dünyanın sonu adlı çalışmadan geldiğimiz nokta bu..
takım ruhu diye buna derim :he:
:drunk::drunk::drunk:
eyy pala efendi sen mi büyüksün yoksa ben mi..
:drunk::drunk:
Printable View
Herkese iyi geceler
ŞİMDİLİK PROVADAYIZ. Final Günü gelince bakarız. :)
Ek 30324
Geçin siz dasssaginizi herif vip grubuylan thy kaldırıyor. Benim neyim eksik:)
https://x.com/AhmetYARIM21/status/18...PPSuvlTcQ&s=19
Telefondan Foruma girerken alt tarafta Finans yazan bir reklam sürekli gelmeye başlamıştı, her sayfa değişiminde tekrar tekrar geliyordu, beni Foruma girmekten soğutmuştu, telefonumda engelleyici kullanıyordum ama buna faydası olmuyordu, kullandığım AdBlock u kaldırıp, AdGuard ı yükledim rahat ettim, Forum Yönetimi kızacak belki ama bu reklamlar oldukça abartılı, kapatmak için mücadele gerekiyor!
Pc de Reklam engelleyici kullanmıyorum, yoksa Foruma girerken sürekli uyarı geliyor, bu seferde bu uyarıyı kapatma mucadelesi vermen gerekiyor, çoğu zaman gersede mecburen reklamları kapatma mucadelesi vermeyi kabul ettim!
ABD, Mısır ve Katar, dün yayımladıkları ortak açıklamada, İsrail ve Hamas'a Gazze'de ateşkes sağlanması ve esir takası için 15 Ağustos'ta Kahire veya Doha'da müzakerelere yeniden başlanması çağrısı yapmıştı. Ortak açıklamaya Türkiye dahil bölgedeki birçok ülkeden destek açıklaması gelmişti.
Beyaz Saray Ulusal Güvenlik İletişim Danışmanı John Kirby, Gazze'de ateşkes müzakereleri için tarafların 15 Ağustos Perşembe günü Doha veya Kahire'de bir araya geleceğini söyledi
Kirby, müzakere görüşmelerine İsrail'in bir heyet göndereceğini açıkladığını ve "Hamas'ın heyet göndereceğinin" Katar tarafından taahhüt edildiğini söyledi.
10.08.2024
Bu aşamada İran’ın olası yapacağı meşru müdafa hakkı saldırısı ötelenebilir
Borsa için iyi bir gelişme olabilir
Fitch, 8 Mart 2024 tarihinde Türkiye'nin kredi notunu "B"den "B+"ya yükseltirken, not görünümünü de yukarı yönlü olarak "Durağan"dan "Pozitif"e revize etmişti
Fitch'in İkinci not değerlendirmesi 6.Eylül .2024
Katalizörsüz borsaya motivasyon olabilir
Daha önceki not artışlarında olduğu gibi Kullanmak isterlerse tabi
Günaydın cemaat iyi pazarlar
Şu anda borsaya en iyi katalizör roboblox mu edir onun açılmasıdır. Ebeveynler rahatsız…
Japonya,’da ayın 8 inde 7,1 büyüklüğündeki depremin ardından Japon bilim adamlarının bir hafta içinde 9 şiddetinde mega deprem olma ihtimali açıklaması üzerine
Japonya Başbakanı Kishida Orta Asya gezisini iptal etti
Japon halkı şu ara mega deprem eylem planlarını simüle ediyorlar
Öyle bir deprem gerçekleşirse Japon finans piyasalarını da bozar
tüm dünya piyasaları payına düşeni alır ,BOJ dan sonra olası ikinci fnansal tusunami
yaw bi rahat yok
ya mollalar
ya caponlar
ya İsrail
ya Rusya
ya Ukrayna
ya taiwan
ya çin
ya ABD
sürekli negatif aksiyonlar
Emlak bas şu düğmeye herkes rahatlasın aq.
12-14 arası bekleniyor İran saldırısı. Büyük olasılıkla da Irak'ta bir yeri(Çok büyük olasılıkla K. Irak) vuracaklar.
Ensar a tonla virman gitmiş
Belki shortlarini kapatırsa bist yukarı sert tepki yapar
Eğer shortlarini kapatmazsa ülkeye gökten altın yağsa bist duser
Tüm alınan hisseler Ensari aciga satması için virmanlaniyor
Tr de çok aptalca şeyler duydum da bisti hükumet yükseltiyor hükumet tutuyor gibisinden bir spastik düşünceye tanık olmadim
Alberto Mangueli okuyorum..
Arjantinde askeri dikatörlüğün başladığı günlerde, 19 yaşındayken Avrupa'ya gittim.
Okulum ordu tarafından hedef alındı çünkü orası entellektüellerin ve politikacılar ın odak noktasıydı..
Gelelim bizim hödük islamcılara..
Aynı şey değil mi yaptıkları?
