yurtdışı düzgün olunca kopup gitmedi aşağı. abkanın yurtdışı önemli lafları çok doğru.
ben de öyle düşünüyorum. o zaman yetiş ya muhammet yetiş ya ali moduna geçeceğiz.
Printable View
yurtdışı düzgün olunca kopup gitmedi aşağı. abkanın yurtdışı önemli lafları çok doğru.
ben de öyle düşünüyorum. o zaman yetiş ya muhammet yetiş ya ali moduna geçeceğiz.
Döviz artı pozisyonu olan ihracat yapan şirketlerden toplayalım..bademler vatandaşın elimden hisseleri alıp 200 bine gidiyoz diye trene bindirince satarız..:oleyo:
Birazda yarın zopalar. Bu işler sırayla 2 3 ay önce döviz altin alanları zopaladilar, sıra borsacilarda bizim millet zopaya alışkın. Gelmez denen her rakam gelir. Kasımda dolar 8.30 8.50 iken 3 ay sonra 6.90 gelecek desen kimse inanmazdı. Borsa 1600 iken de 1200 gelecek desen kimse inanmazdı. Inansanda geliyor inanmasanda zopayi az yiyip ayaga kalkmak onemli.
Vade sonu yaklaştığından zopanin boyutunu kısa tutabilir. Yeni vade yeni şans ağa. Esas pozisyonlanmayi o tarafa yigigyordur, yigacaktir zalim.