https://x.com/fire_ozgur/status/1897301893334057201
Printable View
China says it is ready for 'any type of war' with US
Dünyada iki güç vardır.Biri Rusya biri Abd
Daha önce buralarda ifade ettim.Abd pazarlarını Çinli çekik gözlülere kaybetmek istemez Ruslar da kendine kardeş istemez.
Çin umarım bu kavgaya girmez.
Avrupa birliği ülkeleri lojistik anlamda Çin’e yanlamazsa ki bu mantıklı değil ama parayla satın alınabilecek siyasetçileri var, Çin her türlü burada dayağı yer. Ayrıca Rusya’nın Çin’e coğrafi yakınlığı ve yakın bir cephe açması haricinde çok fazla bir fonksiyonu olmaz kanaatindeyim. Neden? Çünkü Rusya’nın çok ciddi bir teknolojisi ve disiplinli bir ordusu yok. Karınca kararınca fukara bir nükleer gücü var.
Dolar euro paritesi birkaç gündür froto lehine gelişiyor. Yükselişin nedenlerin biride bu galiba.
Kuruluştan yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:
Ford Otosan, Koç Holding bünyesinde bulunan satın alma ve tedarik zinciri şirketi KoçZer’in yeni geliştirdiği kiralama ve satın alma modelinden yararlanarak Dinçer Lojistik iş birliği ile Ankara Akyurt’ta yeni bir yedek parça dağıtım merkezi açtı. Yedek parça tedarik zincirinde verimliliği artırarak Ford Otosan müşterilerine daha hızlı hizmet sunacak merkezin açılışına Ford Türkiye İş Alanı Lideri Özgür Yücetürk, KoçZer Genel Müdürü Serhan Turfan, YDS Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Yakupoğlu, Dinçer Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Dinçer ve City Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Duru katıldı.
Türkiye’nin lider otomotiv üreticisi Ford Otosan, yedek parça tedarik zincirinde verimliliği artırmak ve müşterilerine daha hızlı hizmet sunmak amacıyla Ankara Akyurt’ta yeni bir yedek parça dağıtım merkezi açtı. Koç Holding’in satın alma ve tedarik zinciri yönetimi alanında uzmanlaşan şirketi KoçZer’in yeni geliştirdiği kiralama ve satın alma modeli kullanılarak hayata geçirilen bu dağıtım merkezi, Ford Otosan’ın lojistik süreçlerini optimize etmeye yönelik yenilikçi iş modellerinin bir örneği.
KoçZer tarafından kiralanan ve Dinçer Lojistik’in işleteceği yedek parça dağıtım merkezi, Ford Otosan’ın yedek parça dağıtım operasyonlarında hız ve etkinliği artırmayı hedefliyor. Dinçer Lojistik’in sağladığı depolama hizmeti ile birlikte City Lojistik firmasının lojistik koordinasyon desteğiyle süreçlerin daha verimli yönetilmesi, sağlanacak. Böylece başta Ankara ve çevre illerdeki Ford bayileri olmak üzere, yedek parça tedariğinin hızlandırılması ve özellikle doğu bölgelerindeki bayilere 24 saat içinde parça tedariğinin garanti altına alınması planlanıyor.
Bu açılış, Ford Otosan’ın yenilikçi lojistik yönetimi ve operasyonel verimlilik odağını güçlendirirken, aynı zamanda sektörde yeni bir dağıtım merkezi yönetim modelini hayata geçirmesi olarak ön plana çıkıyor. Sancaktepe’den sonra Pelitli’de, Almanya’da ve Polonya’da yedek parça dağıtım merkezi açmış olan Ford Otosan, Ankara Akyurt ile beşinci yedek parça dağıtım merkezini devreye alıyor.
