gedikte satmaya başladı...
Printable View
gedikte satmaya başladı...
zannediyorum patron hisseyi bu seviyede tutmak istiyor...yukarı gitmesine müsade etmiyor..nedeni ne olabilir diye düşünüyorum...aklıma bu fiyatlardan, bir özel durum sonrası(birleşme v.s)çağrı yükümlülüğü için yukarı gtmesine izin vermiyor...galiba şirketler arasında bir birleştirme yapacak...örneğin geçenlerde yazdığım agrita tarım içi dolu bir şirket arazisi çok kıymetli belki onunla efeler çiftliği birleştirmesi olabilir..belki söktaş dokuma ve hindistandaki söktaş india birleşmesi...belki yapılacak gayrimenkul projesi için bir adım gibi...zannederim biraz bekleyeceğiz...haber geldikten sonra bakacağız....
Endeks aldı başını gitti biz aynı yerimizde sayıyoruz... Bu patrondan da şirketten de bir cacık olacağı yok...
Kaçırdığımız fırsatlar cabası...
Eli kulagindadir, en gec Kasim hareket gelir.Bundan beteri olamaz.Yukarida tam35 rumuzlu arkadas kisaca aciklamis.
YTD
Ey tahta yapıcı spek patron ya da oyuncu oduncu her kimsen bilgin olsun ben bu hisseyi kumbara yaptım düzenli alıyorum ister süründür ister çıkar bilgin olsun bu sadece benim alış maliyetimi etkiliyor!