Sen kartonda yazarken bu başlamıştı harekete :))
Hatta sırf senin yazılarından etkilenerek sattım kartonları, iyikide satmışım:)) Sağ ol varol
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Printable View
Sen kartonda yazarken bu başlamıştı harekete :))
Hatta sırf senin yazılarından etkilenerek sattım kartonları, iyikide satmışım:)) Sağ ol varol
Sende sağol dostum. Açıkçası ben cmbtn da risk aldım bugun mallandım. Kartn, Konya yı götürenler burada pozisyon almış gıbı.. Bır aksilik olmazsa bunuda onlara yaklaştırmak isteyebilirler.. 170 de iken almaktan korktuğumuz malı buradan aldık.. İnşallah pişman olmayız. Ama hareket çok güçlü duruyor..
Hayırlı olsun aslında ben bunu 110 larda alacaktım da ardyz ve armada da pozisyonum vardı gecemedim... sonra karton derken bizde çok erken binemedik trene ama olsun nasip de ne varsa onu yeriz ... saygılar
2021 CMBTN yılı olsun diyelim.. sağlıcakla kalın..:)
saglıklı ve mutlu yeni bir yıl dilerim.
çok şükür uzun yılların acısı çıktı. dibi bulmanın zor olduğu gibi tepeyi kestirmek te zordur.
bekleyen eski yatırımcıların hepsine bol kazançlar dilerim.
yatırım tavsiyesi değildir
:halay::halay::halay:...!!!!
kanal istanbulda iş alacaksa bu sermaye ile ihalelere girebilir mi, devlet te işin içinde olacak sonucta belirli bir sermaye oranı istenir diye biliyorum devlet işlerinde ( torplliler hariç :) )
Hiç bir bilgim yok ama kapasitesi varsa ,sermaye şartı neden aransın ki ? :))
Birde şöyle birşey var bu kanal istanbul ile ilişkilendirme sosyal medyada baya baya dinlendi ortaya atan bile inandi:)) gerçekten böyle birşey varmi? Yoksa sermaya arttırımı haberi mi dışarı sızdı?
Yada paralı bir grup sığ olduğu için hisseye girdi, biyerden malı boşaltıp gidecek mi ?
kanal istanbul un yazılan ekonomik değerini az cok görmüşsünüzdür, bir çok şirket hatta ülkeden bahsediliyor ( çin-katar vs. ) böyle çok parçalı bir işte hazır beton tedarikçisi olarak iş alabilmesinden kastım, yoksa kapalı zarfla ihaleye girmesi değil, başka bir firmanın altında taşeron olarak girse bile sermaye yeterlilik oranına vs bakılır, en azından kendini garanti altına alan firmalar böyle çalışır..
Haber destekli çıkış olsa süper olur aksi halde vurguncu bir zengin tayfası girdiyse tahtaya duman oluruz...
Bugun hacım fazla önceki gunlere nazaran, sanırım bır mıktar realıze oluyorlar.
yani alan satan veya satıp pişman olup geri alan vs vs hacimde artıyor
Bu saate kadar her kademe de mal verdiler. Onlarda haklı kısa zamanda güzel prım yaptırdılar.
Daha hacimli günler olmuştu... spk dan ufak bir ayar geldi ondan panik yapıldı gibi....
Işin rengi yarın belli olur...
Ortak kusura bakma hacim konusunda hakliymissin, en yüksek işlem hacmini yapmış... fiyat zirvelerde iken işlem hacmininde zirve yapması beni hep tedirgin etmiştir... Bugün için aşağı yönlü %5 de stop olurum. Kalan arkadşlara bol kazançlar dilerim...
Asla yatırım tavsiyesi değildir
Hayırlı olsun... stop olmadık şuanlık... biraz ekran kapatmak lazım, çok oynak hareketler, insan sağlıkli karar veremiyor
sırayla biniyorlar atlara.. sırayı yakalayan ihya olmuştur
Bıraz acele ettim gıbı. Hacımin beklenen seviye ye düşmesi lazım alım için. Ancak tahta sıg her şeye gebe. Dun bank of dan. 19 bın lot çıktılar, bugun 6000 civari alım var bu saate kadar.
Ben biraz mola beğenmedim.
321den ben de ayrıldım nasip bukadarmis, kalan arkadaşlara bol kazançlar dilerim
Belkide bürüt takas gelmesi daha iyi olur... https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...5e69982673.jpg
SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
bürüt gelmiş ....genelde bürüt geldiğinde düşüş yaşanıyor ne dersiniz sayın gardiyan grafik ne diyor.... nerelere sarkar ... hep aynı şeyleri diyoruz ama günlükçülerden kurtulmak için gene planlı bence..... ama bunuda kullanıp aşagı basıyor....
Oyuncu brüte düşmemesi için bence elinden geleni yaptı ve devre kesmedi. Cment taban olduğunda kağıdı riskli bölgeden yukarı taşıdı hatta.
Bir önceki brüt sanki 4. Devreden sonra gelmişti. Burada 2. Devre bir önceki gün kesmişti. Yani normalde gelecek olsaydı önceki akşam yayınlanırdı kapta. Ne hikmetse bir sonraki gün oldu.
Brüt oyuncunun gücüne ve isteğine bağlı. Her oyuncu tahtasında günlükçü ister. Alır verir mal taşıtır. Brütte sıkıntı şu: kredili oynadıkları için oyuncular, kredi kapanınca kredili malı satması elden çıkarması gerekebilir.
Tahtasında günlükçü istemese açılışta tavana yapıştırır, tavanı gören bizim gibiler zaten mal satmıyoruz hatta dahada yapışıyoruz mala.
brut bu tahta da tam zamanında geldi.. İşte böyle olmalı..
sabah baya dökülen oldu sanırım
2012'den beri bekleyen arkadaşlara selam olsun.... :)
gedikliler ortaya çıkmaya başladı..
beklerken ömrü vefa etmeyenlere selam olsun..:)
Bende varim 2010 lardan
Yatirim yaptik bekliyorum ya nasip artik.
Cmbtn nereye kadar gider fikri olan veya onsezisi olan varmi
Hisse. Net te bazen kağıt yorumlarını okuyordum bugün foruma dahil oldum.