Kala kala eurobond ve kkm kalıyor,ilginç cidden.
Printable View
Kala kala eurobond ve kkm kalıyor,ilginç cidden.
eurobond + türevli kkm
Düz kkm, ONfaizin çok altı.
1:1 kkm oranında gitse ON +9 bırakır..
Tüm dünyaya sistem, birikimleri eritmek / yok etmek suretiyle insanları köleleştirmek üzerine kurulmuş.
Eminim , ispatlarım da ama anlatması uzun sürer.
Deprem sonrası aklıma geldi konya numune hastanesinde merdivenler dar ve çoğunlukla asansör için dizayn edilmiş. Olası depremde millet birbirini ezer.
Euroya zorladım anca %1 verdi
Heyyyt
Biri camdaki kıza laf mı attı?
Aaa pardon.
Batman üstadım siz miydiniz?
Siz dilediğinizi söyleyebilirsiniz.
Onlara hep inandım ve güvendim.
Camdaki kız ve sarı gacı.
Başkanım sene sonu şirketler bankalar açık pozisyonlarini kapatıyormuydu.
bu sene salarlar nasıl olsa yeşil soğanın fiyatı sabit
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati:
"Torunlarımız 'İyi ki 21. yüzyılda dünyaya geldim, iyi ki 21. yüzyıla damga vuran Recep Tayyip Erdoğan'ın torunlarıyız' diyecekler
Ak kız sarı kız yumoş yeşil soğan yeni sosyal.medya yasası vız gelir tırıs gider. Kuru soğan 9 bandına geldi. Ocak ayı toptan 15 olur gibi.
Borsa'ya giris donemi KKM ciktigi zamandi.
Isterseniz bakin KKM ciktiginda KCHOL ne kadarmis, bugun ne kadar.
Aslinda bazi hisselerde hala cok gec degil.
Brent 74 dolar altı resesyon fiyatlaması
İnvestingde gözüme çarptı yağsız domuz eti son bir yılda en yüksek 120 doları gördükten sonra 80 dolara inerken canlı sığır eti son 1 yılda en tepe olan 154 doları bugün görmüş.
Hristiyanlar bol bol et yerken müslümanlar gene avuçlarını yalıyor.
La bişeyde bizden yana olsun.
Onların tanrıları onları koruyor.
Bazıları için geçerli bazısında değil
Örneğin sucuğu eski yıllara göre %30 ucuzlarken
Sosis ve pastırma %50 artmış durumda .
Kaburga pirzola vs de hatırlamıyorum o zaman ki fiyatları .
Sütteki pahalılık onlarda da mevcut
Bu arada benim tanıdığım hristian arkadaşlarda vejetaryenlik oranı çok Yüksek yeni nesilde onunda etkisi yatsınamaz bir gerçek etin hiçbir türüne talep göstermiyor z kuşağı orada
Taksim bombacısı Arap Suriyeli, idlip kökenli. Bir şekilde Taksim'e bomba koymuş ülkemizde masum insanların canına kastetmiş. Kobani Rusya kontrolünde YPG PYD oradan da roket havan atılıyor. Yine masum bir çocuk ve öğretmen şehit oluyor. Garip olan bu şerlerin hepsi dostumuz dediğimiz idlip ve Rusya kökenli. Seçim var Suriye'ye müdahale mecburen yapılacak. Sonrası seçim sonucuna göre.
MB faiz kararı bugün.
Beklenti 150 baz puan indirim ile % 9’a düşmesi yönünde.
Yeniden değerleme oranı %122,93 olarak açıklandı ..
Geçmiş olsun ..
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...bb3f12144b.jpg
https://t24.com.tr/haber/hdp-nin-tak...edildi,1074430
HDP'nin 'Taksim saldırısı araştırılsın' önergesi AKP ve MHP oylarıyla reddedildi
Suudi Arabistan Maliye Bakanlığı, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'na 5 milyar dolar aktarmak üzere yapılan görüşmelerin son aşamada olduğunu açıkladı.
https://www.cumhuriyet.com.tr/ekonom...aracak-2005185
Kul sıkışmayınca Hızır yetişmezmiş. Bugün yediğimiz Arap hurmaları ne olacak ilerde bilemem.
Tcmb politika faizini 150 baz puan indirerek yüzde 9'a düşürdü (önceki: %10,5)
Kur korumalı TL mevduat ve katılma hesapları başlangıcından bu yana ilk kez düşüş gösterdi.
Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumunun (BDDK) haftalık bülteninde yer alan bilgilere göre, 18 Kasım haftası itibarıyla kur korumalı TL mevduat ve katılma hesapları 9 milyar 5 milyon TL düşüşle 1 trilyon 464,9 milyar TL'ye geriledi.