mühendisler
akbank ve garanti tahtasına çöktü... yıkımı engellemeye çalışıyorlar
problem deel.. şortları alttan kapatır, üstten bir daha fururuz
Printable View
mühendisler
akbank ve garanti tahtasına çöktü... yıkımı engellemeye çalışıyorlar
problem deel.. şortları alttan kapatır, üstten bir daha fururuz
Nereden nereye..Benim dediğim olsun diye ısrarın sonucu...
Şimdi brüte bakalım deniyor da 10 sene önce artıdayken nete de bakıyorduk...
https://twitter.com/ali_hakan_kara/s...tV31BoqTg&s=19
bu seneryo teknik olarak çöp bozkurt:)
gerekçem dersen pıst 100 tepe şu bant aşağı bu bant arasında gider gelir anlarım stratejini ama hep aşağı yön beklemek 5 ay burada seni yorar:)
mesala benim stratejim şubat sonuna kadar pıst 100 de 9100-9300 bu bantları görmesi.oradan %10-12 düzeltme
bu hafta ilk adımın atılacağını düşünüyorum günlük graflarda.
farkındaysan aşağı bant yazmadım benim için 2.48-2.50 dolar bazlı zaten dipti oralardan mal aldım buradada paylaştım.
Bugün 3 saatte 65 milyar TL işlem hacmi var BIST te...
İyi değil mi ? İşlem hacmi artıyor artık...
Bu hacimle devam edip akşam kapanışı 7890 üstünde olursa çok şık olur...
CPH1941 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Üçüncü parti long......9618
Şimşek ABD'ye gidiyor sanılıyormuş muhtemelen.
>>>>>>>>>
BIST- 2024 yılının ana konu başlığı olan «yabancı yatırımcıların yeniden başlayan ilgisi», 8500 çevresinde etkili oluyor. 11 Ocak perşembe günü NYC’de ekonomi yönetimi yatırımcı görüşmelerine başlıyor olacak.
Haftanın finalinde açıklanacak Moody’s değerlendirmesinin,’teki önden fiyatlama açısından etkisi azalabilir. Henüz her şeyin geride kaldığını söylemek için erken. Yüksek iskonto ve yabancı ilgisinin güçlü halka olarak devam etmesine rağmen30, 8600 kanal direncine yaklaşıyor. Gün için destek seviyeleri için 8450-8400, direnç bölgesi de 8500-8560 olarak izlenebilir
Tabii ki herkesin strateji planı farklıdır, ben bu şekilde düşünüyorum diye işlem yapmıyor değilim, mesela bugün halkbnk tavanda diye vakvak aldım suyuniçinde bekliyorum :he: hulk tavanı bozarsa satarım tutmam yani
Acaba hulk kaç tavan çeker ona kafa yormak lazım