Özgür Yücetürk: “Ford Otosan olarak yenilikçi çözümlerle fark yaratıyoruz”
Ford Otosan Türkiye İş Alanı Lideri Özgür Yücetürk, bu yeni yedek parça dağıtım merkezi yönetim modeline ilişkin şu değerlendirmede bulundu: "Müşterilerimize en hızlı ve en kaliteli hizmeti sunabilmek için operasyonlarımızı sürekli olarak geliştiriyoruz. Ankara Akyurt’ta açılan bu yeni yedek parça dağıtım merkezi, lojistik süreçlerimizi daha da güçlendirerek Ford bayilerine hızlı ve kesintisiz bir tedarik sağlamamıza olanak tanıyacak. KoçZer ve Dinçer Lojistik ile gerçekleştirdiğimiz bu iş birliği, lojistik yönetiminde yeni bir model sunarken, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarmak için attığımız önemli bir adımdır."
Konu ile ilgili değerlendirmede bulunan KoçZer Genel Müdürü Serhan Turfan, yeni yedek parça dağıtım merkezinin 9 aylık titiz ve çok paydaşlı bir çalışmanın sonucu olduğunu belirtti ve “Ankara Akyurt Ford Otosan Yedek Parça Dağıtım Merkezi, 25 bin metrekare kapalı ve 25 bin metrekare açık alanıyla Türkiye otomotiv sektörüne önemli bir katkı sağlayacak. KoçZer olarak, bu süreçte tüm paydaşları bir araya getirerek iş birliğinin en verimli şekilde hayata geçmesine katkı sağladık. Başta Ford Otosan olmak üzere, sürecin her aşamasında emeği geçen Dinçer Lojistik ve Yakupoğlu Deri Sanayi ekiplerine teşekkür ediyorum” dedi.
Etkinliğe Ankara’daki Ford bayileri, KoçZer, Dinçer Lojistik, City Lojistik ve YDS yetkilileri ile Ford Otosan’ın yöneticileri katıldı.
Ford Otosan hakkında
Ford Otosan (Ford Otomotiv Sanayi A.Ş.), Ford Motor Company* (%41) ve Koç Holding’in (%41) eşit oranda hisse sahibi oldukları halka açık (%18) bir şirkettir.
1959’da kurulan Ford Otosan komple bir aracı, motoru da dahil olmak üzere, tüm süreçleriyle tasarlamak, geliştirmek ve test etmek için gerekli tüm birikim, yetenek ve altyapıya sahiptir ve Ford Avrupa’nın en büyük ticari araç üretim merkezi konumundadır.
Kocaeli Gölcük ve Yeniköy Fabrikaları, Eskişehir Fabrikası, İstanbul Sancaktepe Ar-Ge Merkezi ve Yedek Parça Dağıtım Merkezi, Romanya Craiova Fabrikası ile 4 merkezde faaliyet gösteren Ford Otosan, 25.000’den fazla kişiye istihdam sağlamaktadır. 2000’den fazla Ar-Ge mühendisi ile Türkiye otomotiv sektörünün en büyük Ar-Ge organizasyonuna sahiptir. Eskişehir Fabrikası Türkiye’de araç, dizel motor ve güç aktarma organlarını aynı merkezde üretebilen tek fabrikadır.
Son 13 yıldır otomotiv sektörü ihracat şampiyonu ve son 9 yıldır Türkiye ihracat şampiyonu olma başarısını göstermektedir. Türkiye'nin en büyük ikinci sanayi kuruluşu olan Ford Otosan, Borsa İstanbul’daki en değerli otomotiv şirketidir.
‘Gelecek Şimdi’ vizyonu doğrultusunda Sürdürülebilir Kalkınma Amaçları’na ulaşma yolunda birçok başlıkta toplumsal yatırım çalışmaları yürüten Ford Otosan, 2021 yılında Bloomberg Cinsiyet Eşitliği Endeksi'nde Türkiye’den yer alan ilk ve tek sanayi şirketi olmuş, 2022 ve 2023’te listedeki konumunu güçlendirmiştir. ([http://www.fordotosan.com.tr)](http:...otosan.com.tr))
KoçZer Hakkında
2003 yılında Koç Topluluğu Şirketleri’nin dolaylı satın almalarının merkezileştirilmesi amacıyla kurulan ve yıllar içinde satın alma ve tedarik zinciri dünyasında yarattığı yenilikçi modelle sektöre yön veren KoçZer, Koç Topluluğu’nun yanı sıra yurt içi ve dışından müşterilerine lojistik, malzeme, medya ve hizmet satın alma çözümlerinden ikinci el emtia, endüstriyel atık ve hurda satışına kadar geniş bir alanda kurumsal satın alma ve tedarik zinciri yönetimi hizmeti veriyor. Fortune 500 Türkiye listesinde ilk 100 şirket arasında yer alan KoçZer, başta Promena olmak üzere geliştirdiği dijital çözümler ile satın alma ve tedarik zinciri yönetimi alışkanlıklarını değiştiriyor. Detaylı bilgi için[www.koczer.com](http://www.koczer.com)adresine başvurulabilir
Bugün gayet iyi...
Ne oldu koç ların yönetim mi değişti. Hükümet koçlarla anlaştı mı ? Ne diyor youtube daki o eleman.?
alonso umarım tutuyorsundur?
Dudunun selamı var, daha kuvvetli sıvazlayın diyor
Dudu dan haberin var mı Osman?
sağlık sıhhat sorunu yoktur umarım.....
https://i.hizliresim.com/qcpom7m.png
herkes sağlıkta olsun da...
bak Osman..
TTRAK bugün kapanış..
0,618 i geçti,
0,786 yı geçti..
1,618 i gördü.....
bir önceki tepe-dip ten attın mı fibo yu...takip et
Dudu ortada görünmüyorsa ya alıyodur ya satıyodur demişti birisi :d
Düşerken çıkmaz o piyasaya tam onun zamanları aslında çıkması lazım.
birbirimizi kırmadan, farklı görüşlere müsamaha göstererek, Byd Seul-U double engine Rsx synthesizer test drive yapabiliriz.
Bugünde maşallahı var...... Daha önce eur/usd paritesine değinmiştim..... :)
Trix görebilen varsa Dudu'nun geliş tarihi orada belli olur :)
Dudu'nun selami var: Inanan kalacak, inanmayan gidecek. Sessizlige bakilirsa inanmayanlar cogunlukta idiler ve cogu beyaz atlara binip gittiler..... [emoji1][emoji1]
Ytd
SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dudu nun selami var.
Aklimizi alacak, 3 erro, huzur ret tusunda deyyyo
Ankesorlu Telefondan jeton kullanılarak gönderildi.
Dudu dan selam getirdim. Kösele fiyatları ne alemde diye soruyor
Ahtapod adasından dumanla gönderildi
Fort Connekt Media
Kendisini dudu, dudu'nun arkadaşı, dudu'nun yakini vs olarak tanıtıp sizlere hisse al, sat, tut tavsiyesi verenlere, selam gönderenlere, okşayın diyenlere, aşkı nateşi yakar mı şateşi şarkısını söyleyenlere, aklımızı alacak, donumuzu alacak diyenlere inanmayınız. Böyle diyenleri en yakın Fort bayisine bildiriniz.
Fort Media aracılığıyla Fort Hilux 4x3 aracımdan geri fites sensöründen gönderildi.
dudu abiden selam getirdim. ekmek bulamıyorsanız ahtapot yeyin lan, diyor.
Jim Farley kendi pazarlarına odaklandığını çokça ifade ediyor.
Trump tarifeleri konusunda endişeliler.En hazırlıklı olarak kendilerinin olduğunu düşünüyorlar.
Kanaatimce -şahsi düşüncem hiçbir sağlam açıklamaya dayalı değil- Avrupa pazarını ve geleceğini kendi güçlü ortaklığı ve sahibi olduğu ford otosan üzerine şekillendirdiklerini düşünüyorum.
Trump a gelirsek onunla ilgili kanaatim de o herkesle masaya oturabilir abd yi temsil ediyor masaya oturmadan önce masayı deviriyor ve sonra el sıkışıyor.
