombul Kuşa.. Ancak 80 lerden satıp bir enerji hissesine girdiğim için buradan ayrılmıştım.. Ancak 145-150 aralığından yine full Tombul kuştayız bu sefer beklentim 45 milyar net kar ve 1 e 12 bedelsiz hisse verecek potansiyel taşıması.. İktidar belli hisseler aracılığı ile borsaya omuz veriyor.. Kozalda açıklanan bedelsiz bunun bir işareti.. Aynı bedelsiz beklentisi ve veya diğer güzel Kap haberleri ile BİST de şuan potansiyeli hala yüksek olan THY ve diğer hissedarlara yeniden merhaba..
Bu hisseyi aldığımda Eylül'e (2022) kadar tutacağım diye yazan bir arkadaş vardı. Kimse ona teşekkürlerimi sunuyorum. Nedense onun yorumuna güvenip elimde tuttum. Bu kandil günü kendisine teşekkürlerimi, hayır dualarımı iletmek istedim.