olumsuz ki taban oldu 2 gündür en kötü satıldı diye yorumlarız bizde o zaman
bellide olmaz ters dede bırakabilirler
Printable View
olumsuz ki taban oldu 2 gündür en kötü satıldı diye yorumlarız bizde o zaman
bellide olmaz ters dede bırakabilirler
Skumteck ile ilgili soruya şirketin cevabı:
Bahse konu sorunuza ilişkin açıklamamız bugün veya en geç yarın yapılmış olacaktır.
Tekrardan taban olmuşuz...tüm ortaklara geçmiş olsun...skumteck olayı bu kadar büyütülmemeliydi....yapacak bir şey de elden gelmiyor....artık herkes nasibi kadar faydalanacak...
ilginç bir şekilde hiç kıpraşmadan hisselerimi tutuyorum...zaten tradeyi de ne bilirim nede severim...burası da borsadır...bakarsınız supriz de güzel bir haber de gelebilir belli olmaz...ama bu tabanları hiç hakketmediğimize inanıyorum...berkosanın akranlarına bakıyorum onların tahtacıları hisselerine gereken değeri verdiklerini görüyorum..bizim de biraz güçlü tahta yapıcımız olsaydı bu gün belki de 70-100 aralığında olurduk...
ŞİRKETE MAİL ATTIM HEMEN DÖNDÜLER AYNEN BU ŞEKİLDE
İçerden bilgi almanın SPK düzenlemelerinde çok ciddi yaptırımları vardır. Ve bunun takibi de yine düzenleyici kurum ve kurullar tarafından yapılır. Neye göre böylesine bir yargıya vardığınızı bilemiyoruz. Bahsettiğiniz açıklama , SKUMTECH firması ile yapılan anlaşma ile ilgili ise bugün veya yarın açıklama yapılacaktır.
İyi çalışmalar dileriz
İki yıllık mevzuyu son dakika son saniye cuma günü saat 23:59 da açıklasınlar..
İnşallah yaniliyorumdur scumtek meselesi her zamanki gibi yalan oldu gibi ve yönetim bu bilgiyi sizdirmasa çok daha farklı olurdu yonetimlik değil uşaklık yapiyorlar
endeks sert çıkmış görünüyor ama yan tahtalarına baktığımda çoğu ekside...bu nasıl bir iş böyle...neyse yapacak bir şey yok...sabır sabır sabır...nasip nasip nasip...son zamanlarda elimi neye attıysam altın oluyordu...hep dualarınız sayesinde dört ayağım üzeri düşüyordum...umuyorum ki ve temenni ediyorum ki berkosanda güzel haber gelsin...ama taban taban inmesi sanki birilerinin bir şeyler bildiği düşüncesini uyandırıyor bana..
Hacim yokta diyemeyiz, 105 milyon hacim geçmiş. Olumsuz durum varda bilgi sızdırma vs. yaptı ise eğer yazıklar olsun ne diyelim.
benim tavrım değişmez...berkosan değerli bir şirketti bundan sonraki süreçte anlattığımız nedenlerden dolayı daha da değerli olacaktır...hisseye inanmasaydım bu baskıyı gördüğümde dün realize olurdum veya kalkıp da 47 den ekleme yapmazdım...al unut hissesi...değeri bu gün bilmeyenler yarın (gelecekte ) öğreneceklerdir...
bu gün bankama gittim önemli bir işim vardı...benimle ilgilenen memur senin hakkında bu gün başka bir arkadaş ile senin dedikodunu yapıyorduk dediler...espri ile karışık bundan sonra alacağın hisseleri bizimle de paylaşırsın dediler...:kahkah: sizlerin duaları ile ve kısmetimizin de bol olması ile çok şükür güzel kazançlar elde ediyoruz...berkosanı yakın akrabalarıma da çok aldırmışım...uzun vade tutulmalıdır....bu düşünce ile kolay kolay satmayı düşünmem..
Aşağı basmak için acaba güzel bi bahane mi buldular sonuçta açıklanmadı bile . Yada olumsuz izlenimi verip insanlar ters köşe olabilir mi ? Şirketin mevcut piyasa değeri skumteck alımı ile olmadı ki onu bu kadar fiyatlasın .hem böyle şirket borsada neredeyse yok dıyoruz hem ıkı gün taban yiyoruz .
Üstad çok gerildik hayır mübarek gün. bi yorum atsanız da faydalansak yanlış hamle yapmak istemiyoruz .
Ortak olmayı düşünüyordum ama şirket sahiplerinin soyadlarını görünce vazgeçtim :kahkah:
https://i.hizliresim.com/b0tfaw3.jpeg
Önce alıyorlar..
https://i.hizliresim.com/9wn4r12.jpeg
Sonra satıyorlar..
Resmen tahtayı hiç etmeye gelmişler gibi..
Bu işin scumtech ile bir ilgisi yok kanımca,ortada bir pislik olduğu kesin..
