sadece beyin fýrtýnasý için bir soru sormak istiyorum.
reis þimþek'i deðiþtirmek istese, yerine kimi hmb yapar?
Printable View
sadece beyin fýrtýnasý için bir soru sormak istiyorum.
reis þimþek'i deðiþtirmek istese, yerine kimi hmb yapar?
Tohatlý hektaþ longluyak mý? :)
Abka, SP sende takýntý haline geldi. Bir dönem çok paralel performans gösteriyorduk kabul ediyorum. Ama bu korelasyon bayadýr kopuk. Yerli ile yürüyen bir tr sistemi var, palalar da ayný deðil bana göre.
Oyun sistemini gözden geçirmeni tavsiye ediyorum uzun zamandýr bu forumda olan birisi olarak. Vob’da orta vade pek yok, vade sonu belli. Kazanan her zaman haklýdýr ama crash için bana göre hiçbir haber de temel, teknik analiz de yok.
Herif buradan bir alýr hepimizi susturur. Ariston abinin dediði gibi parayý idareli kullanýyor.
12 TEMMUZDAN itibaren tahminleri yazabiliriz:
ABKA:4 diyor.
the economist: 15 diyor
bozkurt; 13 numara
Tokatyýldýzý470; 4 numara
https://i.hizliresim.com/47hnbfw.jpeg
Tokatlý dayu kendimi yalnýz hissediyordum..Ýyi oldu:)
15 uygun benim için. Ek olarak crash beklemiyorum. Sen haksýz çýkarsýn gibi kesin þeyler söyleyemeyecek kadar yýldýr piyasanýn içerisindeyim. Benim oyun planým kýsa vade yön yukarý, orta vade yýl sonuna kadar daha çok yukarý.
Geliþmelere göre deðerlendiririz yine orta vadeyi.
MEHMET ÞÝMSEÐÝN,alternatifi yok.Þu anda kabinenin en güçlü adamýdýr.
Onu görevden almak demek ; direk ülkenin fiþini çekmektir..NACÝ olayýna benzemez.býst100 1.4 dolar demektir...GARANTÝDE 100 mil. tabana yazýlmasýdýr.ALLAH korusun böyle bir ihanet olursa tüm viob ve hisseleri 3. tabandan satarsanýz þanslýsýnýzdýr.
Yabancý tüm þüphelerine raðmen sadece MÞ e güven ile ülkeye þans vermiþ durumda.
MÞ, politikalarýný beðendiðimden deðil ama PÝYASANIN algýsý budur.