şartlar oluşacak derken.. ?? tek bir cümleyle dahi olsa ifade edilmesi zor olmasa gerek.. aşırı derecede gizemli havaya bürünüyor bazen argumanlar..
Printable View
FDow 5.3.3.5.3.2 ye yeni başladı. Sonrasında 2 hafta sürebilecek bir 5.3.3.5.3.3 var. Dolayısıyla beklediğim ilk hafif-orta şiddetli (4000-6000 puan arası) realizasyon olacak olan 5.3.4 realizasyonuna en az 3 hafta en fazla 7 hafta var gibi görünüyor. Yani en erken Temmuzun son haftası olabilir gibi görünüyor EW ye göre, o da FDow'da 4000-6000 puan arası gibi
Arkadaşlar kolay gelsin
herkese bol kazançlar
bugün zayıf başlayan
fakat toparlanmaya niyetli bir piyasa var gibi
1500 altı sakat
temmuz başına kadar
hisse vadeli long
endeks şhort devam ediyorum
karda olanı azaltıyorum
bugün şhort azalttım
1500 altına inerse el meçbur
tekrar artırmam gerekir
o değil de kolay kolay rüyama borsa girmez ama rüyamda garanı taban gördüm...
ne güzel bir rüyaydı cennetten çiçekmi topluyorum dedim... :)
mart taki düşüş sonrası oluşan dolar bazlı dib (gün sonu kapanış) seviyesinin bile altındayız şu anda.. endeks30 o zaman 180 $ civarı imiş.. şu anda 172 $..herhangi bir şeyin göstergesi değil ama enteresan..
03.06.2021 tarihinde pozumu paylaşmıştım.
"Haziran vade 1550 den %25 short, Ağustos vade 1575 den %25 short, Ons Ağustos vade 1901 den %25 short oldum.
Nasip olursa Temmuzun sonuna kadar bozmayacağım. Ağustosta görüşmek üzere sayın forumdaşlar, Bol şans herkese..."
Demek ki şekil oluşmaya başlamış, hayırlısı olsun...
esasen bir kaç gün sonra yeni vade opsiyon pozlarının açılmasını bekliyorum.. ama can sıkıntısı işte.. dolar bazlı kchol+garan sepet long poz açtım yine temkinli miktarda..%2 kar hedefi ile..gösterge değer 1800..https://imgyukle.com/f/2021/06/28/uATU.png
bu emlak konut ctesi kanal istanbul inşaatını başlatmadımı?
bu ne hal şeytan çarpmışa dönmüş...