bence tekrar 1,15 1,50 ler hayal..operasyon ise eger 3 e gider 2 ye gelir bekler
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Printable View
bence tekrar 1,15 1,50 ler hayal..operasyon ise eger 3 e gider 2 ye gelir bekler
Yatirim tavsiyesi icermemektedir. Her yatirim karari duyumlarla degil sahsi arastirmalar ile alinmalidir.
Aydın Doğan'ın hissesine ohalin olduğu bir dönemde bir gurubun gelip kaldırma ihtimali bence çok düşük bence arazinin gerçek değerini bilen birileri imarın çıkma ihtimalinin yaklaşmış olmasının kokusunu aldı
Bu arazi işi nekadardır gündemde bu iş kervanın ısine benzemesin bi spk kervana 3 yıldır çağrı yaptıramadı adamlar 3 mahkeme mahkeme gezdi sonunda çağrıdan yırttilar hani burda uzun bekleyen olabilir diye söylüyorum sonu hüsran bitmesinde 3 yıl bizde bekledik şirketi baktık olmadı sattık çikdık olan zamanima bide bağladığim paraya oldu gerçi zarar etmedim ama zaman kaybettim
SM-G610F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Tabi bu çikışın iki nedeni var ya arsa ya mal pazarlama hangisi olduğunu anlamak için fili dolaşim sabit kalırsa sorun yok ama dolaşım artarsa mal çıkıyor dur şuana kadar bi çıkış yok sanırım geriye arsa kalıyor ununda haberi düsebilir
Fili dolaşim cuma gün yüzde 34 şimdi yüzde 13 adam piyasayi süpürmüş yanilmıyorsam
Ortaklık Yapısı
SermayePay(%)
Doğan Holding153,868,461 TL86.27
Borsa İstanbul’da işlem gören kısım ve Diğer24,486,491 TL13.73