https://s15.directupload.net/images/181205/htydtvfk.jpg
Printable View
Bu ekranı nereden görüyorsunuz
MI 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
kimseden ses çıkmıyor ne diyorsunuz 60 a yolculuk mu var yoksa korkutup alıp zıplayacak mı ölü kedi sıçrayışı
kimse yok mu dediğin için , önceki sayfalarda söylemiştim rkı ( kısaca ırza geçen adam) bedelli konusunda özellikle cemasta mimlidir. bu hareketin peşine bedelli yapmazsa ben de birşey bilmiyorum ahanda görün bakın ! ben ki hdfgs 2.60 tayken bedelli yapacaklar dikkatli olun demiş adamım sonrası malum. Allah kimseyi bunların insafına bırakmasın!
YTD.
tabi bunları söylerken misal ben hdfgs 5.22 lerden almış adamım sonrasında az bi zararla kol kestim en 2.55 lerden. sorsanız herkes kendince haklı spek de diyor ki " iyi de arkadaşım sen kazan patron kazansın ky kazansın eee ben????" yoksa şuan piyasada herkes zararda bu tür hisselerde beklemek sıkıntı evet ama asıl sıkıntı üstüne bir de sizden para istemeleri:rtfm:
ytd.
Sen dert etme bu senedi herkes biliyor...buradakiler...tavani da tabani da surpriz gormez
..7 tl goren kagit degil mi bu...
Kek mi yuh
Bende yok ama her an alabilirim de...portfoyun % 5 i gibi faxla degil
..kumarlik
Yakin zaman once 5 tl idi. Ordan maliyetlenene sat demek de dogru degil...ne dedik bu kagidi herkes bilir
Satış varsa alanda var demektir.müthiş bir mal değişimi yaşanıyor.Son bir haftadır satanlar satıyor da alanlarında bir bildiği var ki alıyor.
Kimseye yatırım tavsiyesi değildir
Arkadaşlar farkettiniz mi Fiili dolaşım yüzde kırk yedi ye çıkmış.Bu kadar yüksek hacmin nedeni anlaşılıyor.
Kimseye yatırım tavsiyesi değildir
ya ne alması arkadaşlar hepiniz mi acemisiniz aradaki gerçek alışlar sadece operasyonunun dışında kalan orta büyük küçük yatırımcıların kalan alışlar bence kendi mallarına başka kurumlardan gösterilen alışlar. ah ah anlatıyoruz anlatıyoruz yine aynı.. bedelli kokusu var bence bu işte!
YTD.
Aynen bir cepten ötekine yedire yedire düşürüyorlar.......elde kalanların hepsi kar nasıl olsa onlar için ...ha dönecek ha uçacak diyerek alanlara geçirmece....agalara aferin.....çok profosyoneller
Operasyon bitti
Kağttakiler uzun yıllar bekler artık
Inşallah bedelli açıklamazlar bunun üstüne.....dua etmekten başka çare kalmadı artık
Hepimize geçmiş olsun
ne zaman ki dışardan alımlar azalır o zaman yalandan yukarı tekrar gel gel yaparlar ama alıcı buldukları sürece soluksuz çakarlar demedi demeyin!:rules:
YYTD.
ailecek oturduk cemaş izliyoruz :drunk:
hacimde halkbankı geçti. birkötü haber gelir mi merak ediyorum. ??? hacimde ilk 4 te.
1 e yolculuk hatta altina
şirketin sermayesi kadar işlem olmuş hayret ki ne hayreti.....kim satıyor ...kim alıyor....tüm türkiye oturmuş düşerken bu kağıda alım emri gönderiyor herhalde
70 krusta burdayim
Rıza kedinin fareyle oynadığı gibi tahtayla oynuyor. Nerdesin SPK.
Yazdıklarım Hayāl Ürünüdür. Herkes Aklını Kullansın. Akıllı Olsun. YTD
Mutlaka tepki verir
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
1,40 a mi
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şirketle ilgili çok kötü bir haber var demekki şirket zaten öz sermayesini kaybetmiş vaziyette....iflas mı etti acep
Alış yaklaşık 100 milyon lot
Satis yaklaşık 72 milyon
Tabanda 3.5 milyon
Kim alıyor bu kadar lotu. Cep to cep sanki.
Yazdıklarım Hayāl Ürünüdür. Herkes Aklını Kullansın. Akıllı Olsun. YTD
işbank cemaşının ocağına incir ağacı dikti...30 milyon lot açıktan sattı...Halada satıyor.
Bu tarz kağıtlarda çok rast geldim Seans içinde Tabandan Tavana yada Tavandan Tabana seans sonuna doğru kırarsa tabanı herşey olabilir
VTR-L29 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
3-4 sene önce 0,5 lerden geldi buraya.
maliyetleri bedava.
çok düştü diye atlayanları mal sahibi yapıyor gibi geliyor ama totelde yarın bir taban daha yerse toplam portföyün % 5 8 arası mallanacam gibi. kumarlık. bir değimle.
tamamen rulet yani.
artık kutudan ne çıkarsa :oleyo:
Geçmiş olsun
yatirim tavsiyesi degildir.