Kendi etki alanını düzeltmeye çalışıyor abd kıta amerikası ve rusya.Sonra çin e sıra gelecek.
Çin in tüm tedarik şirketlerini abd ye entegre edecek.
Geçen günlerde digital para rezervi sistemini imzaladı.Adım atacaklarını resmi olarak duyurdu.
Abd her masada varız olacağız diyor.
Bu Ay’a indikleri videodan sonra en ikonik adımdı aslında.
Zamanla her şey oturacak.
Abd şirketleri kapitalizmin belkemiği.Kapitalizm yok oluncaya dek Abd etki varlığını arttırarak devam ettirecek.
önce global sonra sektörel sonra şirketsel olarak bakarım her meseleye.
Ytd
kap:
Ford Otsan, ağır ticari araç faaliyetlerinin devamlılığını teminen Ford Motor Cmpany ve Ford Globl Technologies LLC ile "Ford Trucks İş Anlaşması" ve Ford Motor Company ile "Ford Trucks Marka Lisans Anlaşması" (ikisi birlikte, "Anlaşmalar") imzalamıştır.
İlgili Anlaşmalar, taraflar arasında imzalanan 2011 tarihli Global Cargo İş Birliği Anlaşması ve Global Cargo Ticari Marka Lisans Anlaşması'nın yerine geçmek üzere, Ford Motor Company Brazil Ltda.'nın Güney Amerika'daki Sao Bernardo do Compo ağır ticari araç fabrikasının kapanmasının ardından güncel iş koşullarını yansıtmak amacıyla imzalanmıştır.
Bu Anlaşmalar uyarınca Ford Otosan, halihazırda faaliyet gösterdiği pazarlar için 15 metrik tonu aşan Ford markalı ağır kamyonların münhasır üretim ve dağıtım haklarına sahip olmaya devam edecek olup, gelecekte değerlendirilebilecek kimi ilave pazarlar için de ilgili hakları edinmektedir. Ford Otosan ayrıca Ford'dan ürün geliştirme ve üretime yönelik fikri haklar ile Ford ticari markaları için lisans almaktadır.
Söz konusu haklar ve lisansların karşılığı olarak Ford Otosan, Ford Motor Company'ye pazar ücreti, marka lisans ücreti ve fikri mülkiyet ücreti ödeyecektir. Türkiye pazarı için üretilen ürünler yalnızca fikri mülkiyet ücretine tabi olacaktır.
Anlaşmalar 31.12.2038 tarihine kadar geçerli olacak şekilde imzalanmış olup, taraflardan herhangi birinin aksine kararı olmadığı takdirde ikişer yıllık sürelerle yenilenecektir.
İşbu açıklamamızın İngilizce çeviri metinlerinde herhangi bir farklılık olması durumunda, Türkçe açıklama esas kabul edilecektir.
https://www.dunya.com/sektorler/ford...-haberi-767623
YArın bu haber hisseyi nasıl etkileyecek görelim.
ytd.
Dedikodu,dedi kodu,dedi kodu.... Temel yok, analiz yok..hiç bir halt yok..İtibar etmeyin yazılan herşeye X'de..
Iveco/Sra: Ford Trucks ile güvenlik, verimlilik, kalite ve sürücü konforunda yeni standartlar belirleyen bir ürün yaratacağız11/03/2025 14:05:42
Iveco Group N.V.'nin hafif, orta ve ağır ticari araçlar tasarlayıp üreten ve pazarlayan markası IVECO ile Ford Otosan’ın ağır ticari araç markası Ford Trucks, bugün önemli bir anlaşmaya imza attı. Bu anlaşma, ağır hizmet tipi kamyonlar için yeni bir kabin tasarımı ve mühendisliği geliştirilmesini kapsayan bağlayıcı bir Ortak Geliştirme Anlaşması (JDA) olarak duyuruldu.
