DENIZ: Fiyatı 7.32 TL.Bankalara ilgi çok zayıf.Sadece DENIZ'e değil. USD/TRL 4,0013 , EUR/USD 4,9236 XU100 114,101,00 Parmağın girmediği yere kafanı sokma.
Printable View
DENIZ: Fiyatı 7.32 TL.Bankalara ilgi çok zayıf.Sadece DENIZ'e değil. USD/TRL 4,0013 , EUR/USD 4,9236 XU100 114,101,00 Parmağın girmediği yere kafanı sokma.
Bir şey sorucam, az önce belli miktarda satış yaptım. İhtiyacım vardı. Şimdi cuma günü bunu takastan gelecek parayı nasıl koruyabilirim perşembe cuma günkü olası alış satışlardan? Veya bu işlem olası alışsatışlara karışsa aynı nakiti cuma günü alabilirmiyim?
Benim görüşüm, cuma nakitini çekene kadar, başka alışlar yapmamalısın.aksi halde, sistem senin cuma günü ihtiyacın olanı anlamaz, ayırt edemez.yanitemiz girmelisin.Emin değilim,ama benim başıma bu şekilde gelmişti.aracı kurumuna bir sor....işbankası ise,muhatap bulmak zor gibi...
Gün içi al sat yapabilirsiniz. Ama gün sonu mutlaka satmalisiniz.
Diyelim ki bugün 5.000 tl nakite geçtiniz. Yarın bu 5.000 tl ile gün içi istediğiniz kadar alım satım yapabilirsiniz ama gün sonu mutlaka bu 5.000 tl yi yine boşa çıkarmanız lâzım. Cuma günü zaten nakiti cekebilirsiniz.
SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
bu nedir ya? her ay aldıklarımızı bunlara yediriyoruz. hatta daha fazlasını. iyice zıttım sıyrıldı. şu kadar yapayım bu kadar yapayım diye hırs yaparken böyle oluyor. zarar marar çıkıcam komple bırakıcam borsayı. geçen ay snmpa bu ay bu. snmpa dan %80 kazandım böylee bakıp dururken ancak %7 ile çıktım. bir ileri hareket yapıp düşüşe oynuyorlar. bu durumda kene gibi kanımızı emiyorlar. hırsı mırsı bırakıp çıkıcam ya. iş finans favorilerimde idi gözümün içine baka baka tavanlar yaptı. bu da bir şey yapıp biraz kazanabilse idim işfinansa girecektim. ama işte bu kırkta bir denk geliyor YTD.
abi ben anlamıyorum , hissenin yıllarca süründüğü fiyatın tam 5-6 katında iken alış yapıp sonra sızlanıyorsunuz.. daha ne kadar yükselsin ? 100 katı filan mı olsun ..
borsa böyle bişey değil , fiyat düşükken alınıp yüksekken satılan bişey .. siz tam tersini yapıyorsunuz sanki , fiyatı yüksekken alıp düşünce satıyor gibi ..
allah yardımcınız olsun ..
Beklenti var dedim aldım. Ne yapayım? Ama hissenin geçmişine bakmadım. Zaten baksayxımda alırdım. Pardon biraz bakmıştım. 6aylıkta 6 tl yatyda gitmişti galiba. Ben durumum gereği kısacıyım. Sadece bir kez camiş i 3 yıl bekledim. %120yaptı soluksuz o zamanda hastanede ağır hasta yatıyordum.