Bu kavatlar algılarınızla oynuyor. Terkez pankası paşkanı yok muzlu dondurma yemişmiş, mutfak yaptırıp yemek yaptırmışmış...
Printable View
Keşke ülkemde her olumsuzluk bu kadar olsa.Geriye dönüşü olan ve KAMU ZARARI min. olan...
SPK başkanın kardeşi vardı..200 milyon dolarlık serveti mi vardı...?
Halka açılma borsası mı kurulmuştu?
Neyse 72 yaşındaki O AMCAYI ve TEYZEYİ evine gönderelim.Bazen camiye takılsın..ve torun sevsin.:)
Mesela ülkem şunu görüyor...
belediyelerde-hastanelerde -okullarda olanları görseniz...
https://i.hizliresim.com/8vgonps.PNG
BOĞAZİÇİNİ derece ile kazanan bir kız var(HAFİZE HANIM)...YKS DE ilk 500 de olmak için tek kelimeyle zehir gibi zeka lazım(eşit ağırlık veya sayısal)..sonra o okulu 1. likle bitir...
Bana siyaset dünyasında bunun YAKININDAN geçen birisini gösterin( sadece ALİ BABACAN ve RAHMETLİ ADNAN KAHVECİ)
Bazı anadolu çomarı gibi kişilerin ,15 yaşından beri militan gibi parti teşkilatına takılarak en üst siyasi poz. GELDİĞİ memleketimde...HAFİZEYE laf söyleyenin düşünmesi lazım.
Bu olayı büyütmeden kapatmak lazım. Doğruysa bile çok da mühim bir olay değil. Acık alaturka kaçmış olan biten.
Bir de bu iş neden sızdırıldı dışarı.
İçeride bir fırçayla çözülebilecek bir iş bu.
Kamu bunu bilip ne yapacak?
Saatlikteki yükselen takoz hoşuma gitmedi...
Dikkat etmek lazım bana göre..
Bol kazançlar...
ZDX hulkun durumuna ne diyorsun ..sanki biraz geride kaldı gibi
yok da ..takip ediyorum
Ekonomi koordinasyon toplantısı varmış. Alımların sebebi sanırım Gaye Hanımın masada oturuyor olması olmalı.
ABD'den dönmüş. Yapay bir gündem oluşturulmuştu. Twitter aleminde manipülatif tweetler yazan çok takipçili hesaplara bakalım spk bir yaptırım uygulayacak mı?
HalkTV, Sozcu, Demirtaş köpürttü, yandaş basın sessiz kaldı.
Bence cumhurbaşkanı başkanın yanındayız diyebilir. Kadınlara karşı pozitif ayrımcılık yapar.
Bir videoda Sümeyye destekliyor diye anlatılmış.
Sayın Bahriyeli seni severim bilirsin bir kaç hisse var onlara yorum yapmamaya yeminliyim biri de hulk. Biliyorsun orada olanlar yüzünden vatandaşın biri ile bazı tartışmalar oldu geçen yine kendimi tutamadım az kalsın banı yiyecektim yine yönetim anlayışlı davrandı ucuz yırttım. Ben isterim ki yatırımcı madur olmasın edilmesin.
EKGYO ve PETKM'de aynı oyuncu var deniyordu.
https://twitter.com/PoetCemal/status...NyLjo5zNQ&s=19
Teb yatırım bazı şirketler için bilanço tahmini
xu100... 799-800 aralığını tekrar yakması lazım.. ama bırakmıyor, habire zorluyor
Bir gazetecinin kulis haberi
https://twitter.com/seyhanavsar/stat...Kdw9dyZMQ&s=19
Bozkurt reis kaçma gel yanıma. Oğlumun kolonya tutmaktan iyidir gel doyurayum seni . .....
Gıymalı pideye
Bir oki gıymalı pideye boru alıp sattık dursak satmadan 4 kıymalı pideyi götürdüydum
Bankalara satış geliyor. Bilmediğim şeyler dönüyor
şu dedikodu işlerine bi son verseler artık anladık baba çöreklenmiş bankaya.
pembe diziye çevirmelerine gerek yok işi. neden hala izin verdiklerinide anlamıyorum
gaye kalsada artık milletin gözünden düştü bence.
yinede reyiz abdnin önerdiği isim olduğu için gayeyi hemen değiştirmeyecek bence.
:drunk:
9150 geçilebilirse faiz kararına kadar shortcuları hoplatırlar..
:drunk:
Perihan Tantuğ
Cevdet Yılmaz başkanlığında başlayan Ekonomi Koordinasyon Kurulu toplantısı devam ediyor.
Konular
*Kripto varlıklara ilişkin yapılacak düzenlemenin taslağı,
*Kamu İktisadi Teşebbüslere ilişkin reform süreci,
*102 Sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ve devlet yardımlarında mevcut durum
Toplantıda Mehmet Şimşek ve Hafize Gaye Erkan da yer alıyor.
Artık en büyük muhalefet sosyal medya oldu.
Elon Musk sürekli bu konuyu belirtiyor.
892650 şortları 899300 den reverle lönk yaptım... birde böyle deneyelim... ama 2 katı
pala shortcuları doldurdu kamyona üsküdara gidiyor. :he: orada kadıköy otobüs durağında indirir. :drunk:
bukezde boyuna yenibosna hadımköy otobüsü gelir .. :drunk:
SPOT, BofA satışta gene,
https://i.hizliresim.com/p95p6sg.PNG
Akşam pazarı olursa köşeyi döneriz manif abi
Bugün veya yarın BİST 100 endekste 8100-8150 aralığı denenir gibi...
Geçilirse başka bir boyuta geçeceğiz... TOBO onaylanır o zaman... Esas şenlik o zaman başlayacak...
TCMB bu perşembe günü faizi % 45 yapıp sonbahar aylarına kadar sabit tutar... Sonra da faiz indirimleri başlar ufak ufak...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Rusya, pazar yerine bomba yağdırdı: Çok sayıda ölü var
bizim PALACIK, bu gaye erkan olayını neden böyle yorumladı ? fikri olan var mı ?
Merkez Bankası'ndan krizin perde arkası ortaya çıktı: Bilal Erdoğan faktörü!
Merkez Bankası Veri Yönetişimi ve İstatistik Genel Müdürü ve Bilal Erdoğan’ın okul arkadaşı Dr. Yusuf Kenan Bağır’ın görevden alındığını ve iki gün sonra görevine döndüğü öne sürüldü. TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın babasının tokat attığı öne sürülen banka çalışanının ise bir garson olduğu iddia edildi.
https://www.birgun.net/haber/merkez-...faktoru-500048
Çok konuşulacak iddia! Şimşek, Hafize Gaye Erkan'ın görevden alınması mı istiyor?
halk tv haberi.......