yarısı tesbiti az olmuş, 90'a çekmek lazım, 10'u da sabancının deriz.
Printable View
hissenin bilinirliğine katkım oldukça fazla neden yazıyorsunuz sorusu sorulamaz.
Borcun tamamı kapatilmadi, 12-13 milyon tl lik kısmı için döviz kredi erken ödemesi yapıldı. İlk ceyrek sonunda yeterli nakit vardı ayrıca ikinci ceyrek karı da kullanilmistir. Yine bu dönemde temettü ödemesi için 4,5 milyon tl dağıtıldı. Sirket kendi hisselerini daha önce satınaldığı icin temettünün bir kısmı yine şirkete kaldı.
Asıl önemli olan artık kur riski sıfir. Kurdan tokat yemek yok. Hatta dövizin artması karına olumlu yansiyacak, satislari dövize endeksli.
Bundan sonraki bir senede 45 milyon olan sermayesi kadar karı rahat yazacak.
Bu durumda 4 fk için 4 tl; 5 fk için 5 tl hisse fiyatı oluşacaktır.
Bilici havadan para yağmadığına göre bilanço kalemlerinde oynama ile borçlarda bir film çevirdiler... ha bire iyi haberlerle 2.07 yaptırıp bastılar ...bi film dönüyor ama bakalım filmin sonu ne olacak ?
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bilicinin hakettiği yere gelmesi için bi defa oyuncusunun olması lazım yoksa milyar dolar karda yazsa çarpacağı duvar 2 bandı zor hisse vesselam.. Yatırımcıyı sevmiyor aşağıdan al yukarıdan sat gibi küçğk hesapların adamları biliciler ytd
1.93 kırılırsa kasıma kadar pinekler durur yawşak ...
Bu kadar bekledşkten sonra kırdı say...
Hergün 3 kademe alttan kapatıyo bi arahooop 1.60 adamlar bu kadar küçük düşünüyo... Bu günjerde 2 üstüne atmazsa olacağı bu.. Bütün kötü sözleri hakediyosun bilici.. Ytd
Hergün en yğksek gördüğü yerin 6 kademe altında kapatıyo küçük oğlu küçüksün bilici
Kendilerinden baska satici yok,mal gelmiyor tahtaya,biride adagi gelse alayim istiyor sıkıştı,
Biri coşacak bakalim ya aşağı sert ya yukari sert,fakat yukarda mal yok
HUAWEI VNS-L31 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Dün 700 bin alış yazmislardi ,bugunde asagi kalir yani yok
Şirketimizin*%21,14 oranında iştirak olduğu Biteks İplik Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin Osmaniye*Organize Sanayi Bölgesinde yapmayı planladığı iplik yatırımı için görüşmeler devam etmektedir.
Bu açıklama, SPK Özel Durumlar Tebliği'nde öngörülen*yükümlülük*çerçevesinde, 60 günlük dönemler itibariyle herhangi bir*gelişme olup olmadığı*konusunda ortakları bilgilendirmek amacıyla*yapılmaktadır.
Birader 3 -5 lotun var her gün yazıyosun yok şu oldu yok bu olde ne temel ne teknik bir açıklaman var ... ytd
Ben bira durup borç öder diye düşündüm. ama yatırıma devam dedi buda şunu gösteriyor alıcı sorunu yok dmemek. Bilanço beni mereklandırdı. Sahibinin borsadaki fiyatla alakası yok. Bu kağıt al at 5 yıl sonra sat. Böyle bir kağıt. Alınabileceğini düşünüyorum.
Seker iyi basmus 1 aylikta hep bunu yapiyor,helal olsun be,https://uploads.tapatalk-cdn.com/201...5bfa0a26e0.jpg
Arkadaşlar,"her yiğidin bir yoğurt yiyişi var"derler,,,bilici de "bu şekilde yoğurt yemesini seviyor"
Dolayısı ile,hisseyi iyi tanımaya çalışın,kendi istek ve arzularınıza asla uymaz,
Hisseyi bu şekilde kabul ederseniz,üzülmessiniz.
Yusupf bey burası faydalı bilgilerin paylaşıldığı bir forum 3-5 lotla şirketi karalayıp duruyorsunuz... Biraz faydalı bilgiler paylaşalım...ben de 195 bin lot var sizde 4 te 1 i varsa yine iyi... ytd
2015. Ciro. 87 milyon kar 14,3
2016. Ciro. 82 milyon kar. 3,47
2017. Ciro. 144 milyon kar 15,136
2018. Ciro. 193 milyon.kar 26,370
2019. Ciro 240 milyon kar 32,000
2015 fiyat. 1,1
2016 fiyat. 1,3
2017 fiyat. 1,86
2018 fiyat. 1,6
Fiyatlar bilanconun geldigi dönem ort. Fiyatlari
Piyasa degeri. 80 milyon
Son 4 yilda piyasa degeri kadar para kazanmis oluyor,2019 dahil,
Yani artik bilici çıplak goren görmeli bilicinin malını[emoji23][emoji23]
Benim satilacak malim yok,
Faizler soyle 16 civarina dusunce fk lar 7/8 lere oturunca ehh 5-6 liralarda bakariz kim almış kim satmış,er geç ederini bulacak ,
Ucuz diye kızmaya gerek yok alım fırsatı iste[emoji848]
2,08 Eğleniyor muyuz gençlik ?:halay:
Endeks düşerken yükselmesi büyük zevk veriyor :)
"2.07 üzerinde tutunursa" 2.19 görebilir
Trübünde de 3 hisse kurdu var hayrını görün, bana düşmez ya sağlam durun ...............
yakın zamanda alıp sattıgım mılletı bekleten guzel bır hısse bılıcı kazananlar hayrını gorsun
Bilsem daha once yazardim
2,16 dedik devre kesti :)
Yatfin yani yabancı alıyor.
2,20 nin üstünde 2,75 var.
3,20 de çanak hedefi.
%100 bilici ile devam.
bende hayırlı olsuna geldim dostlar...yakın geçmişte aldığım ,temel ederi 3,00-3,5 tl ler olan ama bazı küçük çaplı spekçikler yüzünden satmıştım...hep bu hisseye babayiğidin biri gelirse iyi çıkabilir diyordum...benim elimde iken babayiğitler bir türlü gelmeyince bende satmak zorunda kalmıştım...
ben hepinize başarılar diliyorum..
bu gün hem bilici hem de traktör hissesi çıkış yaptılar..hem de sert olarak...bu ikisinde de emeğimiz geçtiği için gurur duydum...her ne kadar elimizde olmazsa da sizler adına sevindim...
bu aralar bir elimde karel ,diğer elimde de doas ile bekliyorum...karel son bir haftadır iyi çıktı ama doas çamura yatıyor..bakalım onunla işimiz olacak...:kahkah:
tekrardan önünüz açık olsun diyorum..
Sonunda devereleri yaktı bilici...bilanço gelir bugün yarın
Var mı haber
Biraz duzeltme yapabilir diye yarisini verdim,inş alim firsati verir arkadaşlar,guzel haraket
Bu kagidin tarzi da boyle iste. Filmin sonunu merak ettigimden az bir miktar biraktim geriye. Bekleyen arkadaslara bolk kazanc diyorum. Saygilar...
Guzel al firsati verdi,teşekkürler tahta oyuncuları,[emoji106]
bildiğimiz bilici hareketi adam gibi alıp başımı gitmem kan kustururm diyor ..Kan kusarız lot kusmayız ...