Çok yaklaşmışık bravo bana:bravo:
Printable View
Terkedildik terkedildim:(; pagyodaTürkiye'nin iş adamlarıyla ortaklığımız devam edii, birlikte çok kazanacağız çoook:yahoo:
Ulen bunlar AVMyi bana kakalayıp toz mu oldular yoksam:Sad:
satışlar 9 aylıkta 51.000.000dan 12 aylıkta 58.000.000'a çıkmış bunu anladım;
satışların maliyeti 9 aylıkta 14.000.000 iken 12 aylıkta 7.000.000 inmiş bunu anlamadım ama kulağa hoş gelii
Ortaklık işi olmazsa 4.40-4.60 TL. arası dolanır durur. Ortaklık işi olursa alış fırsatı vermeden tavan-tavan gider diye düşünmekteyim. Bu nedenle kıpırdayamıyorum.Büyük yatırımcı genelde iş kesinleşince girer. 4,5 iken alıp da beklemek yerine , iş kesinleşince 5.5 dan alıp 7,50-8,50 arası satıp çıkar.
bir iki haber sızarsa basina hareketlenir.
şu firma ilgileniyor vs gibi.Aldi degil görüşüyor bile etki yapar.
nitekim sektörün büyükleri muhtemelen görüşme yapıyorlar .yonetim kontrolü değişikliği içeren satis ıyi fiyata olur.
yari yarıya ortaklığa kimse yanaşmaz yanaşsada ıyi fiyat vermez.
yonetim kontrolünü bırakıp azinlik kalmayı kabul ederlerse yine ıyi fiyata satarlar.yonetim kontrolü değişikliği onemli..
Konuşmak kolay yapmak zordur.Oturup kıpırdamadan kazanan tek canlı tavuktur..
işş tavan tavan gider kazanırız ama ben ihtimal vermiyorum..Ortaklara bakıyorum bizlere yedirmezler kolay kolay..birde gizli ortak olabilir diye düşünüyorum..Birde satış olsa bilse ( bence epey vakit var olsa bile ) o primleri zor yapar..heleki dağıttıyı temettüyü azaltsa ( .faizlerin top çektiği şu dönemde )hissede çıkış olur fiyat bile düşer.kanımca
yatırım tavsiyesi olmaz
2017 yılı kari 190 milyon civarı gelecek. burda sadece 120 milyon civarı degerleme artışından geliyor. bu pddd oranlarını bayagi düşürecek , mart temettü dagitilir sonra satis olur benim tahminim