Bankof bu tahtada sayısız operasyon yaptı maliyeti sıfırın altındadır bence sorun yöneticilerin menfaatleri ve basiretsizligidir
Yönetim iyi niyetli değil senelerce somurduler
Aynen.Böyle kasıtlı yaparlarsa bu mübarek günde iki yakaları bir araya gelmesin.inşallah.SM-M315F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bu hissede tahtacının olduğundan bile şüpheliyim.. Kağıttan kale gibi o kadar düşük hacimlerle yıkıldı ki yani altlara biraz destek atsa dün kapanışta 19.000 lotla karanlık odada taban yapmasına engel olsa bugünkü taban da gelmezdi. Hisseye kimse destek atmadı tersine bugün panikleyip tabana yazıldılar.. Yönetim de artık iki yıl sonra hangi karara vardılar açıklamak için bir taban daha bekliyor, hissenin durumu umurlarında değil..
İki gündür yaşananlar can sıkıcımı evet can sıkıcı, ama kendi adıma tek bir lot dahi satmadığım için maçın sonucunu heyecanla bekliyorum. Bakalım filmin sonunda şirkete güvenip hissede kalanlar mı kazanacak yoksa bu baskıya fazla dayanamayarak satanlarmı.
bence tahtacı var ama şu anda ky yatırımcısını panikletecek şekilde hareket ediyor...borsanın yıkıldığı günlerde dahi kendi dinamikleri ile başbaşa kaldığında dik durmasını bildi..ama ne zaman ki birileri kasti bir baskı kurunca önce bofayı satışa yönelttiler ardından da kendileri de satarak baskıyı artırdılar...bu sırada panikleyen ky lardan da satanlar oldu...sonuç bu oldu...bence panik yapmamalı hissemizi az çok tanıyoruz...potansiyelini biliyoruz...
çok büyük primler yapmış her hisseye baktığınızda kimi zamanlarda %50 yi bulan çok derin düzeltmelerin (dökmelerin) yapıldığını görürsünüz...yani öyle üç kuruşa beş köfte vermiyorlar...sabırlarımızı bazen çok zorlayabiliyorlar...
şartlarımı gözlemleyeceğim..dün sana da söyledim..eğer o istediğim şartlarım gerçekleşirse berkosana bir takviye daha yapmaktan çekinmem..47 den takviye yapmakta sıkıntı görmeyen ben 47 nin altından her türlü tekrardan takviye yapabilirim...
her zaman söylüyorum bu hisse borsacı dedenin mantığındaki bir hissedir...zamanı geldiğinde kat be kat kazandırma potansiyeli olacaktır...al unut hissesi (yakın akrabalarıma ve dostlarıma söylediğim laftır ) küçük sermayeli ,finansalları iyi ,cirosunu her yıl artıran ve karlılığı da artan ,organik olarak da büyüme çabasında olan bence nadir hisselerden biridir...
sonuçta herkesin kararı kendinedir...kar ve zarar direk sizi etkileyecek...ben tüm ortaklara başarılar diliyorum...
Birileri bizim bilmediğimiz bir bilgiyi öğrenmiş olabilir. Büyük bir ihtimalle çok kötü bir bilanço gelecek.:vk:
Aynen öyle üstadım, kurumsallığı tam olarak yerleşmemiş bu tür aile firmalarında alt düzey yetkililer (özellikle muhasebe ve yatırımcı ilişkileri çalışanları) tahtadaki gruplarla ilişki kuruyor...Rakı balık parasına şirketini satanı çok gördüm, haliyle her şeyi patronlara atfetmemek gerekli diye düşünüyorum. Buradaki pozisyon ağırlığını bir süre önce epey düşürdüm ve sayende çok güzel paralar kazandım. Biliyorsun, maliyetim 19 lar civarı idi, kâr cebe yakışır dedim, yoksa şirket 10 numara şirket, o bakımdan kimseyi etkilemek istemem.
Herkese bol kazançlar diliyorum.
borsanın alternatifi faizler çok yükseldi seçim tatil derken akıllı para yan tahtaları terketti
örnekleri atatp kocaer son örneği brksn..
bofa ve ekip aynı önce yükselt sonra sat uyanamadık..
ilk realize olan karda
uzun vade bekleyen pişman
yapacak şey sabretmek
taki yanlara gelmelerini bekleyecez..
borsanın 3 kuralı
doğru hisse seçimi
ihtiyaç olmayan para
bolca sabır
Son olarak şunu ifade etmek istiyorum, bizim borsamızda gerçek anlamda kurumsal tek 1 tane şirket yoktur...Medar-ı iftiharımız TSK'nın OYAK iştiraki OYAKC'de dönen dolapları gördükten sonra tamam dedim, biz toplum olarak bitmişiz, yozlaşma bütün kurumları ele geçirmiş...Ha keza AKCNS, TATGD ki mahkemelik oldum bunlarla mücadelem ilgili başlıklarda duruyor...
O bakımdan hele de bu tür küçük şirketlerde içsel bilgilere sahip olmak çocuk oyuncağıdır...Benzer bir dert az bir miktar tuttuğum PRKME hissesinde de var...Al birini vur ötekine yani...Fazla takmamak gerekli...
Saygı ve hürmetlerimle
hayrını gör dostum...sana başarılar diliyorum...kaliteli hissedeyiz uzunda iyi olacağına inanıyorum...bu berkoya alıştık artık biraz nazını çekeceğiz görünüyor...şahsen bazen dolara veya kripto piyasalarına yatırım yapın diyenler olduysa da ben türk borsasından başka işleri bilmiyorum..trade işlerini de bilmiyorum...artık sabır edeceğiz başka çare yok...