ODTÜ yü ve Boğaziçini hedef aldılar, yok etmek için neredeyse ayet, hadis uyduracaklar...
Nerede iyi bir şey varsa yok etmek için yaratılmış şeytani varlıklar, dünyanın her yerinde.. Tanrının onlara dokunduğunu da görmedim?!
SM-A336E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kapitalizm Öldü, Sırada Ne Var?
https://www.youtube.com/watch?v=KOXL8KFIHt0
ben çok öncedir söylüyom
1 saat önce çekilmiş video
:drunk:
tabi ben bunun alasını dinle birleştiriyorum.
Reisim hünkârım petkim der durur. Bir inceleyeyim dedim. Hakikaten çok ucuz ve uzun vadeli çok iyi gelecek bir şirket. Gözüme çarpanlar
Bursa ve Kayseri gaz dağıtım bunun iştiraki
Star rafineri %12 hisse
Zaten halka arz fiyatı 2,04 milyar dolar.
Rüzgar enerjisi santrali vs de var enerji yatırımları.
Bu çetelerin elinde bulunan kredili malları satıp ellerini rahatlatmak için mi yapılıyor acaba? Malum yabancı gelmedi bunlara da faiz koyuyordur. Nihayetinde bizim memlekette şirketler fakir patronları zengindir. Kazandıkları parayı sermayeye eklemezler, kişisel servetlerini aktarırlar, kredi ile donerler. Yerli ve milli spekulatorlerimizde farklı birşey yapmaz.
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Teknolojiyi kullanarak rakiplerini elimine eden İsrail, kendisine kullanıldığında nasıl olacağı ile yüzleşti bugün…
70 civarında İsrail komandosu ve Amerikan ile İngiliz Yemen’e sızarken tespit edildi ve tuzağa düşürülerek Husiler tarafından imha edildi.
Rus uydu gözetleme sisteminin tespit ederek bilgi verdiği tahmin ediliyor….....
BU GÖRÜNTÜLER DOĞRU MU UYDURMA MI ACABA.....
https://x.com/murkan06/status/1822593593925632434
iran bu gece saldıracağını açıklamış 1
avrupanın en büyük nükleer santralinde yangın başladı 2
:drunk:
Çok basit yalın anlatım ile
Kredi not artışı fln ...değil
Nasıl ki merkezin kasasını boşalttılar
Nasıl ki emeklinin cebini boşalttılar
Nasıl ki çalışanın maaşını erittiler
Aynısı hisse taşıyan yatırımcıya yapiliyor
Bunların hergun milyonlarca sattığı bankofensar üzerinden...
Sizin hisseleriniz
İnsallh bir hafta ertelemez.hafyaya bu saatlerde sharm el sheik e ucacagiz yaz tatili için.aile boyu...uçak ve transfer maliyetine rağmen Türkiye'ye göre daha ucuz.eski bir turizmci olarak gidişat pek parlak değil...herkes vatandaşı dürtüyor.o yüzden bı daha içerde tatil yok.parami yabancı yesin daha iyi enayi yerine konmam en azından....ytd
Kim Young : Yaşlı akıl hastası bunak
Trump :Hasta köpekçik roket adam
Kim Young :Korkan köpek havlar
Trump : Bana neden yaşlı diyerek hakaret ediyor? Ben ona asla 'kısa ve şişman' demiyorum.
Kim young :Deli Amerikan pastasını ateşle terbiye edeceğim ,elim her daim masamdaki nükleer butonda
Trump : Lütfen birileri kendisine hatırlatsın, benim de nükleer düğmem var, çok daha büyük ve etkili. Ayrıca benim düğmem çalışıyor
Bu ergen diyaloglarından hemen sonra Kuzey Kore’nin ısrarıyla ve uzlaşma mesajlarıyla Trump, 'tarihi' olarak nitelenen Singapurdaki zirveye katılmayı kabul etti .
Trump ve Kim ilki 2018'de Singapur'daki zirvede olmak üzere üç kez bir araya gelmiş ve
Singapur Zirvesi'nden birkaç ay sonra Trump yaptığı bir mitingde destekçilerine "Kim'le birbirlerine aşık olduklarını" söylemişti. Trump "gerçekten bana güzel mektuplar yazdı. Harika mektuplardı. Birbirimize aşık olduk" ifadelerini kullanmıştı.
Mollalar-İsrail-ABD üçlemesinin şu ara diyalogları bana 2017-2018 ABD –Kuzey Kore gerginliğini hatırlattı
gününüz aydın kazancınız daim olsun inş
Günaydın cemaat bol kazanclar
Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ağustos Pay Vadeliler,
https://i.hizliresim.com/2e55iuu.PNG
Yavaş al ,namıssız...Short olan vardır...
Nasıl bir dipten dönüştü öyle o
şu an yükselişin dönüş yeri yeni kanal oluşumunu ve yeni maliyetlerin gidişatını yani gün içi trade kanalını belirleyecek
https://i.hizliresim.com/mtcdc1m.png