Bursa Çimento nun temeli Afyonla kıyaslandığında daha iyi ve hisse sayısı daha az.
Dolar bazında uzun yıllarrın dibinde.
Bu haftanın bir tavan hisse adayıda olma ihtimali var.
Bakalım gerçekleşecek mi?
Printable View
Bursa Çimento nun temeli Afyonla kıyaslandığında daha iyi ve hisse sayısı daha az.
Dolar bazında uzun yıllarrın dibinde.
Bu haftanın bir tavan hisse adayıda olma ihtimali var.
Bakalım gerçekleşecek mi?
bu iki büyük ortak beraber hareket ediyorlar ve her istediklerini yaptırıyorlar bu ikisinden birisi BUCIM,den gitmeli hangisini tercih edersiniz diyecek olursanız i.T derim adamın el attıgı bütün hisselerin veya şirketlerinin fiyatını hiç edip habire topluyor ..
BUCIM,e bakınca içi dolu sadece bir çimento veya beton olarak degil iştirakleri ile bir holding durumunda bence: bol şanslar
afyon 7.33 :bravo:
bucım 5.98 :kahkah:
baskılamaya devam adiler ..
https://invst.ly/o-lqe
bakalım 6,10 üzerine atabilecekmi ıkınıp sıkınıp duruyor:
birgünde tavan yapta şaşırt bizi bugüne kadar yapmadıgın bir durumdan bahsediyoruz hiçbir zamanda yapmayacaksın başında i.t ve avanileri oldugu sürece bilgisayar önünde 8 saat nöbet yazmısın adamlara gözlerini dahi kırpan kapıda solugu alıyor::kahkah:
Yonetim kurulundan semaye artirimi karari cikmis.Yaklasik 1 ay once.
Spk ya basvuruldumu.Bu konuda bilgisi olan var mi?
Cogunluk hisseyi ele gecirmek isteyen var ise ya ruchan haklarini toplayacak.Yada borsadan direk hisse alacak.
10 yildir bu hisse bolunmemis.
Cok ilginc.
Sadece 75 milyon hisse var.
ben şahsen bedelliye katılacagım kimseyi etkilemek istemem ..
bedelli ile son rutuşların yapıldıgı kanısındayım ..
14 yıllık uyuyan bir şirket var ..
cemts ve roda limanıda ayrı bir deger..
2019/3 çeyrekte 5 milyon kar yazdı roda %50 olarak
son ekisperist degeri 84 milyon $ %50 si 42 milyon dolar ..ben ayrıca araştırdım tamamı için 300 milyon $ bahsediliyor..
kabaca bir hesaplama ile bucım cemts%58 ve roda %50 toplam degeri 1,5 milyar euro ..?
bir bomba patlatacaklar,da nasıl etkisi olacak BUCIM,de önemli olan bu..?
bu kadar ıkınıp sıkınmalar ve hisseyi baskılamanın nedeni bekleyip görecegiz..
Anladigim kadari ile Ac gozluluk teorisine gore hareket eden bir spek var anlasilan.
Ac gozluler hic bir kazanamamistir diyerek spege mesajimizida vermis olalim.
Bir gun biri gelir.
Finansal yada siyasi yonu cok guclu biri.
O zaman cok seyde degismis olabilir.
Yada bakmisin zaman bitmis ve oyunda son bulmustur.
Bilmeyen biride sanki kağıt uçmuş gitmiş çarpmak için ky gel gel yapıyorlar yıllardır bu fiyatlarda sürünüyor ben 3 yıl önce 6,88 maliyet ile almaya başladım ve o fiyatı şuana kadar görmedi daha 6 tl bile olmayan hissenin neyini çarpacaklar ky yatırımcı zaten bu fiyatlarda iken bakmaz 10-20 tl fiyatına geldiğinde ancak dikkatlerini çeker :p
Cıtıbank yabancı son bir ayda bütün aracı kurumlar üzerinden 1.000.000 lottan fazla alım yaptı ve hergün almaya devam ediyor. Ky uyumaya devam etsin uyandıklarında iş işten geçmiş olacak :notr:
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Yonetim kurulu bayagı yaşlı gözüküyor.
https://quotes.wsj.com/TR/XIST/BUCIM...profile/196278
Pek aralarında genç yok gibi.
Sanırım rekabetçi üretim için fabrika yenilenecek, Bu da bayağı para ve zaman alır. Tabi sonrasında ürünü satacak pazar da önemli. iç piyasada inşaat ve çimento sektörü ölü, ihracat potansiyeli yakalanırsa iyi
Bu fabrikayı mezara gömün ki herkes hisseleri satsın it ve Gökçen bedavaya hisseleri alsın bi bitmediniz.en iyi bilançoda bile hisse prim yaptırılmadı neden çünkü dışarıda olan mallarda gözünüz var aç köpekler gibisiniz.sizide bir gün birileri gereken cevabı verir.zeki murenin(tsk bıraktığı) malların peşindesiniz.itin elinde%51 ve fazlası var.spk üç maymunu oynuyor.çagrı yapılmasına gerek yok deyip eş geçiyor.fabrika da çalışan üst düzey makamlar hepsi kendi adamları hep aynı nakarat cevaplar sektör kötü, biz iyi zamanında gördük be ****ler.burda bulunan hissesi olan insanların ahı yedi sülalenizden çıksın . ********ler.