Bu anlaşma, iki şirket tarafından 14 Mart 2024'te açıklanan münhasır, bağlayıcı olmayan Mutabakat Zaptı'nı (MoU) operasyonel bir projeye dönüştürüyor. JDA, geçerli olduğu yerlerde ortak kaynak kullanımının yanı sıra yeni bir ağır hizmet tipi kamyon kabininin ortak geliştirilmesi için sözleşmeye dayalı bir çerçevedir. Her iki şirket, kabinleri kendi tesislerinde üreterek belli başlı tasarım konseptlerini özelleştirecek ve ürünlerini kendi markaları olan IVECO ve Ford Trucks çatısı altında pazarlayacak.
Yeni kabin, her iki markanın rekabet gücünü yükseltecek şekilde tasarlandı. Aynı zamanda yakında yürürlüğe girecek AB Doğrudan Görüş Standardı'na uygun bir yapı sunarken, azaltılmış karbon emisyonlarına katkı sağlayan geliştirilmiş aerodinamik özelliklere de sahip bir çözüm sunacak. Odak noktası, maliyet verimliliği ve tüm güç aktarma organlarıyla tam uyumluluk önceliğiyle kabin konforu, güvenlik, aerodinamik ve modülerlik olacak.İlk kabinlerin 2028 yılına kadar üretime hazır olması bekleniyor. Bu anlaşma ve ortak çabalarının bir sonucu olarak, iki şirket, önceden planlanan kabinlerden çok daha üstün olan, son teknolojiye sahip yeni bir üst düzey modüler kabin ailesine ulaşırken, yatırımlarda önemli tasarruflar sağlayacak. JDA kapsamında tarafların birlikte harcayacağı tahmini toplam harcama 343 milyon Euro'dur.
İmza töreninde Iveco Group CEO'su Olof Persson ve Iveco Group Kamyon İş Birimi Başkanı Luca Sra, Ford Otosan Genel Müdürü Güven Özyurt, Ford Trucks'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emrah Duman, hazır bulundu.
Iveco Group Kamyon İş Birimi Başkanı Luca Sra şunları söyledi: "Bu Anlaşma ile Ford Trucks ile ortaklığımızı bir sonraki seviyeye taşımaktan heyecan duyuyoruz. Mühendislik uzmanlığını paylaşarak ve güçlü yönlerimizi birleştirerek, güvenlik, verimlilik, kalite ve sürücü konforunda yeni standartlar belirleyen bir ürün yaratacağız. Bu anlaşma, hem IVECO hem de Ford Trucks'ın pazarda en ön saflarda kalmasını, yeni düzenlemelere uymaya hazır olmasını ve müşterilerimize olağanüstü kalite ve değer sunmasını sağlayacak stratejik bir hamledir."
Ford Trucks'tan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Emrah Duman, Ford Trucks'ın mühendislik, inovasyon ve ağır ticari araç endüstrisi için yüksek kaliteli çözümler sunma konusundaki kararlılığının altını çizdi: "Ford Trucks olarak, mühendislik mükemmelliğinin sınırlarını zorlamaya kararlıyız. Bu Ortak Geliştirme Anlaşması, yalnızca endüstrinin gelişen standartlarını karşılamakla kalmayıp aşan en son teknoloji çözümlerini tasarlama ve geliştirme yeteneğimizin bir kanıtıdır. IVECO ile güçlerimizi birleştirerek, maliyet verimliliği ve mevzuata uygunluğu sağlarken, güvenlik, aerodinamik ve sürücü konforunda yeni ölçütler belirleyecek yenilikçi, yüksek performanslı kabinler sunma yeteneğimizi artırıyoruz."
ForInvest Haber Merkezi ( haber@forinvest.com )
Foreks
ForInvest
vw ve iveco ortaklıkları fevkalade hayırlı işler..
en azından fayadalananlar varmış:)
teknik analiz önemlidir kardeş.....sana parayı teknik analiz kazandırır..
bir önceki fraktal denilen dip ve tepelerden her zaman fibo yu atınız..
