https://www.ensonhaber.com/istanbulu...i-satildi.html
Printable View
Ya Arkadaşlar,YGYO aynı gün 2 saat sonra bu haberi yayınladı,bunu okumadınız mı?
07.11.2019 tarih ve saat 13:57:38'de duyurulan açıklamaya istinaden, Alıcı taraf olarak sehven ICBC Bank yazılmış olup konuya esas Alıcı, yabancı fonu temsilen ICBC Yatırım Türkiye Yatırım A.Ş.'dir.
Henüz satış sözleşmesi imzalanmamıştır. Sözleşme koşullarının belirlenmesi için görüşmeler devam etmektedir. Sözleşme imzalandığında gerekli bildirim tarafımıza yapıldığında derhal Kap'a duyuracağımızı başkaca mecralardaki söylentilerin esas alınmaması gerektiğini saygıyla yatırımcılarımıza ve kamuoyuna sunarız.
Yatırım yöntemimi değiştirmem gerektiğinin farkındayım bu çok kolay olmayacak, yılların tercihi ve alışkanlığı
almayı düşünüp de almayıp kaçırınca hisseyi artık ardından koşmuyorum ekseriyetle
teknikçiler bu konuda avantajlı hisse tredini belli ettikten sonra alma stratejilerin de ekseriyetle haklı çıkıyorlar
zaten şöyle bir deyimde var'' hisse yükseliş trendinde ise yatırımcısını yukarı taşır, yok hisse yatay yada düşüş trendin de ise yatırımcı hisseye hamallık eder'' bu çok doğru.
Hala boşaltmadınız mesaj kutunuzu, yukarıdakileri yazmıştım.
sn kitapcı dediğim dedik kim ne alıp sattığı,temel verileri umrumda değil ben cizgilerime inannırım
gerek hammallık yaptık sayın 2 aycık ama sonunda kazanan ben oldum
ha dediğim dibi bu iş burada bitmedi
rakamları size verdim
gelirse ki bu bürüt ile gelmesi gerek tüm lotlarımı geri koyarım
yatırım öyle 3-5 gün,hafta ile olmaz
bunu pkart ta 320 lerde iken söylemiştim sizde inceden laf sokmuştunuz :whistling:
benim zaman kavramım yok
ekmek alacak para cebimde olduktan sonra gerisi önemli değil ytd
msj kutum boş topiklerde artık yazmayacağımı belirttmiştim
bol kazançlar