Kaç tane patron-ortak var ama bi tenesi bile çıkıp hisse almıyor. Ortak-organize hareket ediyor ibişler işte....:drunk:
Printable View
Bu hissede 2+2=3 bile değil matematiğin bile ırzına geçtiler
Kagıtta gerçek yatırımcı yok. Gerçek yatırımcının işlemi günlük birkaç yüzbin lotu geçmez. Her gün onlarca milyon lot işlem oluyor ama kagıt %50 fiyat aralığında bile hareket etmemiş. 3 yıldır düşen bir hisseyi bist-30 da tutmak zordur, bu bakımdan çok başarılı ibişler....:drunk:
3 senedir Tekfen trade eden adam en çok katlayan hisseden fazla kazanırdı neden gelmiyorlar anlamıyorum hadi ben yatırımcı olayım dedim yatırdılar sonrası malum da trade için efsane hisse hacimli olması gerekirdi şundan 15 20 gün önceye kadar resmen kademelerde 2 3 bin lot vardı
Burdan da 16.30 a GAP kapatmaya giderse efsane olur yine beklerim mal gibi GAP kaptıyor daha güzel çıkacak diye hayattan soğuttu yeminle ama en son satasım geldiğinde 13.90 dı ordan beri çıkıyor şuan yine aynı duyguları hissediyorum hayırlsı
Endeksin bir düzeltmeye ihtiyacı var tamam zaten normali bu sağlıklı olanı...sürekli bir çıkış ve düşüş borsada yok....ama bizim tenekenin düzeltmeye ihtiyacı yok zaten diplerdeydik....bakalım akşam kapanışa belli olur sağlam mı duracak . Yoksam 17,68 :vk: mi kapatacak göreceğiz...
Herkes yine umutsuza, olumsuza döndü galiba. Durun ben şu uyuz eşşeğe bi bandik atayumda, endeksden ayrışıp erkekleşsin....:oleyo: