arkasından konuşuyo gibi olmasın ama,
tapu golleksiyonunu gözterir dururdu.
biraz görgüsüz kibiyidi sankim. :he:
Printable View
İkigözüm abi diyince aklıma nedense hep kardemir geliyeah
rahmetli mi olmuş emlak
Ykredi fiyat belli olmuş 11,75
ben kaçtım.
iyi akşamlar her keşe,
emlak
iki gözüme selam süle,
görürsen. :he:
bende gidem :drunk::drunk: diziler beni bekler.
ortada kadavra yoksa eğlencede yok demektir :he:
diziden bi alıntı.
Gayet net durumdu, içimden keşke yarın akşama bıraksalar short çalışır sabah diye düşünmüştüm.
Maalesef sabahı bile beklemediler.
Biraz dayak gelebilir, böyle şeyler büyüme odaklı şirketler tarafında yapılmıyorsa frene sebep oluyor.
Bakalım sabaha, iyi geceler.
İşlemin MKK kayıtlarına yansıması sonra BIST'e bildirilmesi ve endeks ağırlıklarının ayarlanması Ağustos'u bulur.
BIST endeksi güncellemeden önce bence YKBNK'ı düşürürler, endeks ağırlığı artınca tekrar yükseltirler diye içimden geçiyor.
>>>>>>>>>>
https://www.kap.org.tr/tr/Bildirim/1175222toplama işlemi sonucunda, Yapı ve Kredi Bankası A.Ş.'nin ("Banka") çıkarılmış sermayesinin %6,81'ine tekabül eden toplam 575.000.000 TL nominal değerli payın ("Paylar") hızlandırılmış talep toplama (accelerated bookbuilding) yöntemiyle, borsa dışında kurumsal yatırımcılara satışı ("İşlem"), pay başına 11,75 TL bedel üzerinden toplam 6.756.250.000 TL karşılığında gerçekleşmiştir.
Takas işleminin mutat kapanış şartlarına tâbi olmak üzere 28 Temmuz 2023 tarihinde borsa dışında gerçekleştirilmesi beklenmekte olup, söz konusu takas işlemi tamamlandığında ayrıca açıklama yapılacaktır.
İşlem'in kapanışını takiben, Koç Holding'in Banka'daki doğrudan pay sahipliği %20,22; Koç Holding A.Ş. ve halihazırda Banka'nın %40,95 payına sahip olan bağlı ortaklığı Koç Finansal Hizmetler A.Ş.'nin Banka'daki toplam payı ise %61,17 olacak, Koç Topluluğu Banka'nın ana hissedarı olmaya devam edecektir.
https://i.hizliresim.com/9ui7q62.JPG
YKB nin 23 senede...2.20 dolardan 50 sente...yolculuğu....
YTD
Hizmt kalitesi bnde hep memnuniyetsizlik yaratan bir seviyedeydi Çukurova grubundan sonra bankacılık kalitesi düştüydu.2 açıdan okumak lazım.1- Koç Grubu finansal olarak nakit oranını artırıyor 2- mal ederinin üzerinde veya sistemik bir risk algısı oluştu ,......YTD
YKB , kapanış fiyatlamasına göre %20 yak. düşük değerden hisse el değiştirmiş.
XLB.gece seansı %-1.5 kapattı..
satıcılı açılış gözüküyor..
bademlikten nohutluğa düşmüş bizim ki:)
2 dir satış günü olan Çarşamba aldılar, alğıları etkilemeye, ezberleri bozmaya devam ediyorlar, ama sanki normalleşme belirtileri oluşmaya başladı, bakalım satış gününde bugün de alabilecekmisiniz!
bu tür blok satışlar o tahtada satış baskısı yaratır, iskontolu fiyattan alanların bir kısmı aynı gün satacaktır çünkü, yani piyasa etkisi ilk anda negatif olacaktır, ama o kadar da değil.. hafif negatif
koç tat gıdayı da satıyo, topladığı parayı yne yurtdışına götürmez umarım, memleket hayrına bi greenfield yatırım açıklar
Günaydın.
Bilanço bazlı hareketlerin olacağı bir gün.
Açıklanacak bilançolar; 26 Temmuz: Akbank, Tav Havalimanları, Ford Otosan, Otokar, Tofaş.
Ykb satışı 13% iskontolu. Piyasa nasıl görecek? İskontodan dolayı eksi açacaktır. Sonrası güvenden dolayı para girişi mi ? Ucuza satış mı? Bakalım.
Akşama Akbank rekor bilanço bekleniyor aynı zamanda.
Zor gün, kolay gelsin herkese.
Katar (Amerika) hava yolları CEO'su 'Türk hava yollarınız %49 satın aldık' demiş. 😡
Günaydın. Özel falan olabilir ama bu cumhur reisinin bae ilişkisinden bahsettiği assetlerden biri olabilir mi? Kimin aldigi ne zaman belli olur? Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tamamen insan gücüyle çalışan, yakıt ya da elektriğe ihtiyaç duymadan saatte 48 km hıza ulaşabilen araba.
https://twitter.com/muhendislikk_/st...61101907849216
Ben BAE ve Suudi olsam bizim kamu kurumlarından çoğunluk hissesi olmadan şirket almam. Arpalık hepsi. Bu adamlar ticareti bilir saftirik değiller. Ama özel şirket azınlık hissesi alırım. Nihayetinde biz de aliyoruz
Katar ayrı onlarla ilişkimiz farklıdır tarihsel bir olay..Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yıllar sonra bankacılık sektörüne kısmı ortak para girişi oluyor.
İskonto önemli değil böyle işlerde.
Düşse de uzun sürmez.
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
#YKBNK hisselerinin satışıyla ilgili herkes fikrini, şirketlere etkisini vs yazmış. Ben Ykbnk satışını tek başına değerlendirmiyorum. Bunun yanında #tatgd satışı da var. #Kchol ciddi bir yatırım hazırlığında yaklaşık 10 milyar TL civarında bir fon girişi olacak
Başkan güneş enerjisinden sonra sana özelden yazdığım kolda yeni iş sektörü
Ziraat Yatırım, Yapı Kredi Bankası için hedef fiyatını 16,10 TL'den 17,92 TL'ye yükseltti, tavsiyesini 'AL' olarak korudu. #YKBNK
Fiyat: 13,37 [emoji384]
Potansiyel: %34 [emoji409]
Pil işi mi?Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.