Ağzına sağlık ama sağmal inek gibi sağıyorlar Bucim i neden rahat bıraksınlar ki ? çalışanlar açıktan yüksek primde alıyor. Kısaca keyifler yerinde bir ömür süründürmelerinden çekiniyorum. Zaten ben bu hisseye olur da bir ara kopar gider diye girdim. Ama ne kadar uzun olur ? onu bilemeyiz son 12 yıl karanlık :(
En kötü ne olabilir diye düşünüyorum da.;
Yeterli hisse coğunlugunu saglayip birsa kotasından çıkmayı düşünüyor olabilirmi acaba Tarman.Můmkün mü bu?
borsa,da sagmalık inekler varken neden borsa kotasından çıksın..?
.bursa çimento 1000 dönüm arazi içine 250 dönüme kurulmuş gerisi boş arazi bursa beton kurulu olan yerler ise çok degerli
roda zaten borsa dışında cemts borsada ..
borsa kotsaından çıkması için %95 eline geçirmesi lazım şayet bu olmuş ise diger %5 çagrı yapar şu fiattan alıcıyım diye borsa kotasından çıkarıp BUCIM yabancıya satar gelecek olan parayıda cebe atarlar böylecek yatırımcıda havasını almış olur:
yaparmı yapar bu kayserilinden herşey beklenir ..
sadece bir beyin fırtınası yaptık olacak diye birşey yok tam terside olabilir..?
Artık bøyle dusunuyorum.10 yildir elimde hisse dolar bazinda 3 de 1 fiyatta.
ortak çok eskilerdenmişiniz :desen 10 yılını yediler bu ********ler..?
ben BUCIM veya CEMTS satılacak fısıltısını duyunca araştırdım şirket durumunu ve üzerinede gılberd nadda ceo olarak şirketlerin başına gelince ve roda limanının cemts,dan %22 alınca : bu iş tamam diyip hisseye ve İ.T bulaştık ::kahkah:
kayserili denince bin düşün bir iş yap diye boşuna dememişler::wu:
şu gılberd nadda bundan önceki görev yaptıgı çimento şirketlerinin fransızlara satış işini yapan adam ..
şimdide başka bir neden için bucım ve cemts başına gelmiş olabilir..
birara CEMTS ile altı yabancı şirketin ilgilendigini fakat ön plana alman ve avusturya,lı olanlar ön plana çıktı bunlarla görüşmeler devam ediyor diye ortada fısıltılar vardı :zaten fısıltılar çıktımı arkası gelir 2019 sonunda bir haber düşüncesi içinde idim olmadı..
almanların son Volkswagen yatırımı da ..???
Adamların tabutuna bir çivi de benden.
BURSA Ne zaman alınır ?
Tabi ki , bedavaya yakın, tanzim satış yapılırken..
https://i.postimg.cc/CKyvwCJ6/R-438.gif
En cok nefredilen ve kötü anilan yonetim olarak 1. Siradalar anlasilan tum forum icinde.Uzun zamandir burada olan yatirimci arkadaslara bakilirsa.
Ichmoku ve Fisher aylik indikatorleri cok iyi Bursa cimentonun.
Isteseler rahatlikla 10 seviyesine cikarirlar.
Iyi ve saygin anilmaktansa kötü anilmayi tercih ediyorlar demekki.
Topla topla nereye kadar.
biraz çiftetelli oynadı ve tekrar eski haline döndü ..:ss:
Yarın yada cuma gunu 6.50 yi görecek gibi bir hali var.
Kapanışa doğru yaptığı hareket güzeldi.
Afyondan çıkanlar benim gibi şimdi yeni çimento kağıdı arıyordur muhtemelen şu sıralarda.
Geçen hafta Afyon da yazdıklarım ve verdiğim hedefler arşivde.Afyonun geçen haftaki sayfalarında.
Bursa da da beklentim gerçekleşebilir.
Yatırım Finasman 118 bin lot çizmiş tahtada satıcılar kademeleri doldurunca.
O da benden 2 gün sonra Afyona gelmiş gözüküyor.
Eğer Yatırım finansman 1 milyon lot alır ise muhtemelen teorik odaya girer Bursa çimento.
Bursa çimentonun bedelli onayı Spk den hemen gelebilir.
Bu ihtimali ve hikayeyi değerlendirenler var gözüküyor.
Yatırım Finansman ayak izini bıramış bugün , buralarda dolaşıyorum diyor.
Muhtemelen bugünkü alış sonrası Yatırım Finansman.
Afyondan sonra ''Bir kaç dolar için'' Bursa ya düelloya gelecek kimlik kartını bırakıp hazırlığa başlamış.
https://www.youtube.com/watch?v=mLXQ...&start_radio=1
Yıllardır ben bu formdayım sizi hiç görmedim son günlerde geldiniz ve çok sık yazmaya başladınız burada bulunanların çoğu yıllardır hep aynı kişiler kolay, kolay sonradan gelip burada yorum yapanlara pek itibar etmezler. Eğer geriye doğru incelersen özellikle son bir aydaki yatırım finansmanın alışlarının Cıtıbank 'a virmanlandığını görürsünüz:yes: Yatırım finansman afyondaki gibi bir günde 1 milyon bucim alırsa tavana çekip sattığını rüyanda bile göremezsin:one:
'' Yatırım Tavsiyesi Değildir ''
Dogru, yeni geldim.
Gecen gunku 6 ya kadarki cikista alis yaptim.
Bedelli hikayesi var temeli guzel bir hisse.
Biraz derinligi az ,hissenin bir yerlerde toplu oldugu belli.
Bakalim kismet.