0-0,382 kanalı eğer akümülasyon yaparsa destek direnç in olur..ordan 3-4 kere bir tepe bir dip yapar ve iyi para bırakır..
0,5-0,618 karar yeridir..
0,618 de malın yarısı,
eğer geçip 0,786 ya da değer se diğer yarısı verilir...baktın 0,786 yı da geçti 1,618 e kadar gider..0,786 yı geçtiği yerde yine kağıda girersin..
ha, geçemedi aşağı verdi,bu sefer dönüş fraktalından fibo atar 0,236 yı bekler yarı sını orda geri alırsın,
0,236 yı da geçti mi 0,382 de kalanını alırsın..
ne olur o zaman...lot arttırırsın..
yani hiç bir zaman kaybetmezsin..
https://i.hizliresim.com/1g1hh7n.png
yukardaki daireler tepe noktaları, aşağıdaki daireler ise o tepe noktalarının habercisi..stokastik RSI ı açıp görülen ayarlara getirip,
80 in üzerindeki, sinyal kesimlerinde çıkış yapacaksın..fibo 0,618 i geçmiş, 0,786 yı geçmiş gelmiş 1,618 i geçmiş o da yetmemiş 2 ye dayanmış ise,
Allah tan belanı mı istiyorsun:)
%1-2 paralelde de gitme durumu var ama uzun sürmez...sinyal çizgisi ısı çizgisini geçtimi malı vermek lazım..
ondan sonrası için düşüşlerde lot arttırma stratejisi var,
onu da düşerken anlatır, bu ramazan daki hayrımızı yapmış oluruz..
Çok teşekkürler.
Bakalım yarın tekrar 1034 e kafa atmaya çalışacak mı? Yoksa düşük açılıp deneyecek mi veya direk altta mı kalacak. Açıkçası benim anlayışımda, her üç durum da günlük strateji haricinde orta vade için de bir bilgi verecek. Kendi stratejimde yarını karar günü olarak görüyorum.
Açıklamalarınız için tekrar teşekkür ederim.
Hisse 880 den 1040 a ralli yaptı. Hala da güçlü duruyor. Yazan eden 1-2 kişi zar zor. 1200 1100 lerden yuvarlanırken öyle miydi oysaki?
Koçlar bitti , hükümet koçlara karşı , bitirecekler , kötü yönetiliyor!!! Bunları duydun mu dal .
Biriktirme/toplama , temettüler ile emeklilik falan , düşse de alsam!! bunları duydun mu da sat. :halay: Tipler belli zaten.
Müziğin birleştirici gücü, bu kez engelli bireyler için farkındalık yaratabilir!
Pink Floyd’un efsanevi şarkısı The Wall Roger Waters tarafından İzev - İstanbul Zihinsel Engelliler için Eğitim ve Dayanışma Vakfı ’e bağışlandı. Selda Bagcan Funda Arar Kubat, Koray Avcı gibi degerli sanatçılar tarafından Türkçe sözlerle yeniden seslendirildi.
Bu özel projeye destek olmak çok basit:
📌 Şarkıyı izleyerek ve paylaşarak yayılmasına katkı sağlayabilirsin!
Bir tıkla destek ol, bu güzel projeye sen de katkı sağla! 🎶💜
#EngelleriKaldır #İZEV #TheWall #MüziğinGücü #Farkındalık
https://www.youtube.com/watch?v=3dnzLM_N-2Q
Leman Sam dan daha gidecek yolumuz var şarkısı gelsin yatırımcılara.
Keyfilenmiş herkes…
https://i.hizliresim.com/2ra47f1.png
froto nun aynısı..TTRAK
618 i geçmiş, 786 yı geçmiş.......1,618 e gidiyor...alacak mı..alacak..
alttaki stokastik RSI..80 nin üstünde ama yön yukarı...
dün dediğim de oydu..1-2 gün 80 üstü oyalanıp da aşağı veriri..ama verir...mutlaka veriri..