EKGYO'yu, KRDMD'yi anladık da, GUBRF'ye noluyor yahu. Aradan kaynamış tavan olmuş o da.
Printable View
EKGYO'yu, KRDMD'yi anladık da, GUBRF'ye noluyor yahu. Aradan kaynamış tavan olmuş o da.
NATO Genel Sekreteri Jens Stoltenberg, Rusya'nın Yeni START anlaşmasına katılımını askıya almasını silah kontrol mimarisinin çökmesi olarak değerlendirerek Rusya'nın kararını gözden geçirmesi çağrısında bulundu.
İstisnalar harici yükseliş genele yayılıyor.
BES fonları borsada 3 milyarlık daha alım yapacak
BES katkı fonlarında tahvilin ağırlığı azaltılırken hisse ağırlığının yüzde 30’a çıkarılması kararı sonrası fonlar borsadan 9 milyar TL’lik alım yaptı. Tahvillerden 12 milyar TL çıkış olduğunu söyleyen piyasa uzmanları 3 milyar TL'lik alım bekliyor.
saatlikler -15 ve 5 daklıklar alda...bu shortçular için tehlike demek...bıst100: 5568 e gelsin hele.. (2.95 dolar)
orayı merak ediyorum.
Shortlar stop.
100 lira verdik herife.
Korkum ppk banka hikayesi.
Olmam da işte orantısız alıyor.
Kafaya eser banka alırsa kötü olur gibime geldi.
Almayadabilir, Kardemir tavanı bozsa çarşı da karışabilir.
Ne güzel 6-7 aydır short falan yoktu.
Parayı bir yere bağlamak lazım yoksa şeytan dürtüyor.
Tekrar traktör ve Asels bedelsizlerine oynamak üzere plan yapmaya başlamak lazım.
Kısmet bu seferde sopa yedik.
Dolar artarsa borsa da artar dayu. Zarlar hileli dayu. Roket roket roket malesef dayu dikkat son saat 5900 üstü kapatırsa Allah korusun iblisin şakası yok.
Tam borsanın fazla gazını alma dönemi başlamıştı ki, borsa yatırımcısı bir defa daha kurtarıldı, 25 yıllık borsa sürecimde bu kadar borsa yatırımcısının lehine bir dönem görmedim...
Gaz verme çağrı, seçim iptal olabilir ki olmasa bile bir sürü risk var ortada... Hadi riskleri geçtim, büyük zararlar var... Hadi onu da geçtim pala dediğin adamlar malı fonlara iteledi zirveden... Borsa nın son demleri, çakmak için çıkıyor, şortların üstüne oynuyor bence...
Kardemire vurun kardemire.
Yine akşam riski almaz....kapanız zayıf olacak....kendini belli ediyor vadeli.....
Endeksi patlatacaklarmış gibi bir hava var...
makas sıfırlanacak vadeli ile durum onu gösteriyor......
Düşmez diye diye düşürdük mü ne...
Sasa yı verecekler gibi duruyor.....ama yavaş yavaş.....bir kaç sürer bu.....nedenini yazmak istemiyorum.....YTD.....
Ahaa.. KRDMD tavanı bozdu..
Hadi geçmiş olsun..
bist 100 5200 de duramadı. kapanış önemli
Bakın bakın ben bişey demedim benden bilmeyin
Banka hareketi için kartlar tekrar karılıyor muhtemelen...
KRDMD'ye çok sinirlenip tekrar tavan yaptı.
Şimdi EKGYO'da kamyonla mal boşaltıyorlar.
Ekgyo tavanı bozmadı, no panic
Ulan noluyor diyorum, CB konuşuyormuş.
Ne oldu şimdi. Tavanlar durdu, sopayı gitmeyen hisseler yedi yine.