Temettü yatırımın meyvesidir. Şirket finansal açıdan zayıf duruma düşmedikçe neden temettü dağıtmasın ki. Tabii sizinki de farklı bir bakış açısı saygı duyuyorum.
Printable View
Ben cuma günü yatırımcı ilişkilerini aradım. Beni ilgilendiren kısımları sordum. Yatırımların devam ettiği olumsuz bir süreç olmadığını ve satışlar kısmında 2020 son çeyreğe göre olumsuz bir durum olmadığını belirtti. Ortak satışı için ise kendi insiyatiflerinde olduğunu ve buna müdahale edemeyeceklerini belirtti. Sonuçta satan var evet ama onu da karşılayan birileri var. 2021 de yeni yatırımlar ile gelecek bilançoları görene kadar da burdayım. Haa fiyat olarak aşağı gelirse de bunu fırsat bilir alıma devam ederim. Filmin sonu güzel olacak diye düşünüyorum.
Bir sürü şey yazdım sildim, kimsenin aklını bulandırmaya gerek yok düşüncesindeyim bende.Ortak satışları hiçbir zaman yatırımcılar için hoş karşılanmaz. Önceden Alkadan pek hoşlanmazdım, keke satsalarda kurtulsak diyordum ama şimdi alkayı bir sigorta olarak görüyorum. İyiki Alka satılmamış ve hali hazırda şirketin malı.
Temettüyü bende istemiyorum. Daha öncede yazmıştım. Sayın yakın dediği gibi stopaj olayı yanısıra temettüde bir düzeltme söz konusuda olabiliyor. Temettüler verdiğindede temettü ile yine alkim alıyorum.
Herkes fikrini saygı çerçevesinde paylaşabilir, bundan tabii bir şey olamaz. Alkim gibi bir hissede bu kadar çok ortak satışı yapılıyorsa ve halka açıklık oranı % 60 lara yükselmişsse ben kendi adıma bir problem mi var sorusunu sormak ihtiyacını hissediyorum. Bu durumda şirket yetkilileri ky lerin güvenini kazanmak için bilgilendirme yapmasının da uygun olacağı kanaatindeyim. Biz ky ler olarak ta devamlı mantığımıza ters gelen işlemler konusunda şirketi aramanın ve mail atmanın hem şirket için hem de biz ky ler için yararlı olacağı kanatindeyim. Saygılar.
Derinliği olan bir hisse. Ortak satışındaki bu rakamlar hisseyi orta ve uzun vadede çok etkileyecek kanaatinde değilim, bu satışlar çok rahat kesinlikle karşılanır.
Yatırımları ve kar marjları yatırımcıyı çekmeye devam edecektir. Sakin ve sabırlı olalım sadece.. Yarın temettülerimiz hesabımıza geçsin hayırlısı ile değerlendirelim..
temettü 14 nisan
Ben yanlış yazmışım
SM-G935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.