Yuh.....!!!
Dağ fare doğurmuş......Artık beklenti 2019 bilançolarına kalmış....!!!!
Printable View
Yuh.....!!!
Dağ fare doğurmuş......Artık beklenti 2019 bilançolarına kalmış....!!!!
Aha geldi.Sıkıntı var demekki.😎😎😎😎
[QUOTE=tipitip;1972014]Genel kurula katilmak istiyorum.ilk olacak.nasil bi yol takip etmeliyim .yapilmasi gereken basvuru gibi bisey varmi
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[/QUOTBİRŞEY
BİRŞEY YAPMANIZA GEREK YOK.KİMLİKLE GELİP KATILABİLİRSİNİZ.
Sıkıntı yok UZUN VADECİYE.....!!!!
Kısacılar için bedelsiz dışında 400 ün kırılması artık kısada zor...!!!
Mışıl mışıl uyumaktan başka çare kalmadı....!!!!
Daha önce bilanço gelinceye kadar yazmayacağım demiştim.....Bilançoyu değerlendirdim....!!!!
400 kırılınca yine geleceğim İŞBİR e......!!!
Selametle......!!!!
Eşleşme : 293 lot alışta 248.00 Satıcı 250.00 de 5 lot
Evettt simdi tekrar toplayabilirim :) bana uyar asagisida daha cok uyar.
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
398 e ikinci vurup döndüğünde yükselen çift tepe formasyonu oluştuğunu yazmıştım. Bu formasyonu göre hisse harekete başladığı noktaya geri döner. Bir hisse de oluşan grafik ve formasyonları tesadüfi değildir.Bundan sonra ne olabilir.en kötü senaryo.hisse bin 100 lü fiyatlara gelip yataya sarması. İkinci senaryo 200-300 bandına oturması.taki Eylül ayına 6 aylık bilançoya kadar.orada açıklayacağı iyi bir bilançoyla 400 direncini kırması.En iyi senaryo tabiki yüklü bir bedelsiz açıklaması.Borsada hızlı yükselen hisselere bakın çıkıştan önce hepsinin sert düşüşleri olmuştur.
25 yillik borsa tecrubeme dayanarak soyluyorum.benim icin buralar cok guzel rakamlar.asla yatirim tavsiyesi degildir.
Isbir yoneticileri size soyluyorum ben bu bilanco ve temmettu oyunlarina gelmem.
Siz anladiniz onu. ASLA YATIRIM TAVSIYESI DEGILDIR.
soylediklerim beni baglar.burlarda durdugun surece alir atarim ben isbirim :)
SM-G925F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.